28 Şubat 2012 Salı

Fotoğraf Çekimindeki Timsah...


JL: Filmin bildiğim kadarıyla fillerle ilgili. Neden bir timsahla resim çekildin ?
Rob: Bilemiyorum o aslında bir bukalemun
JL: Bukalemun ?
Rob: Hayır şaka. Bilemiyorum. Heralde onu sakinleştirmek için hain bir numara yapmışlardır. 1 dakikalığına işe yaramıştı.
JL: Böyle bir fotoğrafın çekilmesi nerdeyse bir gün sürüyor dimi ?
Rob: Hayır 5 dakikada hallettik. İnsan omzunda ancak 30 saniye timsah taşıyabiliyor .

23 Şubat 2012 Perşembe

İngiltere GQ Dergisi - 2011 Kαsım




Rob'dan Bel Ami İçin Açıklama...


 Rob: Bir Oyuncu Olarak Bel Ami'de Oynamayı Sevdim 

Yozlaşmış bir devlet ve yozlaşmış bir medya... 1885 yılında Guy de Maupassant romanı "Bel Ami"'den aynı adla beyaz perdeye uyarlanan film, Declan Donnellan tarafından yönetiliyor.
Ama Donnellan'ın ve işbirlikçi Nick Ormerod filmi, cuma günü Berlin Film Festivali'ndeki galasında daha az jeopolitik başka bir nedenle dikkat çekti: Robert Pattinson
Alacakaranlık filminin yıldızı Robert Pattinson filmde George Duroy isimli karakteri canlandırıyor. Film, 1980 yılında genç gazetecinin Paris’te çok etkili ve güzel bir kadınla kurduğu ilişki ve acımasızlığı sayesinde şöhret basamaklarını birer birer çıkarak kentin en güçlü adamı haline gelmesinin öyküsünü işliyor.
Film, Duroy'un bir arkadaşı olan Charles Forestier (Philip Glenister)'in akıllı ve güzel karısı Madeleine'in (Uma Thurman) George Duroy (Robert Pattinson) ile ilişki kurması ve aksanını düzeltmesine yardımcı olmasıyla başlar. Paris'in en önemli kişilerinden biri olan Madeleine daha sonra hayatını Duroy ile birleştirir. Ama Duroy her kadını büyüleyen yakışıklılığı ile buna metresinin kızı Clotilde (Christina Ricci)'de dahil herkesi etkisi altına alır ve ona Bel Ami lakabı takarlar.
Tembel Lothario daha parlak olmak için çocuk oyuncağı olur ve anlayışlı Madeleine, politikacılar ile yazdığı makaleler ile gazete güç haline getirdi. Bel Ami gazetenin editörü Rousset (Colm Meaney) tarafından hakaret ettiği gerekçesiyle işten atıldığı zaman, o adamın karısı Virginie (Kristin Scott Thomas) ve kızı Suzanne (Holliday Grainger) onun dikkatini çeker.
Düzenlenen basın toplantısında, Pattinson çok ahlaki olarak şüpheli karakteri oynamaya motive hissettiğini söyledi. "İlk okuduğumda, hemen hemen bir kişinin amacına ulaşmak için enerjisi ile ilgili değildi, bu sadece bir fikir ile ilgiliydi. Biri onu hafife aldığında, o zaman bir enerjisi vardı." dedi Pattinson. "Birkaç sene önce böyleydi. Biri bana hakaret ederse, ben hırsla 10 yıl elde ettim. (O Senaryoyu ilk okumaya başladığından beri o yıllarda dışarıda büyüdüğünü söyledi.)
Pattinson, bir sonraki David Cronenberg'in filmi "Cosmopolis"'de de görünür. O bazen onun için buz gibi soğukta saatlerce bekleyen kadın hayranları tarafından sürüklendiğini söylüyor. "Çoğu zaman tek cinsiyette seyirciye sahip olmak garip. Ama bu harika - onlar inanılmaz sadık oldular."
Ona "Twilight filminin devamı olursa o filimde görünür müydünüz?" diye sorulduğun da ise "Stephenie Meyer seriye devam ederse ne olacağını merak ediyorum ama benim için çok geç. Bunun için çok yaşlıyım." diyerek cevap verdi.
Bel Ami filminin yönetmenleri Declan Donnellan ile Nick Ormerod, Royal Shakespeare şirketlerini Londra'da Royal National Tiyatrosu ve Moskova Bolşoy Balesi ile çalışmış bir tiyatro ekibi tarafından büyük bir başarıyla ortaklaşa yönetiyorlar. Bu onların ilk uzun metrajlı filmleri. Herkesin parçası Robert'dan farklıydı. Ayrıca Donellan onun hakkında "Oyuncuların başı" dedi. "Bel Ami" ve açıkladı. "O, çok az yeteneğe sahip, hiçbir yeteneğe sahip olmayan ve zirvede hakkıyla duran biri. Bu bizim zamanımız için çok iyi bir durum."

18 Şubat 2012 Cumartesi

Bel Ami Galası...




     "Bel Ami" filmi Berlin galasında Robert Pattinson'la beraber Pattinson aileside görülmekteydi.

"Bel Ami" Filminin Tanıtımları - Berlin


★ Berlin Basın Toplantısı Çeviri ★

- Saçını neden kestirdin?
Rob: Böyle daha havalı! Sürekli önüme gelip duruyordu bende kazıttım. Gerçekten nedenini bende bilmiyorum .

- Burada olmak ve rekabet nasıl hissettiriyor?
Rob: Ben bir film festivaline katılmamıştım ve ben Berlin'i seviyorum.

- Uma Thurman hakkında?
Rob: O muhteşem ve her zaman beklenmedik bir şey yapar. Fiziksel olarak güçlü.

- SM bir kitap yazarsa tekrardan Edward rolünde oynamak istermisin?
Rob: Edward'ı oynamak için yaşlandığımı düşünüyorum. Stephanie'nın devamında ne yazacağını merak ediyorum.

- Bu filmde (Bel Ami) her kız bunu gerçek hayatta olduğu gibi hissettirecek bir aşk var mı?
Rob: Ben kitabı okurken hissettim ama filme farklı aktarıldı.,

"Bel Ami" Filminin Tanıtımları - Berlin (17 Şubat 2012)

15 Şubat 2012 Çarşamba

Kris:Pamuk Prenses Gibi Özverili Olamayacağım...



Kristen, Pamuk Prenses Gibi Özverili Olamayacağını İtiraf Ediyor

Kristen Stewart samimiyetle onunla arasındaki farkları ve "Pamuk Prenses&Avcı" filmindeki karakteri hakkında konuştu.
Kristen Stewart, Pamuk prenses gibi bir teni,koyu renk saçları ve kusursuz bir cildi olabilir. Ama bir şey var K-Stew, son karakterinin her zaman kendisinden ayrı olacağını söylüyor.
"Ben,insanlar üzerinde Pamuk prenses etkisi bırakamam.Aslında tamamen özverili olamam çünkü kimse olamaz. O tamamen şekillenmiş ama gerçekte böyle bir insan tipi olmasının gerçeklik payı az. Seyrettiğiniz gibi değil Krallığı yıkmaya gidiyor.Gidiyorken izlemiyorsun 'Evet onu öldür!'
Daha çok hislerine karşı ya da seninle aynı fikirde olmayan birinin bir şey yapmak zorunda olmasını izliyor gibi oluyorsun gerçekten. Cesaretlendiriyor. Tam anlamıyla cesaretlendiriyor. "
Vay! Pamuk Prenses'te sandığımızdan daha fazla işkence var gibi geliyor. Bu film,destansı olacak.

14 Şubat 2012 Salı

Bella'nın Görünümü...


Breaking Dawn Sırları : Bella'nın Görünümü 

30 kilo daha ince ve ölüyor gibi görünmek için Bella'ya görsel efekt supervizörler mankenlerine ve Kristen'a yeme bozukluğu olan bir kişinin görüntüsünü verdi.
Kristen Stewart'a Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1'de seksi ve donuk görünmesi için ağırlığına bırakılmadan önce konuştuk, ama ölmek üzere olan sahnelerinde bir deri bir kemik görünmek için biraz fazla yardım aldı. Aslında, görsel efekt supervizörleri, onun yeme bozukluğu olan bir kişi gibi görünmesini sağlamak için yüzünün şeklini değiştirdiler.
"Birinci filmde, Bella kilo kaybediyor ve bulimya hastası oluyor" John Bruno son röportajında Flickering Myth'e bunu söyledi.
"Bunu yapmak için, Kristen'e, 21, aslında köprücük kemiğini ve çenesini, elmacık kemiğini ortaya çıkartan aletleri giydikdik. Geri kalanını da prodüksiyon sonrasında yaptık. "
"Kristen Stewart'ın vücudu değişiklik geçirdi, inanılmaz değişti," dedi .
"Bella efektinin, ilk geliştirme aşamamız boyunca, genç bir kadının açlıktan ölen bir görüntüsünü Bella'ya verdik. Görüntü korkunçtu ve derhal başka bir kaynak için daha yumuşak olan bir şeyler araştırmaya başladık. Elmacık kemikleri ve çok beli olan çenesiyle pist mankenlerine ve ince modaya bakmayı bitirdik" diye açıkladı Edson Williams.
Sonuç, Bella'yı solgun bir görüntü, zayıf ve güçlükle ölen bir pist mankeni yaptı, ama Edson'un neyi kastettiğini anladık. Memnunuz ki Kristen 30 kilo kaybederek ölmek zorunda kalmadı, zaten küçücük bir bedeni var ve böylelikle sağlıksız olurdu.

12 Şubat 2012 Pazar

Reese Witherspoon Rob ve Kris Hakkında...


Reese Witherspoon: "Rob şimdiye kadar çalıştığım en çalışkan kişi. Ben hiçbir zaman onun sahip olduğunu tecrübeye sahip olamadım. Galalara gitmek ve sadece ona dokunmak için bekleyen milyonlarca insan var. Bence bu tuhaf olmalı, ama onun ve Kristen'ın bununla nasıl başa çıktıklarını bilmiyorum''

Kırmızı Gözler...



Muhabir : Bella ve kırmızı gözler!Herkesin gözleri sarıyken,seninkiler kırmızı.Büyük bir tezat ! 

Ne düşünüyorsun ?

Kristen : Evet..farklı.Kırmızı gözler biraz,ürkütücü.Ama farklı,fark farktır.(gülüyor)

Breaking Dawn Part 2 Fotoğrafları...