27 Ekim 2010 Çarşamba

SKY Magazin Ropörtajı...

Şafak Vakti Spoiler’ı içermektedir. Eğer sürpriz olmasını istiyorsanız devamını okumayın!

Sky Movies Magazine Twilight’ın önder yıldızlarıyla oturduğunda- Kristen Stewart(Bela), Robert Pattinson(Edward), Taylor Lautner(Jacob)- birbirlerine ne kadar yakın oldukları oldukça belirgindi.

Twilight filmi, 2008 yılında piyasaya sürüldüğünden beri hayatlarının iki yıl içinde nasıl değiştiği çok şaşırtıcı değil.Bir gecede, Stewart (o zaman 18), Pattinson (22) ve Lautner (sadece 16) genç idollere dönüştüler ve Twilight çılgınlığı inanılmaz bir dalga gibi süpürüp götürdü.

Şimdi, dördüncü film Breaking Dawn – Part 1, için işe koyuluyorlar ve ilk üç film (Alacakaranlık, Yeni Ay, Tutulma) Kasım ve Aralık aylarında Sky’da gösterilyor. Biz en başarılı serilerden birinin, bir parçası olmak hakkında konuştuk.


Sky Filmler Magazin: Yani, üçüncü film bu yılın başlarında sinemalarda çıktı ve dördüncü çekime başlamak üzeresiniz – Twilight’ın bu kadar büyük bir başarı yakalayacağnı düşünüyor muydunuz?

Taylor Lautner: Büyük bir sürpriz oldu.Filmi çekerken, sadece tutkuyla ilgili bir film çekiyoruz diye düşünüyorduk. Kimsenin izlemek isteyeceğini düşünmüyorduk. Bu kadar büyüyeceği, yayılacağı hakkında hiçbir fikrimiz yoktu.

Robert Pattinson : Ben gerçekten karanlık ve küçük bir vampir-aşk öyküsü olacağını düşünüyordum. Ve o zaman bu sadece büyük bir film olarak sona erdi. Böyle olacağını tahmin edemezdim. Yani bu harika!

Kristen Stewart : İşin güzel tarafı, bu fantezinin bütün mitolojik ögelerine sahip olmanız. Bence kızların bunu bu kadar sevmelerinin nedeni, gerçek hayatta uğraştıklarımızdan biraz daha ciddi olması. Bu hissettiklerinizden biraz daha tutkulu.

SMM: Hayatınız, basın ve fanların ilgisiyle çok değişti mi?


TL: Evet birazcık…Çünkü sabah uyandığınızda 12 paparazzinin bir arabada sizin için beklemesi ve gün boyunca sizi takip etmesi normal değil.

KS: Bu gerçekten çok komik. Onlar bizi takip ettiklerinde, hepimiz geriye doğru gidiyoruz ve bizi görünce koşmaya başlıyorlar.Fotoğrafımızı çekmeye çalışıyorlar! Beni fotoğrafta çok mutlu gördüğünüzde bilin ki onlara gülüyorumdur

TL: İşin artıları eksileri de bunlar. Son iki yıldır hep bu görüntüyle karşılaşıyorum. Ama bunun hayatını etkilemesine izin vermemek çok önemli. Gerçekten iki ayrı dünyaya sahibim. Twilight dünyası ve önceden de var olan, arkadaşlarım ve ailemin olduğu dünyam.

SMM: Sizler uzun zamandır birlikte çalışıyorsunuz, peki ilişkileriniz nasıl değişti?

KS: Şimdi tamamen farklı bir ilişkiye sahibiz. Çok iyi arkadaş olduk. Gerçekten çok yakın arkadaşlarız.

TL: Evet, biz birbirimize çok yakınız. Yani, şimdi iyi dostlarız ve bu gerçekten şaşırtıcı! Birbirimize karşı açık, dürüst olabiliyoruz ve bu daha da keyif verici. Bunun daha iyi bir çalışma ortamı yaratacağını düşünüyorum.

SMM: Birbirinizi kırdırdığınız oluyor mu?

KS: Onlar beni kızdırmıyor(Gülüyor.) Tamamen normal bir ilişkimiz var. Birbirimizi incitmek konusunda endişelenmiyoruz, çünkü gayet dürüstüz.

TL: Kris ve ben süper yakınız.[Pattinson’a şakadan vuruyor ] Her şey hakkında konuşuyoruz. Mola esnasında ya futbol oynuyoruz ya da o, üzümleri bana doğru atıyor, ben de ağzımla yakalamaya çalışıyorum. Bazen sette gerçekten sıkılırsınız.

SMM: Rob ve Tay, Karakterleriniz rakipler. Peki, Tutulma çekimleri esnasında zorlandınız mı?

TL: Rob çok komik. Çadır sahnelerinde olduğu gibi – O sırada Rob’a nefret dolu bakışlar atmak gerçekten çok zordu, çünkü o sadece komik ve iyi bir adam. Her ‘’Kestik!’’ dediklerinde biz kahkahalara boğuluyoruz.

RP: O sahneyi çekerken çok garip bir ruh hali içindeydim. (Gülüyor) Kelimeler konusunda saplantılıyım, çünkü bu Amerikan aksanı. Bütün gün boyunca bitiremedim.

SMM : Hepsi bu mu?

RP: [Bu bir sanhneydi] Kristen’ın uyuyor olması gerekiyordu.Ben aşağı baktım ve onu güldürmeye çalıştım. Ama o ve ben gülmemeye çalışıyorduk , çünkü sahnede duygusal bri enerji olması gerekiyordu ancak gülmeyi kesemiyordum.

SMM: Jacob ve Bela Eclipse için bir araya geldiler. Aranızda tuhaf şeyler oldu mu?

TL: Jacob’ın Bella’yı ilk kez öpmesi ve yumruk yemesi onun için çok iyiydi.Kesinlikle. (Gülüyor)

RP: Onlar asla ben setteyken öpüşmediler. Gerçekten, sanki biri sizi kandırıyormuş gibi. İşe geliyorum ve sanki ‘’Nasıldı?’’ demek gibi.

TL: [Sadece bir öpücük] Filmin doruğunda vardı. Dağın tepesi harika bir arka plan oldu. Bu gerçekten çok önemli, duygusal bir an. Ama bu çok komikti çünkü Kris ve ben öpüştüümüzde ve bittiğinde Kris bana baktı ve ‘’Sadece öpüştük’’ dedi. Ben de ‘’Evet, gerçekten yaptık!’’ Bu çok komikti.

SMM: Peki utandınız mı?

TL: Hayır. Kristen ve ben o kareyi çekerken, Jacob ve Bella’yız.Herşeyi yaparız, öpüşmek,kavga… Neredeyse 3 film sonra bu karakterler yaşıyor olacak.

KS: Evet, muhtemelen bu noktada deli sertifikalı olacağım.

SMM: Bize Breaking Dawn hakkında bilgi verecek misiniz?

KS: Şey, bu iki film oldu. Kasım ayında çekimlere başlıyacağız.

TL: Gerçekten, iki film olacağı için heyecanlıyım. Bence bu iş çok iyi olacak, Bill Cordon(Yeni yönetmen) ile çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum. Onun yönetmenlik yapacağını duyduğumda ‘’Tamam, bu iş altın gibi olacak…’’

KS:Bence bütün yönetmenler harika bir iş çıkardı. Catherine Hardwicke’n(ilk filmin yönetmeni) gençlikle ilgili büyük bir bağı vardı. Chris Weitz’i tanımlamak gerçekten zor. Çok şefkatli ve onda bir bilgelik var. David Slade biraz daha duyarlıydı. Eclipse’ın iyi yanı biraz daha korkunç olması diye düşünüyorum.

SMM: Karakterler filmle nazıl değişti?

RP: Kitabı okuduğumda…bunu oynayamam diye düşündüm. Bu imkansız. Ama Edward’ı bir süre için denedim. Kimin onun hakkında ne dediği, kahramanca işler yaptığı önemli değil. Onu her şeyi doğru yaptığına ikna etmek imkansız. Ve onu o yapan, yaşamasını sağlayan kesinlikle Bella.

TL: New Moon’da karakter alıştırmaları yaparken, ilk yarısı eski Jacob, ikinci yarısı yeni Jacob’ı oluşturuyor. Eclpse’da Jacob olgunlaştı ve ciddileşti. Eclipse benim favori filmim çünkü, romantizm, kavga, aksiyon ve her şey konusunda en iyi film. Eclipse onları bir sonraki adıma taşıyor. Burada aşk üçgeni var. Bela iki adam arasında seçim yapıyor.

KS: Breaking Dawn’da Bela bir eş oluyor. Bir anne oluyor. Neyse ki bir süre karakteri oynadım. Genç bir eşi ve anneyi oynamak çok daha zor. 17 yaşından beri onunlayım, burada bir ilerleme oldu. Bence bu serinin güzel tarafı. O noktaya gelmesi uzun zaman alıyor ve çok fazla şey kaybedip sonra geri kazanıyor. Bence böyle bir karar alabilmek için kendinizi gerçekten tanımalısınız ve kendinize güvenmelisiniz ve o bunu başarıyor. Herşey hakkında başı dik ve dürüst ; çocukları çok iyi tanıdığım ve bu macerada hep birlikte olduğumuz için çok heyecanlıyım ..

Kaynak => http://movies.sky.com/exclusive-twilight-interview-pattinson-stewart-lautner

Harry Potter ve Twilight Yıldızları Nişanlalanıyor...

Harry Potter‘ın genç oyuncusu Ginny karakterini canlandıran Bonni Wright ile Twilight‘ın vampir oyuncusu Jamie Campbell Bower altı aylık birlikteilklerinin ardından nişanlanma kararı almışlar.
Magazin sayfaları bu ilişki hakkında şunları yazmış;

“Hepimiz şok içindeyiz ve hala Jamie’nin Bonni’ye evlenme teklifi ettiğine inanamıyoruz. İkili film setinde tanıştı ve Jamie Bonni’ye çok aşık. Tüm yaşananlar kasırga gibi ancak ikili bu ilişkinin ciddi olduğunu söylüyor. Kendilerine bu teklifin doğruluğunu sorduk ve evet cevabı aldık. İkili gayet başarılı, yani ilişkilerinde birbirleini kullanmak söz konusu değil. Jamie Bonni’yi izlemek için sık sık seti ziyaret ediyor.”

Bonni Wright 19, Jamie Campbell Bower ise henüz 21 yaşında…

Kaynak==> http://www.exotto.com/iliskiler/harry-potter-ve-twilight-yildizi-nisanlaniyor-5204

26 Ekim 2010 Salı

Beyaz Kapaklar

Twilight Saga'nın beyaz kapaklılarını çıkardılar...
Kitaplarda; beyaz kapaklardaki resim dışında yazı olmayacak. Sayfaların her biri kırmızı şeritli olacak .
Normal kitaplardan daha ufak boyutta olacak ama cep boyu kadar da küçük olmayacak. Kitaplar ingilterede satışa sunuluyor...

Twilight'taki En Komik Sahne...

Robert ve Kris'e farklı yerlerde aynı soru sorulur.

Soru şu: Twilight setinde en komik sahne çekimi?

Verdikleri cevaplar;

Kristen:''Setin ilk haftası bale stüdyosunda James'le olan sahneyi çektik. O sahnenin çekimi çok komikti. Zaten tüm aksiyon sahnelerinin çekimleri komik olur. Biri oradan atlar,buraya sıçrar,biri yere düşer,biyerini çarpar,kırar vs. Robert bu sahnede inanılmazdı... Ta ki beni kaldırmaya gelene kadar. Benim yanıma geldi.Beni kavradı ''Üzgünüm Bella''dedi.Gözlerimi kapatıp kafamı onun göğsüne yasladım ve havaya zıplamasını bekledim. Bekledim.. Bekledim... Ama hiç bir şey olmadı... Hala aynı şekilde duruyorduk. Sonunda gözlerimi açtım havada olmayı beklerken hala aynı yerde olduğumuzu farkettim. Robert : ''Iı...ghhhtt..''gibi sesler çıkarıyordu ve beni kaldırmaya çalışıyordu. Ama kaldıramıyordu! Tanrım! Bu fazlasıyla komikti. Ama aynı anda benim için kötüydü... Utanç vericiydi... Yani... Durdum ve bir an ''Ben o kadar şişkomuyum?'' diye düşündüm.... 30 kere tekrar ettik. Ama çok komikti yinede.. Robert beni her zaman güldürür!''

Robert:''En komik sahne çekimi...Hmm...Setin ilk günüydü sanırım.Bale stüdyosundaydık.Çok utanmıştım!''
Röportajı yapan kadın : ''Neden?''
Rob: ''Çünkü ben Kristen'ı kaldıramadım! Aslında Kristen zayıftır ve ben onu kaldıramadım! Ona rezil oldum!'

23 Ekim 2010 Cumartesi

Şık Mı ? Rüküş Mü ?

Kristen Stewart'ın önceki günlerde katıldığı Welcome To The Rileys filminin prömiyerindeki kıyafeti ve makyajına itafen yapılan bir oylama.
Bence gayet şık...

Hangi Saç ?




Evet arkadaşlar Kristen'ın hangi saçı daha iyi oylamasına sizde fikrinizi bildirin...

BBC Radyo 1 Teen Awards

BBC Radyo 1, bu yılın Teen Awards adaylarını açıklamış. Robert iki kategoride aday olarak gösterilmiş.
En İyi Aktör

Bu kategoride en heyecan verici İngiliz aktör ve aktristlerin filmleri var. Bu konudaki adaylıklar 3Ekim 2009 ile 3 Ekim 2010 arasında filmleri yayınlananlar arasından seçildi.


En İyi Kıyafet (Giyim)

Bu ödül, geçtiğimiz yılda, kendi tarzını en iyi şekilde yansıtan ve kendi kişisel cool tarzını yaratabilen ünlüler arasından seçilip sahibini bulacak. Buradaki adaylar, halk tarafından en iyi şekilde bilinen kişiler ve İngiliz halkından oyuncular.


Not: Bilmeyenler için BBC Uluslararası bir İngiliz kanalı.

Fransa Kitap Kapakları


Rob 1 Numara


Glamour'un En Seksi Erkekleri Listesi 2010
1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
11. Orlando Bloom
12. Chace Crawford
13. Chris Brown
14. Justin Timberlake
15. Christiano Ronaldo

21 Ekim 2010 Perşembe

Kris Anneliğe Nasıl Hazırlanacak ?

Kristen Twilight kitaplarına güveniyor ve şöyle açıklıyor, “ Şanslıyım ki, kitaplar çok iyi yazılmış ve bebeğin gelişini Bella’nın perspektifinden okuyoruz. O yüzden, dürüst olmak gerekirse, hazırlanamamak gibi bir şey söz konusu olamaz.”

Kristen’in çözümü ne mi?

“Kitapları okuyacağım.”

Kris People' la Röportaj

Son filmi ‘On The Road’ için saçlarını yazın kızılımsı bir sarıya boyatan Kristen Stewart, kısa bir süre önce kendi doğal saç rengi olan kahverengiye geri döndü. “Bir süre önce sarışındım.”diye anlatıyor Stewart, pazartesi günü, Welcome to the Rileys’in kırmızı halısında. “Şimdi Twilight için tekrar koyu renk saça döndüm.” Diyor ve ekliyor, “ Koyu renk saçla daha fazla kendim gibi hissediyorum.”

Welcome to the Rileys’in tönetmeni, Jake Scott, Kristen’in kestane rengi saçlarını neden ellemediklerini söylüyor. “ Bize Twilight filminin çekiminden iki hafta sonra geldi. Saçından hoşlandım ve bozmadık. Fakat biraz daha berbat ve dalgalı hale gelmesine izin verdik. “

Fakat Stewart, Bella karakterine hazırlanırken bıraktığı kötü alışkanlıklarına, Welcome to the Rileys setinde geri dönüş yaptı. “Çok kötü besleniyordu, tonlarca sigara içiyordu ve geç kalkıyordu.” Diyor Scott. “Karakterinin doğasını kucakladı.”


Bu yüzden Kristen Stewart şuanda hafif bir diyet uyguluyor. “ Açıkçası bu biraz utanç verici.” Diyor Kristen People’a. “ Fakat yakında bir vampiri canlandıracağım. Berbat bir şekilde normal besleniyorum. Ve tabii bu yüzden, şimdi yiyeceklerime fazla tereyağı veya onun gibi şeyler koymamaya çalışıyorum.”

Ve diyet işe yarıyor mu?

“Evet, evet!” diye cevaplıyor Stewart. “Kendimi daha iyi hissediyorum… Yani… Sanırım…”

Hangisinde...

Kristen Stewart'ın Bazaar Dergisi çekimlerinde giydiği elbiseyi mankenin üzerinde ve Lady Gaga giydiğinde nasıl durmuş ?
Tabi ki KRISTEN

Kris Yapımcı Olmak İstiyor

“Bazen aklına bir fikir geliyor veya bir kitap ya da bir şey okuyorsun ve hoşuna gidiyor. ‘Başka birisine vermek istemiyorum, kendi kendime yapmak istiyorum.’” Diyor Kristen ve ekliyor.

“ Fakat insanların sana saygı duyabilmesi için daha çok çalışmalısın. Bunu yapabilmek için inanılmaz derecede yetenekli ve zeki olmalısın. Bunu yapmadan önce muhtemelen bunların olması gerektiğini ve beklemen gerektiğini fark edersin. Fakat eninde sonunda, kesinlikle!”

Robert Bisiklet Almış

Alacakaranlığın yıldızlarından birisi bu hafta Baton Rouge'da bir bisikletçiye uğradı ve yeni bir bisikletle ayrıldı. Capitol Cyclery'i çalışanlarının doğruladığına göre, filmlerde vampir Edward'ı canlandıran Robert Pattinson, dükkanı ziyaret etmiş ve yeni bir bisiklet satın almış.


Çalışanlardan birisi Robert'a "Bu kadar ünlü birisi daha önce gelmemişti." demiş. Önceden geleceğiyle ilgili bilgi almışlardı.


Pattinson ve filmdeki rol arkadaşı Kristen Stewart'ın Baton Rouge'a geldiği daha öncesinde bildirilmişti. Twilight serisinin yeni filmi Breaking Dawn için fotoğraf çekimleri yapmak üzere New Orleans'talar. Filmin çekimleri önümüzdeki ayın başlarında başlayacak!

Rob' la Söyleşi




Şafak Vakti filmi ardı ardına 2 film olarak çekilecek ve Bill Condon yönetecek. Dört gözle beklediğin şey nedir?

Bill Condon yöneteceği için memnunum. Yaptıklarını seviyorum. Henüz senaryoyu görmedim ama serinin sonu için korkuyorum. Başka bir Alacakaranlık filmi daha çekeceksen eğer hata yapmayı göze alabilirsin belki. Bundan sonrasında ise kendi başınasın.

Şafak Vakti’nin iki bölümünün ardı ardına çekilecek olmasından da memnunum. Çünkü aksi halde ikisinin arasına başka bir filmin çekimini koyabilmek zor. Tutulma da olduğu gibi mesela. Kafanı kaldığın yere tekrar verebilmek zaman istiyor. Hazırlanmak için sadece 1 hafta vaktim vardı. Çekimlerin başlangıcı bayağı stresliydi. İki film ardı ardına çekilirken bütün zamanı karakterde kalıp, odaklanarak geçirebilirsin.

Çadır sahnesinde ki bu hala en çok konuşulan Tutulma sahnesi, senin vampir karakterinin vücut sıcaklığı tabii ki normal sıcaklık ile karşılaştırıldığında soğuk, Jacob’ınki ise daha sıcak.

Aslına bakılacak olursa garip bir sahneydi ve zordu. Edward için inanılmaz derecede bunaltıcı (güler!) Onu inanılmaz derecede sevimsiz yapıyor. İlk seferinde zaten olamdı. Sanki çok soğuk bir kişinin yanında oturması gibi birşey (güler!). Korkunç!

Taylor bize bu sahnede sürekli gülme krizleri geçirdiğini söyledi.

Çekim yaptığımız yer çok garipti. ‘’thought’’ kelimesini Amerikalı aksağanı ile söylemeyi kafama takmıştım ve bu şekilde söylediğinde sanki ‘’farts’’ (fart = argo da gaz çıkarmak) kelimesi gibi geliyordu kulağa. Bunu bütün gün aklımdan çıkaramadım. Sahnenin açılış cümlesinde de bu ‘’thoughts’’ kelimesi vardı. Çadırın içerisinde oturup bu cümleye güldüm durdum. Sonunda Taylor dayanamadı ve ‘’ Bu iki kelime kulağa aynı şekilde gelmiyor. Komik bile değil’’ dedi.

Sanırım yorgundum. Birbirimize patronluk tasladığımız bütün sahneleri komik buldum. Gençlik magazinlerinde boy gösterdiğimizi falan da hesaba katınca. Mesela Taylor’ın sürekli üzeri çıplak oluşu, benim sürekli kana susamış olamam. Maço olmaya çalışıyorduk ve bunun çok komik olduğunu düşünmüştüm.

Jacob Bella’yı öptükten sonra üçünüz arasındaki dinamikten söz eder misin?

Garip. Sadece öpüşme sahnesini çektikleri gibi kalmayıp bir de ben yokken çektiler. Sanki seni aldatıyorlarmış gibi hissediyorsun. Sonra sete geri dönüyorsun ve neredeyse her seferinde bir şeyler çevirdiklerinden söpheleniyorsun. Her seferinde böyle oldu. Sete her seferinde‘’Eee? Nasıldı?’’ şeklinde geri döndüm.

100 yaş üzeri ve bakir rekorunu Edward’a direk verebilir miyiz?

Sanırım o şimdi…. Kaç yaşında? 109 ya da 110 olmalı. İlk kitapta, Alaska’dan başka bir vampir ile birşeyler vardı. Kısaca geçmişti bu kitapta. Ama bakir olup olmadığı kesin olarak açıklandı mı hatırlamıyorum. Sanırım hayranların öyle olduğuna inanmak hoşlarına gidiyor.

Alacakaranlık serisi fantazi/romantik/heyecan kitapları olduklarına göre hangi aşk hikayelerinin sana ilham verdiğini sorabilir miyim?

Çok basit gelecek belki kulağa ama annem ve babam. Annem ve babam, annem 17 babam işse 26 yaşında iken tanışmışlar. Hala birlikteler. Onların yaşındaki çok kişi boşanıyor.

Filmler açısından bakacak olursak, her zaman ümitsiz ve acı veren aşk hikayelerini sevdim. Belki de hala genç olduğumdan. “First Name: Carmen” Isimli bir Godard filmi var. Fransızca söylemeye çalışmayacağim bile. En gerçekçi ve ilham verici aşk hikayeleri arasında olduğunu düşünmüşümdür her zaman.

Kontakt lensler ile rol yapmak ne kadar zor?

Doğru düzgün hissedemiyorsun. Terleyemiyorsun. Eğer terlesen suratındaki herşey bozulmaya başlıyor. Diğer insanlar nasıl yapıyor bilemiyorum. Ben sadece bunun imkansız olduğunu düşündüm. Edward kendini herşeyden alıkoyuyor. Heyecanlı biri değil. Birçok şey gözler ile ifade edilmeli ama kontakt lensler ile bunu limitli hale getiriyorsun. Kontakt lens takmak zorunda olmadığım filmlerde rahat bir iç çekiyorum.

Şafak Vaktinde, sen baba oluyorsun Bella ise vampir ve anne. Kristen’e bir vampiri oynamak hakkında tavsiye veriyor musun? Bir babayı oynamak için yeterli olgunlukta olduğunu düşünüyor musun?

Şafak Vakti’nin bazı sahnelerinde bir babayı canlandıracak olmam ve şu anda çekimleri süren filmde de bir babayı canlandırıyor olmam komik. Çok korkuyorum aslında. Bu sahnelere sıra geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli makyaj ve kontakt lens takmak zorunda olmaktan şikayet ediyorum. Kristen ‘’çok acınası haldesin. Sadece alışmak zorundasın. Neden sadece alışmıyorsun?’’ diyor. Ama artık Kristen de kontakt lens takmak zorunda olduğuna göre ona‘’. Bunun nasıl birşey olduğunu göreceksin. Sürekli çileden çıkacaksın’’ diyebilirim ki bu harika.

Edward gibi kızlar koruyan çok fazla erkek görmüyoruz. Onu anlayabiliyor musun? Ne kadar eski kafalısın?

Sanırım eskiye göre daha bir eski kafalı oldum. Orta yaşlı oldum gibi hissediyorum şimdiden (güler!) Pozitif korumanın olduğu filmlerde olmak güzel birşey. Bazı kişiler filmlerin çocuklarına iyi örnek olacağını düşünüyorlar.

Stephenie Meyer diğer iki filmden olduğundan daha fazla Tutulma setinde bulundu. Nasıldı?

Korkutucu değil. Gerçekten hoş biri ve filmleri gerçekten beğeniyor. Ama yine de garipti. Film çekimlerinin neredeyse bitecekken ‘’Stephenie her gün buradaydı’’ diye düşündüm ve daha önce farkına varmadım (güler!). Açık sözlü. Hiçbir zaman gelip bir konuda zorlama yapmaz. Soruları yanıtlamaya da açıktır.

Özgür mahkumlar isimli batı filmi için ön çalışmalar başladı. Neden batı filmleri seni bu kadar etkiliyor?

Batı filmlerini izleyerek büyüdüm. Babamın en sevdiği filmler batı filmleriydi. Umarım bu film çekilir. Bir araya getirilebilmesi zor bir film çünkü aksiyon filmi falan değil. Filmin yarısı Komançi dilinde olan, birazcık bunalımlı romantik bir drama. Farklı olacak. Canlandıracağım karakter benim için büyük bir değişiklik.

Gitar çalıyorsun. Peki müzik senin için ne kadar önemli?

Gerçekten önemli. Kızkardeşim de şarkıcı ve söz yazarı. Oyunculuk yardımcı da oldu bu konuda çünkü aslında hiç ilgim yoktu. Kayıtlarımı yayınlamamın tek nedeni benimle işbirliği yapmak isteyecek birilerini bulabilmekti. Sanırım oyunculuk yaparak da birkaç müziyen ile tanışma fırsatıda buluyorsun. Umarım sadece kendim için birşeyler yapıp kaydedebilirim. Satma fikri ise düşünmeye başlar başlamaz bitiyor zaten. Çünkü çok korkutucuç Sonra herkes yorum yapma gereğinde olduğunu düşünüyor. Ama eğer sadece kendin için yaparsan, para kazanma amacı gütmezsen o zaman kimse seni yargılamaz.

“Alacakaranlık” gençler arasında çok popüler, Jaden Smith de dahil. Ergenlik çağındayken ne tür kitap ve müzik severdin?

Martin Amis isimli yazara saplantılıydım. Yazdığı herşeyi okudum. Kitapçıya gher gittiğimde başka kitabı var mı diye bakardım. Aynı kitabın birkaç farklı basımını alırdım. Martin, Van Morrison ve Jimi Hendrix büyürken sevdiklerim. Saplantılı halde onlarla ilgili herşeyi toplardım.

Jaden’ın Alacarakalık’ı sevmesi de komik. Sanırım Alacakaranlık’ı sevdiğini iddia etmeye razı olan ilk erkek (güler).

Şimdiye kadar yaşamını değiştiren bir tecrüben oldu mu?

Ortaokula geçişim. İlk okuğudum okuldan atılmıştım. Bir okuldan diğerine en sonunda da öniveristey gittiğin bütün bir okul sistemi vardır Londra’da. Herkes aynı okullara gider. Ama ben atıldım ve sonunda bir sanat okulunda buldum kendimi ki bu başıma gelen en iyi şey oldu.

Peki neden atıldın?

Bu bir sır.

Glee' nin Yıldızı Mark

Artık büyük bir yıldızsın. Hayatında neler değişti?

Mark Salling (Güler): Teşekkürler, fakat ben büyük bir yıldız değilim. Hala aynı ev arkadaşımla, aynı apartman dairesinde yaşıyorum. Bu soruyu Robert Pattinson’a sorun.

Aynı Gözlükler


19 Ekim 2010 Salı

Rob Uykuda

Rob trende uyumuş...= )

Kris Anneliğe Geçiş Yapıyor

Kristen stewart anneliğe geçiş yapıyor ...

Welcome To The Rileys filminin promosyonu için yaptığı basın konuşmalarında Breaking Dawn hakkında da konuştu

"Klişe gelecek ama, herkes biz bir aile gibiyiz.... der- ama biz gerçekten bir bakıma öyleyiz ve bunun için şanslıyız da... Bazı şeylerin tutarlı olması bakımında endişeleniyorum her seferinde bir bakıma içine kayıveriyoruz. Bunun çk iyi anlaşmamız yüzünden olduğuna eminim. "

Serinin bu bölümünde Bella Swan hayatının aşkıyla birlikte ve anne oluyor.
"Sonunda bir aile haline geliyorlar. Demek istediğim bir bebekleri oluyor. Küçük bir melezleri oluyor. Bebeği görmek için sabırsızlanıyorum."


Alıntı

People Choice Awards


People Choice Awards için adaylıklar için oy kullanılmaya şuan itibariyle başlandı. Eclipse, Robert Pattinson, Kristen Stewart ve Taylor Lautner için oylarınızı kullanabilirsiniz. Her başlıktan 5 tane seçebilirsiniz. Şuanda sadece adaylıklar belirleniyor... (Anladığım kadarıyla.) Yani tek kişiye oy vermeyeceksiniz. Ne kadar çok Eclipse oyuncuları, o kadar iyi!

Katagoriler;

1-Favori Film: The Twilight Saga Eclipse

2-Favori Film Aktörü: Robert Pattinson, Taylor Lautner

3-Favori Aktris: Kristen Stewart

4-Favori Drama Filmi: The Twilight Saga Eclipse
5-Favori Ekran Takımı: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner
6-25 Yaş Altı Favori Oyuncu: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner
Oylamayı aşağıdaki linke tıklayarak yapabilirsiniz; (Guest for vote)

http://www.peopleschoice.com/pca/nominations/vote.jsp

17 Ekim 2010 Pazar

İngiliz Kadınları...

Rob sürücü koltuğunda olmayı seviyor olabilir, fakat İngiliz bayanlar da onun yolcu koltuğunda olmak istediklerini söylediler. MPH (the Prestige and Performance Motor Show) tarafından yapılan ankete göre, kadınlar "Hayal Yolcusu" olarak Robert Pattinson'ı seçmişler. Hangi araçla gezmek istedikleri sorulduğundaysa, en çok cevabı alan araç ışıldamış... Ferrari 458'den aşağısı değil!

14 Ekim 2010 Perşembe

Twilight Bilinmeyenler

Twilight hakkında bilinmeyenler...

* Kristen Stewart normalde yeşil gözlüdür.Filmdeki Bella karakteri ile uyuşması için kahverengi lens kullanmıştır.

* Kellan Lutz filmdeki "Emmett Cullen" rolü için doğal hali olan kıvırcık saç ile oynamak istemiştir.Ancak bir önceki filmindeki (Generation Kill) rolü kısa seç kesimi gerektirdiğinden "Twilight" çekimlerine dek saçlarının uzaması yetişmemiş ve istemsiz olarak kısa saçlı gözükmüştür.

* Henry Cavill,Stephenie Meyer'in Edward rolü için düşündüğü ilk isimdi.Fakat film için düşünüldüğünde Edward karakteri 17 yaşında görülmeliydi ve Henry Cavill 25 yaşındaydı.Dolayısıyla bu rol için fazla yaşlı bulundu.Daha sonra kendisine "Carlisle" rolü önerildi fakat "The Tudors" dizisi ile anlaştığından bu rolü reddetti.

* Edward Cullen rolü için Robert Pattinson İngiltere'den direk olarak yönetmen Catherine Hardwicke'in evinde seçmelere katılmak üzere geldi.Burada daha önceden "Bella Swan" rolü için belirlenen Kristen Stewart ile "Aşk sahnesi / Çimen Sahnesi" bizzat yönetmen Hardwicke'in yatağından canlandırıldı.

* Cullen ailesinin tüm üyeleri filmde sarı kontak lens takmışlardır.

* Taylor Lautner,Jacob Black rolü için peruk takmak zorunda kalmıştır.

* Edward rolü için 5000'in üzerinde aktör arasından seçme yapılmıştır.

* Network.nationalpost.com sitesinin Temmuz ayında yönetmen Catherine Hardwicke ile gerçekleştirdiği röportja göre Kristen Stewart,Bella Swan rolüne Emile Hirsch tarafından önerilmişti.İkili daha önce "Into The wild" filminde birlikte çalışmışlardı.Ayrıca Catherine Harwicke,Emile Hursch "Lords of Dogtown" filminde birlikteydiler.

* Senaryo 6 haftada tamamlandı.

* Robert Pattinson bir görüşmeye tabi tutuldu ve bu onun herhangi bir Amerikan rolü için ilk deneyimiydi.Amerikan aksanı için deneyimi de yoktu.

* Ölümcül vampirler Cam Gigandet(James),Rachelle Lefevre(Victoria) ve Edi Gathegi(Laurant) filmdeki ilk göründükleri sahnede ayaplarını çıplak gibi gösteren terlikler giyiyorlardı.

* Kristen Stewart filmde saç tokaları takmıştır.Saçının yapılması ile doğacak zaman kaybını önlemiş,böylelikle çekim için daha fazla zaman yaratmıştır.

* Kristen Stewart filmin çekimleri esnasında 18 yaşına basmış ve kendisine tüm gece süren bir çekimin ardından bir doğum günü pastası hediye edilmiştir.

* Nikki Reed(Rosalie Hale) ve Jackson Rathbone(Jasper Hale) filmdeki meşhur beyzbol sahnesi için önce sol el ile nasıl beyzbol oynanacağını öğrenmişlerdir.

* Stephenie Meyer'ın etkilendiği yazarlar arasında Jane Austen,Orson Scott,Shakespeare ve Charlotte Bronte vardır.

* Christian Serratos(Angela Webber) filmde kullandığı gözlük,normalde kullandığı gözlüktür.

* Bella'nın internette araştırıp Port Angeles'ta bulduğu kitabevinin linkinin üzerinde Little Brown diye bir link vardır.Little Brown,Twilight Saga serisinin yayımcısıdır.

* Seçmelerden önce Robert Pattinson Twilight serisi hakkında hiçbir bilgiye sahip değildi.Seçmelere katılmasının temek nedeni Kristen Stewart'ın "Into The Wild" filmindeki performansını beğenmesiydi.

* MTV Films & Maverick Films filmin yapımcı şirketleriydi.Paramount ise dağıtıcı şirketiydi.Sonunda MTV Films,film için yeterli seviyede gördüğü bir senaryoya ulaşmadı ve Summit Entertainment filmin yapım ve dağıtım haklarını satın aldı.

* Stephenie Meyer,filmde Charlie'nin Bella'ya şehirdeki çocukları sevip sevmediğini sorduğu sahnenin başında vejeteryan sandiviç ısmarlayan kişidir.

* 70.6 milyon $ ilk gösterim haftasındaki hasılatı ile film,bir kadın yönetmenin çektiği en yüksek gelirli 2008 yapımı oldu.

* Kafeteryadaki Bella'nın elma düşürüp Edward'ın yakaladığı sahne,roman kapağındaki sahnenin aynısıydı.

* Stephenie Meyer,Muse grubundan ilham alıyordu.Diğer favori grubu ise filmin müziğine bir şarkı da veren Linkin Park idi.

* Kristen Stewart'ın dublorü Katie Powers,aynı zamanda restorandaki garson kızdı.

* Balo sahnesi için,Kristen Stewart çalınan şarkıları beğenmedi ve "Flightless Bird,American Mouth - Iron & Wine" şarkısını önerdi.Daha sonra filmde de bu şarkı kullanıldı.

* Televizyonun olduğu her sahnede,filmin sonundaki bale sahnesi televizyonda gösteriliyordu.

* Robert Pattinson filmde 2 şarkı seslendirdi.Bu şarkılardan birisi OST'de de görülen "Never Think",bir diğeri de bonus olarak konan "Let Me Sign" adlı şarkıdır.

* Hastane sahnesinde Bella annesiyle kaza hakkında konuşurken,arkaplandaki televizyonda bir önceki sahne oynuyordu.

* Nikki Reed'in (Rosalie Hale) normalde esmer olan saçının sarıya çevrilmesi 36 saat sürdü.

* Tüm Cullen ailesi aynı sembolü taşıyan mücevherler takıyordu.Edward,Jasper ve Emmett aynı bilekliği takıyordu,Alice ve Rosalie benzer kolyeleri takıyordu.Esme'nin bir bileziği ve Carlisle'ın da bir yüzüğü vardı.

* Solomon Trimble'ın LaPush'daki kumsalda giydiği ceket,annesi tarafından hazırlanmıştı.

* Stephenie Meyer Twilight'a paralel olarak Edward'ın bakış açısını yansıtan "Midnight Sun" isimli bir kitap yazıyor.Bu kitap olaylara Edward'ın bakışını gösteriyor.Bella'nın okula ilk gelişi,okuldaki diğer erkekler tarafından onun yeni bir oyuncak gibi görüldüğünü söylüyor.Bu konuşma Bella'nın kafeteryadaki ilk yemeğinde Jessica ile olan konuşmasında da geçmişti.

* Filmin normalde gösterim tarihi 12 Aralık 2008 idi.Ancak Harry Potter : Half-Blood Prince filminin 21 Kasım 2008'den 17 Temmuz 2009'a ertelenmesi ile Twilight'ın gösterim tarihi 21 Kasım'a çekildi.

* Catherine Hardwicke'in söylediğine göre Robert Pattinson ile "Midnight Sun" kitabından esinlenerek bir sahne çekilmiş ve bu sahne filmin dvdsinde olacakmış.

* Radiohead grubunun da filmde bir şarkısı olmasına rağmen,bu şarkı OST'de gözükmüyor.

* Stephenie Meyer'ın kendi kadrosu şu şekildeydi ; Emily Brown - Bella Swan,Henry Cavill - Edward Cullen,Charlie Hunnam - Carlisle Cullen,Mary-Louise Parker - Esme Cullen,Rachael Leigh Cook - Alice Cullen,Trent Ford - Jasper Hale,Tom Welling - Emmett Cullen ve Olivia Wilde - Rosalie Hale.

* Film 48 günde çekildi.

* Nikki Reed(Rosalie Hale) yapımcıları Robert Pattinson'ın şarkılarının filme dahil edilmesi için ikna eden isimdi.Reed dizüstü bilgisayarından gizlice şarkıları ve gitarla çaldığı parçaları kaydedip yapımcılara dinletti.Onlar da bunu çok beğenip Robert'a OST için söyleyip söyleyemeyeceğini sordular ve "Evet" cevabını aldılar.

* Cam Gigandet aslında Emmett Cullen için düşünülmüştü ancak yönetmen Catherine Hardwicke'e bu rol yerine James rolünün oynayıp oynayamayacağını sordu ve yönetmen bu teklifi kabul etti.

* Charlie'nin filmde içtiği bira olan "Rainer Beer",Seattle'daki bir içki fabrikasının ismidir.

* Robert Pattinson,Edward'ın Bella'ya piyano çaldığı sahnede gerçekten de o piyanoyı çalıyordu.

* Bella'nın Cullen ailesinin evine yemeğe geldiğinde arkaplanda çalan şarkı La Traviata'nın Libiamo isimli şarkısıydı.Libiamo,"Hadi içelim" anlamına geliyordu ve Cullen ailesi için yemek yemek aslında içmek demekti.

* Bella ve Edward'ın çimenlerin üzerinde uzandığı sahnede güneş aralarında kalp şeklinde oluşuyordu.

* Muse grubundan Matt Bellamy,Carter Burwell'e Bella's Lullaby için bir şarkı verdi ancak bu şarkı filmde kullanılmadı.

* Balo salonuna girerken Victoria Bella'nın sağ tarafında topuz bir saç,kürk ve elbise içinde görülebilir.

Edward & Bella Ayrılık Sahnesi Sözleri

Edward ve Bella'nın New Moon'da hepimizi etkileyen ayrılık sahnesi, En İyi 25 Ayrılık Sahnesi Konuşmaları arasına girmiş...
'The Twilight Saga: New Moon' (2009)

Bella Swan (Kristen Stewart): "Seninle geliyorum!"Edward Cullen (Robert Pattinson): "Bella, Benimle gelmeni istemiyorum." Bella: "Sen... Beni... istemiyor musun?" Edward: "Hayır." Bella: "Evet, bu bazı şeyleri değiştirir."

Kitaptakine göre yazdım. Filmde kullanılan replikler ve orjinaliyle;


Bella Swan (Kristen Stewart): "I'm coming with you!" Edward Cullen (Robert Pattinson): "Bella, I don't want you to come with me." Bella: "You... You don't want me?" Edward: "No." Bella: "Well, that changes things. A lot."

Renesme İçin Hile Yapılacakmış

The Twilight Saga: Breaking Dawn'da Renessme Cullen için dijital hilelere başvurulacak. Breakingmovie.org'a göre yeni bir kaynak şöyle bir açıklama yaptı stüdyo Renesmee Cullen için özel dijital efektler kullanacak, böylece oyuncu kendinden bir kaç yaş küçük bir çocuğu canlandırabilecek.

Sanırım hepiniz Mackenzie'nin nasıl kendinden bir kaç yaş küçük bir çocuğu canlandıracağını merak ediyorsunuz. İsimsiz kaynaklara göre yönetmen Bill Condon Mackenzie'nin yüzü dijital olarak daha genç bir çocuğun yüzüne çevirilirken David Fincher'ın "The Curious Case of Benjamin Button" da kulladığı dijital efektlere benzer efektler kullanıcak.

Aynı zamanda stüdyonun ona benzer daha genç bir oyuncuğu rol için seçebileceği de bir ihtimal.

11 Ekim 2010 Pazartesi

Rob & Kris 10.10.10


Robert ve Kristen, 10 Ekim Pazar gecesi, Beverly Hills'de bir taksi de kameralara yakalandı.

Çİft, bir arkadaşlarıyla beraber, Marsuhisa Japon Lokantası'nda yemek yedikten sonra taksiyle restorandan ayrıldı. Bol bol gülücük saçan çiftimizin hallerinden gayet memnun olduğu belliydi.

Mesut Yar' ın Yorumu

Yıl diziler kadar filmler de ilgi görüyor izleyiciden. Çünkü bu yıl TV kanalları paraya kıyıp iyi filmler gösteriyor ekranda... Zaten sinemayla sorunu olan bir izleyici kalabalığı da evde sinema keyfini yaşıyor doğal olarak. Ama hem filmi sinemada izleyip, hem de TV’de ...tekrar lezzet arayan önemli bir kalabalık da mutsuz oluyor bazen... Cumartesi akşamı Fox TV’nin yayınladığı “Alacakaranlık” isimli filmde olduğu gibi. Bilmeyenler için bu filmin bir serinin ilk halkası olduğunu hatırlatalım... Ayrıca filme konu olan öyküler de daha önce kitaplaştırılıp hepsi çok satan olmuş “Twilight” serisinden. neyse uzatmayalım... Filmi orjinalini izleyerek tanımış ya da sinemada alt yazılı izlemiş kesim için cumartesi resmen zehir gibi bir gece oldu. Hem tercüme hemde seslendirme açısından... Karakterlerin yaşları yanlış söylendi, konular saptırıldı, tiplere uygun tonlamadan zerre kadar eser yoktu. Eh doğal olarak izleyiciyi çıldırtı bu durum.... Elbette yüksek bir sanat eserinden bahsetmiyoruz ama ne olursa olsun, kendi fanatiklerini yaratmış bir filmi yayınlarken ekstra özen göstermeli televizyonlar. şu kronikleşen özensizliğe sinema filmlerini karıştırmamalılar ya da...
Mesut Yar' a tamamen katılıyorum...

10 Ekim 2010 Pazar

Jey Leno' dan Çıkışı Robsten







Jey Leno' dan Kris





-Türkçe altyazılı ve geniş ekranlı ve çözünürlüklü televizyonlarınızdan pazartesi günü Cnbc-e ve e2'de izlemeniz önerilir
Salı günü akşam 19:00 da tekrarı var.

Martha Stewart Hangi Vampir....

TV Guide Magazin: Son günlerde vampirler aşırı seksi. Siz daha çok hangisini seviyorsunuz? Twilight, True Blood veya Vampire Diaries?

Stewart: Ben gerçek anlamda Alacakaranlık Destanı hayranıyım. Sanırım bunun sebebi Robert Pattinson.

8 Ekim 2010 Cuma

Spike Tv

E!'Den Marc Marlkin sadece birkaç kelime söylemiş. "Twilight yıldızı, Spike Tv'nin Scream 2010 Ödül töreninde Los Angeles, Greek Theater'da boy göstermek üzere imza attı." (16 Ekim'de yayınlanacak.)

Rob'un gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir şey söylenmemiş.

RobSten+Tom



5 Ekim "Jenny Lewis&Johnny" Konseri Çıkışı (RobSten+Tom)
Kristen' ın yüzü görünmüyor ama....

17 Yeniden / Again - Edward

Edward ' 17 Yeniden ' vampir olup hep 17 yaşında kalacak olan Edward = )
Zac Efron' un oynadığı filnin kapağını değiştirmişler...
Alıntı

Robsten L.A Soho House'da...

İşler onları biraz ayrı tuttuktan sonra,Rob ve Kris L.A'a dönüş yaptılar.- Pazartesi günü ise kasabayı fethedip Salı'nın ilk saatlerine kadar eğlencelerini sürdürdüler.

İlk olarak,Twilight oyuncularımız L.A'deki Soho House'a uğradılar.Stewart Rob'un ''kucağında oturuyordu'' diyor kaynak bilgimiz.

''Sevgi festivali gibiydi!'' diye belirten kaynak ardından da ''Şirinlerdi.'' diye ekliyor.

Çiftimiz ilişkilerini diğer çiftlerin yaptığı gibi aralarında olanları farkettirmediler,fakat onların iişkileri de gün ışığına çıktı.

R-Pattz Kristen'ı Montreal,On the Road setinde ziyaret etmişti.Birbirlerine çok yakınlardı.Ve en sonunda çelişkimizi noktalayan parti sonrası öpüşme fotoğrafları geldi.

İçeriden bir kaynak ''Kristen ilişkide patron gibi ve Rob'a yaramaz bir tavırla yaklaşıyor.Fakat sanırım bu Rob'un hoşuna gidiyor'' diye vurguluyor.

Kaynak = UsMagazine

Rob ve Kris

Güç Listesi

Rob Yine Güç Listesinde!
Hollywood’ta kimin daha çok kası var – Johnny Depp mi, yoksa Sandra Bullock mu? Robert Pattinson’ın Simon Cowell’den daha fazla mı prestiji var? Peki ya Brad ve Angelina – bu ilişkide üstte olan taraf kim?

Robert ve Annesi


Ekim Ayı Boyunca RoB


6 Ekim 2010 Çarşamba

Rob İçin Yeni Bir Film Sinyali



James Hogg'un "Confessions of a Justified Sinner" - ülkemizde 'Bağışlanmış Bir Günahkârın Özel Anıları ve İtirafları' adıyla çıkan- adlı kitabı senaryolaştıran Peter McDougall, senaryosunun şu anda Robert Pattinson'ın elinde olduğunu söyledi.

"Star Trek, Independence Day gibi filmleri yöneten Tom Gormley filmi yönetecek. Patrick Doyle gibi isimler müzik için isimlerinin yazılmasını istediler. Connolly ve Coltrane de katıldı. Twilight yıldızı Robert Pattinson ve Kelly MacDonald şu anda senaryoya bakıyorlar. Eğer Pattinson kabul ederse, devam edeceğiz."
Kitabın konusuysa şöyle;

James Hogg'un başyapıtı olan Bağışlanmış Bir Günahkârın Özel Anıları ve İtirafları'nda şeytani gücün akılcı bir tanımı vardır.

18.Yüzyılın başlarında İskoçya'da Kalvinist bir ailenin büyük bir çöküş yaşayan oğlu anlatılır. Hayatı bir yabancı tarafından değiştirilmiştir ve artık bir dizi cinayetin sorumlusudur. Dünyanın tüm kötülüklerine öfkesini kusmaya başladığında doğayı varlığıyla alt üst edebilecek tek 'dünyevi suç' belirir: Kabil'in gülümseyişi de onun yanındadır. Romanın aldatıcı yapısı bizi kuşkuda bıraksa da...
Her 6.45 okuru bilir ki; şeytanı dışımızda görüp onu bir 'yabancı'zannederiz. Oysa ilk 'suç'un ardında hep biz varız. 'Umutlar ve gelecek yıkılırken', ancak bir yorgunluk hali olabilir ölüm.

Harper's Bazaar'ın Kapağı Hakkındaki Konuşma



Önceki günlerde Amerikan Magazin Konferansı, Fairmont Hotel - Chicago'da yapıldı. David Carey, Amerikan Magazin Editörleri Derneği'nde "Yılın Kapağı" ödülünü kabul etti.

Bay Carey, Hearst's magazin bölümünün başkanı, kazanmasının sürpriz olmadığını söyledi. " Kazanmanın büyük bir şans olduğunu biliyordum çünkü geçen yıl için ya da bu yıl, 17 yaşındaki kızımın panosunun üzeri resimlerle doluydu. Kendisi büyük bir Robert Pattinson hayranı." diye anlattı kalabalığa.

Kapak, Mark Seliger tarafından, 2009 Aralık ayında,Harper's Bazaar için fotoğraflandı. Kazananları Amazon müşterileri oylayarak belirledi.
Alıntı

S.Meyer: Edward Hakkında



Q: Bir noktada Eclipse ile çok ilgileniyorum. Eclipse'ı çok seviyorum çünkü Edward daha flörtçü, bunu bir şekilde görebiliyorsunuz.

SM: Hayal etmesi ve uygulaması zor olan bazı anlar var, herkes bu sahneler olsun istiyor. Ben yavaşlatmaya eğilimliyim ama bir çok editörüm kesti. Çünkü ben sadece oturup "Hadi bu hoş sahne kalsın. Hadi bu mutlu sahne olsun." demek istiyorum.

Q: En çok 'hoş' sahnelerden biri Edward'ın odadayken evlilik teklifi etmesi. Bir çok insanın bu konuda çok sorusu var. Ben bile sadece bu sahne için 10-15 tane sorabilirim. Ama en çok sormak istediklerimden biri şu:
Edward bir noktada geri kafalı. Sadece bir parçacık. "Hayır, hayır, dur evlenene kadar yapmayacağız." dediği zaman ahlaki bir sorundan fazlası yada 'anlaşmanın bitimine kadar emin olmak istiyorum' demek gibi.

SM: Aslında birbirine eş değer iki düşünce var. Birincisi Edward 1901'de doğdu ve kafasında bizimkinde olduğundan çok daha temiz bir dünya var. O herkesin düşüncesini duyuyor. Ama bu onun için biraz.. saygısızca bir davranış. Ve gençliğinin tabularından kaçamıyor. Onun kafasında, kızın istediğini alması yanlış olurdu. Ve tabii ki kızın tamamen farklı bir bakış açısı var. Onun bakışaçısı modern. Ona göre sonsuza kadar beraberler ve onun bakış açısını göremiyor. Ama Edward farklı bir yerden gelmiş. Ve koyduğum her yer, onun tarihine ait olan yerler. Çünkü o...1901'de doğdu.

Q: O bir kahraman!

SM: O farklı biri, çünkü çok farklı deneyimler yaşamış. Bir şeyleri düzeltmek istiyor çünkü bu onun bir parçası ve biliyor ki Bella, Jacob ile giderse daha iyi olur. Bu onun kafasında. Onun mutlu bir vampir olacağını öngöremiyor. Kafasında sürekli Rosalie'nin mutsuzluğu var. Sefil biri olacağını ve çok fazla kederli olacağını düşünüyor. Onun mutlu olmasını istiyor ve şöyle düşünüyor: "daha uzun zaman olunca, belki fikirini değiştirir, belki insan kalmak istediğini söyler, bunu yapabilirim." Bir de bunun fiziksel olarak korkusu var. Edward bunun için gerçekten endişeli. Vampir olmak bir şaka değil! Sürekli bunu tasarlıyor, bu büyük bir anlaşma. Bazıları "sadece onu ısır, sadece ısır" diyorlar. Duramayacağını düşünmüyorlar. Bu kocanızın ya da aşık olduğunuz birinin sizin gibi olması için üç gün boyunca işkence çekmesi gibi. Bu çok uzun bir süre ve üç gün için yeterince kötü bir işkence. Çok büyük bir anlaşma. Bu onun için büyük bir şey, Bella'nın bunun üstesinden gelebileceğini bilmesine rağmen.

Q: Bella'nın korkuları hakkında ne düşüyorsun? Dönüşmeden önce "Dönüştüğümde onu bu kadar sevecek miyim, aynı şekilde hissedecek miyim?" diye düşünüyordu. Edward bundan hiç korkmuş mudur?

SM: Oh, korkmuştur. Bella onun kadar korkmamıştır çünkü "sonsuza kadar onunla olacağım." gibi düşünüyordu. Ama Edward bir şeylerin değişeceğini biliyor. Korkunç şeyler olacağını ve onun kendisine: "bunu bana sen yaptın. Bu korkunç şeylere sahibim ve bu senin yüzünden. Şimdi ailem ölecek, ve ben bunu izlemek zorundayım." diyeceğinden korkuyordu. Sadece negatif yönlerini görüyordu. Onun vampir olmaya karşı gösterdiği tepkiyi ve Bella'nın haklı olduğunu görmesi, onu iyimser yaptı.

Aksiyon....


TWILIGHT SERİSİ AZ KALSIN AKSİYON SERİSİ OLACAKMIŞ

Twilight’ın yapımcısı Mark Morgan, az kalsın Stephenie Meyer’in kitaplarının yapım hakkını başka bir stüdyonun alacağını ve Edward ile Bella’nın aşk hikayesinin vampir aksiyonu olacağını ortaya çıkarttı.

Şu konuda hepimizin hem fikir olduğuna eminiz; Twilight serisinin en iyi yanı Edward Cullen ile Bella Swan arasındaki aşk hikayesidir; öyle değil mi? Ancak size bir haberimiz var. Eğer ki Stephenie Meyer’in bu muhteşem vampir romanının yayın haklarını bir başka stüdyo almış olsaydı sevdiğiniz karakterleri farklı bir şekilde görebilecek ve daha fazla aksiyon görecektiniz. Ve hatta Bella’nın babası Charlie Swan ölmüş olacaktı!

Twilight yapımcısı Mark Morgan, 22 Eylül günü Los Angeles’ta Nikki Reed’in yeni filmi “Last Day of Summer”ın premierinde HollywoodLife.com’a sansasyonel bir haber verdi. “Ben malzemeyi çok orijinal buldum ve önce MTV’ye ardından da Parmount’a sattım.” diyor ve ekliyor “ 6 ay sonrasında senarist olarak Melissa Rosenberg’i seçtikten sonra bir taslak hazırladık ama hazırlanan taslağı Paramount geri çevirdi”

İster inanın ister inanmayın Mark bu senaryo için bir alıcı bulmakta çok zorlandıklarını, kimsenin istemediğini ifade ediyor. “Birçok stüdyo ile görüşmeye gittik ancak hiç birisi istemedi. Tamamı konuyu es geçti. En sonunda Summit “hadi yapalım” dedi. Summit’in projeye inanması ve yapalım demesi gerçekten büyük bir şanstı. Çünkü muhtemelen Paramount proje için Catherine Hardwicke değil bir başka yönetmeni seçecekti ve senaryo da yeniden yazılacak ve muhtemelen kitaptan farklı olacaktı.”

Peki bu durumda nasıl bir Twilight ile karşılacaktık? “Daha fazla aksiyon ön plana çıkacaktı.” diye açıklıyor Mark. “Bella daha mücadeleci olacaktı. Hatta olası senaryolardan birisinde Bella’nın babası ölecek ve Bella da ilk filmden vampir olacaktı. Daha bir çok garip fikir vardı ortada. Ancak onlar kitapların nasıl bir fenomen olacağını o sıralar göremiyorlardı. Summit ile anlaşmaya varılıp senaryo ortaya çıktığında “Hadi eski senaryoları bir kenara koyalım ve yeniden taslak hazırlamaya başlayalım” diyecek kadar akıllıydılar.

Düşünebiliyor musunuz; burada ufak detaylardan bahsetmiyoruz; Mark’ın söylediklerine göre Paramount, bizim filmde sevdiğimiz her şeyi değiştirecekmiş. Mark da bunu doğruluyor. “Gerçek anlamda her şeyi değiştirmek istediler. İşin ironik kısmı ben Paramount’u severim ama onlar ilk film için Catherine’i seçmeyeceklerdi. Daha büyük birisini düşüneceklerdi. Erkekler. Daha fazla aksiyon. İnanın bana senaryo taslaklarından birisinde bir Koreli FBI ajanı kıyı şeridi boyunca vampirleri kovalıyor ve avlıyordu. Ağaçlarda SWAT ekipleri vardı ve ortam tam aksiyon filmlerindeki gibiydi. Ve vampirler de onları ormandan sürükleyerek çıkartıyorlardı. Kesinlikle çok farklı bir film olurdu.”

Mark bu durumda Bella, Edward ve Cullen Ailesi’ne neler olabileceğinin de çok farkında ve bunların olmamasından dolayı da çok memnun. “Hayranlar bizi muhtemelen öldürürdü. Kesinlikle eminim taşa tutarlardı.”

Son 20 Yılın En İyi Kadın Karakterleri

IMDB 1990-2010 yılları arasındaki En İyi Kadın Oyuncuları bir araya toplamış ve bir liste yapmış. Kristen için oldukça güçlü bir rol bu. Listede onu görmek oldukça güzel.
13. Melinda Sordino, SPEAK (2004), Kristen Stewart

Seksi Vampir Sevgilisi Anketi...

Seksi vampir sevgilisi anketi yapılmış.
Burada Kristen'da var... Aynı zamanda Nina Dobrev, Anna Paquin, Sarah Michelle Gellar gibi isimlerde var.
Hadi oylarımızı verelim...
Ayrıca Kristen şuan üçüncü sırada...

5 Ekim 2010 Salı

Portrait Magazin



Portrait Magazin 20 İçi-Dışı En Güzel ünlüyü sıralamış ve
Robert bu sıralamada 6. sırada…

“En son modayı takip eder görünmek istemiyorum,
bu yüzden birilerinin gördüğünde “Oh, çok havalı bir adamsın.” diyemeyeceği
türden kıyafetler bulmaya çalışıyorum.”