22 Ocak 2010 Cuma

Robert için Yeni Film Olasılığı?


Robert Pattinson ve Sean Penn Fox 2000’in Büyük Buhran Dönemi dramı “Filler için Su” (Water for Elephants) için konuşulan isimler arasında.

Reese Witherspoon’un, Francis Lawrence tarafından yönetilecek filmde rol alacağı kesinleşti. Filmin senaryosu Richard LaGravenese tarafından hazırlanıyor.

Sara Gruen’in çok satan aynı isimli romanından uyarlanacak olan film, Cornell Üniversitesinde Veterinerlik okuyan bir öğrencinin (Pattinson) ailesi öldürüldükten sonra okulu bırakıp Benzeni Kardeşler isimli bir gruba sirk veterineri olarak katılmasını konu alıyor. Witherspoon filmde karizmatik ama karmaşık hayvan terbiyecisi August (Penn) ile evli Marlena isimli güzel at binicisini canlandıracak.

Haziran ayında çekimlere başlanması planlanan filmin detayları henüz stüdyo tarafından onaylanmadı. Filmin yapımcılığını Gil Netter, Erwin Stoff ve Andrew Tennenbaum üstleniyor.

Alacakaranlık yıldızı Pattinson son zamanlarda her stüdyonun talep listesinde. Oyuncunun filme sıcak bakması bekleniyor. Şu an yardım kuruluşları ile birlikte Haiti’de olan Penn daha büyük soru işareti. Stüdyodan teklif aldı ama halen rolü değerlendiriyor.

Filler için Su kitabı için tıklayınız…

Hiç yorum yok: