14 Şubat 2012 Salı

Bella'nın Görünümü...


Breaking Dawn Sırları : Bella'nın Görünümü 

30 kilo daha ince ve ölüyor gibi görünmek için Bella'ya görsel efekt supervizörler mankenlerine ve Kristen'a yeme bozukluğu olan bir kişinin görüntüsünü verdi.
Kristen Stewart'a Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1'de seksi ve donuk görünmesi için ağırlığına bırakılmadan önce konuştuk, ama ölmek üzere olan sahnelerinde bir deri bir kemik görünmek için biraz fazla yardım aldı. Aslında, görsel efekt supervizörleri, onun yeme bozukluğu olan bir kişi gibi görünmesini sağlamak için yüzünün şeklini değiştirdiler.
"Birinci filmde, Bella kilo kaybediyor ve bulimya hastası oluyor" John Bruno son röportajında Flickering Myth'e bunu söyledi.
"Bunu yapmak için, Kristen'e, 21, aslında köprücük kemiğini ve çenesini, elmacık kemiğini ortaya çıkartan aletleri giydikdik. Geri kalanını da prodüksiyon sonrasında yaptık. "
"Kristen Stewart'ın vücudu değişiklik geçirdi, inanılmaz değişti," dedi .
"Bella efektinin, ilk geliştirme aşamamız boyunca, genç bir kadının açlıktan ölen bir görüntüsünü Bella'ya verdik. Görüntü korkunçtu ve derhal başka bir kaynak için daha yumuşak olan bir şeyler araştırmaya başladık. Elmacık kemikleri ve çok beli olan çenesiyle pist mankenlerine ve ince modaya bakmayı bitirdik" diye açıkladı Edson Williams.
Sonuç, Bella'yı solgun bir görüntü, zayıf ve güçlükle ölen bir pist mankeni yaptı, ama Edson'un neyi kastettiğini anladık. Memnunuz ki Kristen 30 kilo kaybederek ölmek zorunda kalmadı, zaten küçücük bir bedeni var ve böylelikle sağlıksız olurdu.

1 yorum:

sıla naz kule dedi ki...

bu filme ölünür