20 Ocak 2010 Çarşamba

Haiti için Umut Kampanyasından Haber

Robert Cuma gecesi yayınlanacak Televizyon programına Londra’dan katılacak. Canlı programın yayınlanacağı kanallarla ilgili son bilgilere göre bizler de CNN International, National Geographic ve MTV Networks International kanalları aracılığı ile yayını izleyebileceğiz.

Taylor Swift, Keith Urban, Sheryl Crow ve Kid Rock da 22 Ocak 2010 Cuma günü New York saati ile 20:00’de (Türkiye saati ile 23 Ocak 2010 – 03:00) 2 saatlik canlı yayın ile sunulacak olan Haiti için Umut: Depremzedeler için Küresel Yardım kampanyasına katılacak müzik, televizyon ve film dünyasının 100 gönüllü ismi arasına katıldılar. Kampanya ile 12 Ocak 2010 tarihinde Haiti’de gerçekleşen depremden zarar görenler için para toplanacak.

Swift Los Angeles’da sahneye çıkarken Urban, Crow ve Kid Rock özel konserler verecekler. Los Angeles’ta sahneye çıkacak diğer isimler; Alicia Keys, Christina Aguilera, Dave Matthews, John Legend, Justin Timberlake ve Stevie Wonder. New York’ta sahneye çıkacak isimler ise Wyclef Jean, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Mary J. Blige, Shakira ve Sting. Kampanyanın Londra ayağında ise Bono, the Edge, Jay-Z ve Rihanna konser verecekler.

Kampanya kapsamında söylenen tüm şarkılar Apple iTunes mağazasında 23 Ocak’tan itibaren şarkı başı 99 cent’ten satışa sunulacak. Tüm gelirler Haiti için Umut kampanyası için kurulan kaynaklara aktarılacak.

Clinton Bush Haiti Fund ve United Nations World Food Programme da kampanyaya dahil oldular. Listede ayrıca Oxfam America, Partners in Health, Kızılhaç, UNICEF and Yele Haiti Foundation yer alıyor. Televizyon şovundan sağlanacak gelir her bir yardım programına eşit olarak dağıtılacak.

Televizyon programında Haiti’den CNN muhabiri Anderson Cooper, Los Angeles’tan Ben Stiller, Brad Pitt, Chris Rock, Drew Barrymore, George Clooney, Halle Berry, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Morgan Freeman, Oprah Winfrey ve Samuel L. Jackson, :New York’tan Jon Stewart ve eski Amerikan Başkanı Bill Clinton ve Londra’dan Robert Pattinson konuşmacı olarak yer alacak.

Haiti için Umut çok sayıda uluslararası kanalda gösterilecek. Televizyon şovu Amerikan kanallarından ABC, CBS, NBC, Fox, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1, CMT, PBS, TNT, Showtime, Comedy Central, Bravo, E! Entertainment, the National Geographic Channel, Oxygen, G4, CENTRIC, Current TV, Fuse, MLB Network, EPIX, Palladia, SoapNet, Style, Discovery Health ve Planet Green kanallarda yer alacak. Kanada kanallarından ise CBC TV, CTV, Global Television ve MuchMusic şovu yayınlayacak.

Etkinlik ayrıca YouTube, Hulu, MySpace, Fancast, AOL, MSN.com, Yahoo, Bing.com, BET.com, CNN.com, MTV.com, VH1.com ve Rhapsody gibi internet kanallarında ve Alltel, AT&T, Sprint, Verizon, ve FloTV’de yayınlanacak.

Haiti için Umut dünya çapında 640 milyon evde izlenen BET International, CNN International, National Geographic ve MTV Networks International kanallarında da yayınlanacak. (Alice’in Notu: Bu programı büyük ihtimal ile bizlerin de canlı olarak izleyebileceği anlamına geliyor. Lütfen bu kanalların yayın akışlarını takip edin.)

Hiç yorum yok: