31 Ekim 2009 Cumartesi

Alacakaranlık - Yönetmenin Not Defteri


Bu kitapta, Stephenie Meyer'in büyüleyici romanının beyaz perdeye aktarılırken geçtiği yaratıcı süreç boyunca yaşadıklarımı bulacaksınız. Beraber oyuncuların gardıroplarının içine girecek ve storyboard çizimlerini inceleyeceğiz. Hatta sahne arkası fotoğraflarına bakarken en sevdiğim sahneleri çektiğim sırada aldığım kişisel notlarımı da okuyabilirsiniz.
"Hardwicke, Meyer'in romanına öyle yoğun bir biçimde bağlanmış ki, daha iyi bir versiyonunun çekilebileceğini hayal etmek bile güç."- Kenneth Turan, Los Angeles Times
"Hardwicke, Meyer'in eserini, sağanak, fırtınalı havalar ve dalgalanan ruh hallerine rağmen küçümsenmeyecek ölçüde başarılı görsel efektler eşliğinde, adeta bir sihir gibi izleyiciye sunmayı başarıyor."- Owen Gleiberman, Entertainment Weekly

Robert Pattinson Hakkkında Her Şey


Dünyanın en yakışıklı vampiriyle ilgili merak ettiğiniz her şey bu kitapta! Robert`ın yaramazlık yaptığı okul günlerinden hayatını değiştiren filmin oyuncu seçmelerine kadar, Robert`la ilgili en minik detaylar içeride sizi bekliyor. Herkesten gizlediği müzik yeteneğini, bir gecede kavuştuğu şöhretle nasıl baş ettiğini ve Robert`ı Robert yapan özelliklerini, nelerden hoşlandığını, nelerin onu delirttiğini merak ediyor musunuz? İşte Hollywood`un yeni bombası, ellerinizin altında...

30 Ekim 2009 Cuma

Yeni Ay’a Son 20 Gün!


Rüyalar ve Bella’nın halüsinasyonları olmasaydı bu filmde ne yapardık, nasıl özlem giderirdik hayallerimizin baş kahramanı ile?

29 Ekim 2009 Perşembe

Büyük Yalan


Önsöz
Hayatım o iki kelimeyle kararmıştı, ama diğer iki kelimeyle tamamen bitmişti. Hayatta kalmamın tek nedeni kızım Renesmee’ydi ve o,bu sonsuz karanlık kuyudaki tek ışığımdı. Ben onlarsız derin bir gölde boğulurken, onlar yeni hayatlarına başlamışlardı. Hayatımız koca ve büyük bir yalan yüzünden bitmişti. KOCA VE İĞRENÇ…
Bölüm 1 – Ne Oldu?
Volturilerin gelişinin ardından 1, 5 yıl geçmişti. Renesmee 7 yaşında gözüküyordu. Biz normal yaşantımıza geri dönmüştük veya… Ben öyle sanıyordum. Edward ve Alice’e yine bir şeyler olmuştu ve bunu ben ve Renesmee haricinde herkes biliyordu, ama ben onların bildiğini bilmiyordum…

İmkansız Aşk ve Robert

İmkansız Aşk ve Robert
“Allah kahretmesin! Açılmıyor işte açılmıyor!”
Çıldırmış gibi bağırıyordum. Nasıl olurda açılamazdı herkesin kolaylıkla açabildiği bir kapı. “Bu sefer de başaramazsam, gidip kilidi değiştireceğim.” diye kendime yemin ederek deniyordum tekrar tekrar.
“Merhaba.” dedi arkamdaki sakin erkek sesi.
Hiddetimle beraber dönmüştüm arkamı ama gözlerini görür görmez hiddetim, bir daha asla dönmemecesine gitti.

25 Ekim 2009 Pazar

Twilight ve İnanılmaz Film Hataları

Kusursuz gibi gözüken Twilight filminin hatalarını biliyor musunuz? İnanılmaz karelerlele Twilight ve film hataları... İlk kare de sürehi yokken ikinci kare de sürehi görüyoruz...
Saçları dışarıda ama 2. ise içerde.
Edward'ın montunun manşetleri'nin arkadan çekilince açık önden çekilince kapalı.
Bella sınıfa girerken kıtabı yan ama masanın önine geçince düz.
Yakından çekilince kafası sağda ama uzaktan çekince kafası solda.
Hava borusu yakın çekimde gözünde. Ama uzak çekimde yanaklarında.
Aracın bir yanı siyah rekli gözükürken diğer kare de siyahlıktan eser yok...

Ağacın kenarında duran o cisimde neyin nesi? Dğer sahne de kullanılmamış.

Twilight'ı Sevmek İçin 8 Neden?

Twilight'ı sevmeniz için 8 nedeniniz var?

Bella: Filmi sevme nedenlerimizin başında Bela. Yani Kristen Stewart geliyor. Güzel, alımlı ve aşık olduğu kişinin vampir olduğunu öğrenmesi umurunda değil. Yani aşkı için her şeye var.

Edward: O normalde karşıla¬mayabileceğimiz her erkekten farklı. Normal bir erkek "Seni seviyorum bebe-ğim" gibi laflar ederken o, "Artık benim hayatım sensin" diyor. Vay be!

Aşka aşık Olmak hali: Genel¬de aşk temalı filmler izlediğimizde hepimizden "ayyy", "ne romantiiik" gibi yaya yaya söylediğimiz cümleler çıkar Hatta zaman zaman başkalarıyla bu yo¬rumlarından dolayı dalga geçeriz. Ama işin aslı şudur ki herkes aşka aşık. Bu yüzdendir ki "Twilight" bizi bizden aldı.

İmkansızlık: İmkansızlık çünkü vampir diye bir şey yok gerçek ha¬yatta (ama Edward gerçek o ayrı) ve bu ütopik durum hepimize cazip geliyor.

Kendimizi bulmak: Film¬de herkes kendini birinin yerine koyabilir ama en çok da bu duruma uyan Bella'dır. Gerek aşk. gerekse okul hayatı. Normal hayatlarımızdan hiçbir farkı olmayan, birçok kişinin kendini bulabileceği bir durum.

Yalınlık: Kitap son derece yalın bir dille yazılmış, haliyle okunuşu da öyle oluyor. Hem bir çırpıda oku-nabiliyor hem de keyifle. Ve inanılmaz derece de insanı içine alıyor. Keza film de öyle.

Doğa üstü güçler: Kız, erkek fark etmez birçok insan aksiyon içerikli filmlerden de kendini alamaz. Eminim hepinizin "Ah şu X gibi uçsam/hoplasam/zıplasam" dediği olmuştur. Edward gibi koşmak. Emmett gibi güçlü olmak. Alice gibi geleceği görmek ve daha da fazlasını hep isteriz. İşte bu kitapta da filmde de aynı etki söz konusu.

Özenle seçilen oyuncu kadrosu: Bu oyunculukları için geçerli değil belki de çünkü çok iyi oldukları söylenemez ama hepsinin bir albenisi olduğu bir gerçek. Sanki onlar gerçekten de vampir!

Twilight’ta Kim Kimi Isırdı?

Hikayedeki karakterler nasıl vampir oldular?
Twilight hikayesindeki karakterler nasıl vampir oldular?

Dr. Carlisle Cullen
1640 yılında Londra'da doğan Carlisle annesini doğum esnasında kaybetti. Onu büyüten babası ise vampirlere, cadılara ve kurt adamlara inanan ve onları yakalamaya çalışan birisiydi. Bu yakalama eylemlerinden birinde Carlisle de bulunuyordu ve bir vampiri yakalamaya çalıştığı sırada ısırıldı. İnsan kanı içmemek için kendini öldürmeye çalıştı ama bir türlü beceremedi. Bir gün çok susadığında hayvan kanıyla da bu isteğini giderebildiğini keşfetti. O zamandan 19001ü yıllara kadar hiçbir insanı ısırmadı, ta ki Edward'a kadar...

Edvvard Cullen Sene
1918, Edward 17 yaşında ve İspanyol gribinden ölmek üzere. Hastanede genç bir doktor var, Carlisle Cullen. Edward'ın annesi de ölmek üzereyken son arzu olarak Edward'ın kurtarılmasını istedi ve Dr. Carlisle bunun üzerine Edward'ı vampire dönüştürdü.

Rosalie Hale
1915'te New York'ta doğan Rosalie'nin tek hayali bir eş ve bir çocuktu. Babasının çalıştığı bankanın sahibi ile evlenen Rosalie bir gece sokakta yürürken kocasını sarhoş bir halde arkadaşlarıyla buldu. Arkadaşları ve kocası kendisine tecavüz ettiler ve dövdüler. O sırada oraya gelen Dr. Carlisle, Edward ve Esme Cullen Rosalie'yi kurtarmaya çalıştı, beceremediler ve Carlisle onu da Edward gibi vampire dönüştürdü.

Jasper Hale
Askerlik yaptığı esnada Maria isimli bir kadın tarafından ısırılarak vampire dönüştü.

Alice Cullen
Önsezilerinden dolayı akıl hastanesinde yatarken orada çalışan yaşlı bir vampir tarafından dönüştürüldü.

Esme Cullen
İntihara teşebbüs edip ölmek üzereyken, bu teşebbüs Dr. Carlisle Cullen tarafından önlendi ve gene kendisi tarafından vampire dönüştürüldü.

Emmett Cullen
Emmett 1935 yüında dağa tırmanışı sırasında bir ayı tarafından ısırıldı. Kendisinden iki sene önce vampire dönüştürülen Rosalie. Emmett'i buldu ve Dr. Carlisle'in yanına götürdü. Carlisle onu da bir vampire dönüştürdü.

Yeni Ay Filminden Yeni Afiş!


Alacakaranlık Efsanesi 'Yeni Ay' filminden yeni afiş yayınlandı!
Alacakaranlık Efsanesi ‘Yeni Ay’ (The Twiligh Saga: New Moon) filminden yeni afiş yayınlandı!

Alacakaranlık Efsanesi kaldığı yerden devam ediyor! Chris Weitz yönetmenliğindeki Yeni Ay (New Moon )20 Kasım’da vizyona girmeyi bekliyor!


Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın başrollerini paylaştığı ‘Yeni Ay’da; aşk ve gerilim biraz daha artıyor.

Cullen ailesi Bella'nın doğum gününü kutlamak istiyor ama bella ısrarla karşı çıkıyor çünkü yaşlanıyor.

Kutlama sırasında hediye paketinin biri Bella'nın elini keser ve ailenin yeni vejeteryanı jasper dayanamıyıp saldırır. Bunun üzerine Cullen ailesi Bella ve Edward'ın iyiliği için forkstan ayrılmaya kara verir.

Bunu kaldıramayan Bella artık hayatı umursamamaya başlar...

24 Ekim 2009 Cumartesi

New Moon - Yeni Ay Fragman


New Moon - Yeni Ay Fragman


USA Weekend: Robert Pattinson Çiğneyebileceğinden Daha Fazlasını mı Isırıyor?

USA Weeken 25 Ekim Pazar günü çıkacak sayısında vampirlerle olan aşk ilişkilerine ve dolayısıyla Robert Pattinson’a yer verdi. İşte yazının Türkçesi…

Bela Lugosi hiçbir zaman Robert Pattinson gibi çığlık atan genç kızların çığlıkları ile uğraşmak zorunda kalmadı.

Ama bu sadece Pattinson’ın ekranda oynadığı hüzünlü vampir Edward Cullen’ın ve Stephenie Meyer’in Alacakaranlık kitap serisindeki aşk ilişkisinin cazibesi. Geçen sonbahar filmlerinden olan “Alacakaranlık”ta Edward ile utangaç kız Bella (Kristen Stewart) arasındaki aşk başladı; 20 Kasım’da vizyona girecek olan “Yeni Ay” ile seri Edward’ın kendisini Bella’nın hayatından çıkarması ile devam ediyor.

Modern vampir imajı hakkında fikir sahibi olmak için Pattinson başlarda “Vampir ile Görüşme” ve “Blade” gibi filmleri izlemiş. Ama gerçekte Edward’ın kim olduğunu işin içine ölümsüzlüğü katmadan, toplumdan dışlanmış karakterleri araştırarak keşfetmiş. Pattinson gülerek, “James Dean’in Asi Gençlik filminin ilk film olan Alacakaranlık’ta büyük etkendi – saç modeli ve bu tür şeyleri etkiledi.” diyor. “Pek çok yönden karakterler birbirlerine benziyorlar: Günlük hayattan bir kız bu garip bireyi çöküşten kurtarıyor.”

James Dean’e benzeyen Pattinson – her zaman genç kızları sürüler halinde kendisine çekiyor. “Yeni Ay” yönetmeni Chris Weitz, “Bu durum Kuşlar filminin genç kızlarla olanı gibi” diyor. “Köşeyi dönüyorsunuz, ve orada da bekleyen bir sıra kız var.”

23 yaşında bir Londra’lı olan Pattinson 185 cm’lik uzun boyu ve çılgınca şekillenmiş saçları ile karşısındakilere baygınlık geçirtiyor. “Bunun ne olduğundan tam olarak emin değilim” diyor. “Bir süre sonra belki bu durumu nasıl kontrol altında tutacağımı anlayacağım. Ama halen spot ışıkları altındaki ceylan gibiyim.”

Ve bir gerçek var ki, çoğu kişi henüz oyuncu Pattinson’ı Vampir Edward’tan ayıramadı. “En başta herkes beni Edward olarak çağırıyordu,” diyor. “Aslında bunu umursamıyorum. Bu karakter ile ilgili bir şey var, ki bir şekilde birbirinden farklı pek çok kişiyi harekete geçirdi ve bir ilgi oluşturdu.”

“Eğer kendi karakterini korumak istiyorsan, bunun için gerçekten savaşmalısın. Savaşmak ile başa çıkıp çıkamayacağımı bilmiyorum,” deyip, tekrar kıkır kıkır gülüyor. “En iyisi olayları akışına bırakalım.”

Yeni Ay Klibi



Alice: Sen vampirler hakkında çok fazla şey bilen bir insansın.

Sunucu: Bu yüzden onu yok etmek isteyecekler.

Felix: Kız bizimle geliyor.

Jane: Bu biraz canını yakabilir.

Bella: Hayır lütfen.

Sunucu: Kurtlar onu koruyorlar.

Jacob: Öldürmem gereken bir vampir var.

Bella: Jake koş.

Sunucu: Ama sadece bir tanesi onu kurtarmaya çalışıyor.

Edward: Seni korumak benim görevim.

Sunucu: Alacakaranlık Serisinin ikinci filmi Yeni Ay 20 Kasım’da sinemalarda…

The Twilight Saga - Eclipse


Twilight Yıldızları, Timbaland Videosunda


Timbaland yeni single'ı Morning After Dark'ın videosunu Twilight filminin oyuncularıyla çekmek istiyor.
Timbaland yeni single'ı Morning After Dark'ın videosunu Twilight filminin oyuncularıyla çekmek istiyor.
Yeni albümü Shock Value 2'de Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katy Perry ve Chris Brown gibi iddialı isimlerle çalışan Timbaland, yeni video klibi Morning After Dark'ta da iddialı isimlerle kamera karşısına geçmek istiyor.
Twilight ve True Blood filmlerinin hayranı olduğunu her fırsatta dile getiren Timbaland, yeni video klibinde filmin oyuncularıyla oynamak istiyor.
Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı bir hip-hop videosunda izlemek oldukça keyifli olacak!

21 Ekim 2009 Çarşamba

Alacakaranlık / Yönetmenin Not Defteri


Bu kitapta, Stephenie Meyer'in büyüleyici romanının beyaz perdeye aktarılırken geçtiği yaratıcı süreç boyunca yaşadıklarımı bulacaksınız. Beraber oyuncuların gardıroplarının içine girecek ve storyboard çizimlerini inceleyeceğiz. Hatta sahne arkası fotoğraflarına bakarken en sevdiğim sahneleri çektiğim sırada aldığım kişisel notlarımı da okuyabilirsiniz."Hardwicke, Meyer'in romanına öyle yoğun bir biçimde bağlanmış ki, daha iyi bir versiyonunun çekilebileceğini hayal etmek bile güç." - Kenneth Turan, Los Angeles Times"Hardwicke, Meyer'in eserini, sağanak, fırtınalı havalar ve dalgalanan ruh hallerine rağmen küçümsenmeyecek ölçüde başarılı görsel efektler eşliğinde, adeta bir sihir gibi izleyiciye sunmayı başarıyor." - Owen Gleiberman, Entertainment Weekly

Trendy'de Robert Pattinson Posteri



19-25 EKİM 2009
TRENDY DERGİSİNDE
'ROBERT PATTINSON'
POSTERİ BULUNMAKTADIR.

Yeni Ay - New Moon Cullen Ailesi

Yeni Ay'ın Müzikleri İçin Müthiş İsimler!

Dünya gençliğini peşinden sürükleyen Twilight serisi hız kesmeden devam ederken serinin ikinci filminin müzikleri de “The Twilight Saga New Moon” albümünde bir araya geliyor.
Bella ile Edward’ın imkansız olduğu kadar tutkulu ve tehlikelerle dolu aşkının anlatıldığı Twilight serisinin ikinci filmi “New Moon” için sayılı günler kala filmin müzikleriyle bu bekleyiş daha da heyecanlı bir hal alıyor.
Robert Pattinson ve Kristen Stewart’ın başrollerini paylaştığı film için müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri bir araya geldi.
Death Cab for Cutie, film için özel olarak ‘Meet Me On The Equinox’ şarkısını yazarken Thom Yorke, Muse, The Killers ve Editors da şarkılarıyla albümdeki yerlerini alıyor.
The Twilight Saga - New Moon

1. Death Cab for Cutie —‘Meet Me On the Equinox’
2. Band of Skulls — ‘Friends’
3. Thom Yorke — ‘Hearing Damage’
4. Lykke Li — ‘Possibility’
5. The Killers — ‘A White Demon Love Song’
6. Anya Marina — ‘Satellite Heart’
7. Muse — ‘I Belong To You (New Moon Remix)’
8. Bon Iver & St. Vincent — ‘Roslyn’
9. Black Rebel Motorcycle Club — ‘Done All Wrong’
10. Hurricane Bells — ‘Monsters’
11. Sea Wolf — ‘The Violet Hour’
12. OK Go — ‘Shooting the Moon’
13. Grizzly Bear — ‘Slow Life’
14. Editors — ‘No Sound But the Wind’
15. Alexandre Desplat — ‘New Moon (The Meadow)’

16 Ekim 2009 Cuma

Robert’in Ağzından İçten, Sıcak ve Eğlenceli Cümleler

Biliyorsunuz Robert’i diğer ünlülerden bu kadar farklı kılan ve ona her seferinde biraz daha hayran olmamıza neden olan en önemli özelliklerinden biri içi ile dışının bir olması. Aklına geleni söylemekten çekinmemesi. Son zamanlarda yapılan röportajlarında bunun onun zararına olduğunu anladığına ve artık bu konuya dikkat edeceğine değinse de, Seventeen.com biraz eskilere uzanıp, Robert’in incilerinden bir derleme yapmış.

On iki tane konu üzerine Robert’in gönlünden geçen ilk düşünceler ile kurduğu cümleleri vermişler. İşte bu birbirinden içten, sıcak ve eğlenceli cümleleri sizler için Türkçe’ye çevilmiş halini sizlere sunuyoruz...

Edward Cullen’ın kendisi şimdiye kadar çok iyi korunmuş sırları hakkında ağzındaki baklayı çıkardı. İşte kendi ağzından Kristen’i yakından tanıması, Taylor’dan sonra yer alması ve saçlarını bu kadar büyüleyici tutmak için gerçekte ne kullandığı hakkındaki cümleleri…

Repliklerini hatırlaması üzerine
Ne zaman bir iş yapsam gerçekten bir şekilde nasıl rol yapacağını baştan öğreniyor gibi oluyorum, [özellikle] bir yıl boyunca film çekmediysem. Sanırım nasıl yapacağımı unutuyorum!

Yeni Ay’da yardımcı oyuncu olması üzerine
Bir yardımcı rolde oynamak o kadar güzel ki. Bu filmde Taylor’un üzerinde çok fazla baskı vardı, ve şöyleydi tüm gün çekimlerinin olmadığı tek bir günü bile yoktu. Ben sete şöyle bir uğruyordum, ve şöyleydim, “Oh, sadece tek bir cümlelik rolüm var!

Edward’ı canlandırması üzerine
Ben onu canlandırırken kendi durumundaki ironiyi biraz daha farkına varmasını sağlamaya çalıştım… Aynı okula gittiği 17 yaşındaki bir kıza aşık olan 109 yaşındaki bir adam.

Sansasyonel evlilik ve Kristen’in hamilelik dedikoduları üzerine
Tam olarak, eğer ben birden şöyle yapsaydım korkunç olurdu – aslında, gerçekte, korkunç olmazdı, daha çok tatmin edici olurdu, yani ülkenin diğer ucunda olan birini hamile bırakabilmek. Telefon mesajları ile!

Neden kendisinden memnun olmadığı üzerine
Çünkü bazen aynada kendime bakıyorum [güler] – Sanırım herkes kendisi için böyle düşünebilir.

Artık bir marka haline gelen saçlarının sırrı üzerine
Sadece su kullanıyorum. Kimse bana inanmıyor, ama gerçek bu.

Kristen’ı yakından tanıması üzerine
Kristen gerçekten mükemmel bir oyuncu. Onunla calışmak kesinlikle hoşuma gidiyor, ve o olaylar karşısında çok azimli duruyor, herkesten daha ileriye gitmeye istekli. Eğer oyunculukta gidebildiğiniz yere kadar gitmek isterseniz, herhangi bir senaryo eşliğinde, kendisi çoktan hazır durumda olacaktır.

Mikroskop altında olması üzerine
Garip dedikodu ve magazin endüstrisinin tek konusu haline geldiğinizde gördükleriniz çok komik. Aynen şöyle, “NE?!? Emilie (Beni Hatırla filmindeki rol arkadaşı Emilie de Ravin) ile olan şeyler de ne? Sansasyonel dergiler şöyle şeyler yazmışlar, “İkili gece bir Hint lokantasında buluştu.” Biz orada bir sahne çekiyorduk! Tüm film ekibi oradaydı!

Röportaj yapmak üzerine
Ben bir insan olarak kendimi çok ilginç bulmuyorum, bu yüzden söylediklerimin ve yaptıklarımın bu kadar çok kaydedilmesine gerek olmadığını düşünüyorum.

Buradan sonra nereye gideceği üzerine
Idaho’da üç kişinin yaşadığı, küçük bir kasabaya gidebilirim.

Saçlarını kestirme nedeni üzerine
Şu GQ stüdyo çekimlerini yapmıştım, ve ondan sonra saçlarımı kestirdim, ve şöyle düşündüm, çekimler tamamlandı, artık saçlarımı kestirebilirim.

Bella Cullen

Nikki, Ashley ve Kellan’dan Rob ile İlgili Cümleler


Ashley Greene
İlk İzlenimleri
“Ben ilk kez Rob ile tanıştığımda, açıkçası bende herhangi bir izlenim yaratmadı. Sessizdi ve içine kapalı idi, yani şöyle değildi, “Merhaba! Nasılsınız? Ben Rob!” Daha çok şöyleydi, Catherine; “Arkadaşlar, bu Rob” Ve ben de şöyleydim, “Oh, çok havalı” Bu şimdi bana çok komik geliyor, çünkü her kız onu görünce baygınlık geçiriyor.”
Nikki Reed

İlk İzlenimleri
“Jackson’ı (Rathborne) ilk gördüğümde Portland’e giden bir uçakta idim, ve onun yanında gitarı, gözünde gözlükleri vardı. Ben kendi kendime işte bir iflah olmaz müzisyen / oyuncu daha dedim. Rob’u ilk gördüğümde ne düşündüğümü gerçekten bilmiyorum. Benim Rob hakkındaki görüşlerim hep aynı olmuştur. O harika bir adam, çok yetenekli, [ama] biz ekibin kalanı ile olduğumuz kadar samimi değiliz.
Yanlış Anlaşılmaları Ortadan Kaldırmak Adına

“Her zaman bildiklerini yazıyorlar, alakalı sayılmayacak şeyler söylesem bile. Bir iki hafta önce bir etkinlikte idi ve bana, “Rob’un doğumgününü kaçırdın, neler hissediyorsun?” diye sordular. Onlara, “Onu telefonla aradım, bir problem yok” dedim. Ertesi gün, “Henüz ayrılığın acısını üzerinden atamamış” yazdılar. Ben hangi ayrılık oldum? Rob ve ben hiç birlikte olmadık ki!
Kellan Lutz
Eğer Tüm Ekip Bir Kavgaya Tutuşsa
“Ben herkesi yenerim, Taylor’ı bile hiç şüphesiz. Eğer hep birlikte üstüme atlarlarsa belki bir şansları olur. Rob oldukça sert tokatlar atıyor.”

Karma Yeni Ay Posteri

One Dergisi’nden Bir Bölüm

* Soru: Karakterinin seni rahatsız edici yanı var mı?

* Robert: İnsanların Edward’ı romantik bir kahraman olarak tanımlamaya devam etmeleri beni rahatsız ediyor. O bundan çok daha karmaşık. Üstelik, genellikle klasik kitaplarda kahraman, başı dertte olan kızı kurtarır. Hal böyleyken, aksine bu kitapların çoğunluğunda Bella onun hayatını kurtarır. Edward Bella’ya, Bella’nın Edward’a duyduğundan daha çok ihtiyaç duyuyor. En azından, Bella Jacop’a güvenebilir. Edward’ın döneceği hiç kimsesi yok.”

Kaynak : One Dergisi

Robert Empire Dergisinin En Seksi 100 Film Yıldızı Sıralamasında 2. Sırada!


Listenin başında Johnny Depp var.

Aynı listede erkeklerde Taylor Lautner’i 35. ve Kellan Lutz’u 36. sırada bulunuyor.

Bayanlarda ise Kristen Stewart 7. sırada, Ashley Greene ise 32. sırada yer alıyor.