4 Mart 2011 Cuma

Catherine Hardwiske Şaşırttı !



Son zamanların, genç aktorleri birer Brat Pack'e çeviren John Hughes'ı Hardwicke, jenerasyonun yeni idollerini yarattı. Evan Rachel Wood (Thirteen), Emile Hirsch (Lords of Dogtown), Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner (Twilight) ; hepsi kendi büyük başlangıçlarını birer Hardwicke filminde yaptılar. Catherine onlara, onların ablasıymış gibi davrandı. Tembel Hirsch'i kaslı göstermek için tüm karnına makyaj yaptırması yada Pattinson'ın kaşlarını aldırması bunlara örnektir.
-Neden Pattinson'ın kaşlarını aldırdınız?
-''Onlar birer çalı süpürgesi gibiydi! Onun gözlerini görmeye ihtiyacımız vardı!''diyor Hardwicke.

Catherine Twilight için vampir Edward Cullen'ı oynayacak başka dünyalı gibi bir aktör bulmakta çok zorlandığını söylüyor.
Sonra Londra'dan bir telefon almış. ''Onun 2 resmini gördüm ve şöyleydim : 'Emin değilim'.''diyor Hardwicke.
''Yaptığı son filmden kovulmuştu.İşsizdi ve borç içindeydi.''
Pattinson Stewart'la okumak için (seçmelere katılıp senaryoyu sesli bi şekilde okumak için)10 sent'iyle LA'a uçmuş.
''Benim yemek odamdaki masada yaptığımız ilk toplantının görüntüleri elimde. Kristen aynen şöyleydi: 'Rob seçilmek zorunda!' Kristen daha ilk dakikada aralarındaki bağı hissetmişti. Bu elektrik, yada ilk görüşte aşk , yada her ne ise!'' Hardicke Pattinson'a rolü verdi fakat ondan bir konuda söz vermesini istedi. Ona(rob a) dediki : ''Kristen'ın daha sadece 17 yaşında olduğunu aklından sakın çıkarma! O daha reşit bile değil! İşe odaklanmalısın dostum. Yoksa tutuklanırsın.''
-''Ona İncil üzerine yemin ettirdim.''diyor.

Evan Rachel Wood Thirteen için seçmelere geldiğinde Nikki ve onu yatağa soktu! Bu Pattinson'ın Stewart'ı Twilight seçmelerinde ilk kez öptüğü yataktı. ''Pattinson'ın şuan bu halde olmasının sebebi o yatak!''diyor Reed.
Ona yatak odasını sorduğumuzda gülmeye başlayıp ''MTV evime geldi ve bir bölümünü evimde , yatağımda çekti.Bu efsanevi!''diyor.
alıntı*

Hiç yorum yok: