27 Temmuz 2010 Salı

Kristen ve Taylor Swift Pişti Oldu




“Alacakaranlık” serisinin yıldızı Kristen Stewart, J. Mendel imzalı elbisenin krem rengini tercih ederken, genç country şarkıcısı Taylor Swift elbisenin leylak rengini giydi.

Rob&Kris - Kimse Kusursuz Değil




Çoğu kişi Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın birbiri için yaratıldığını düşünüyor olabilir, ancak Robert ve Kristen'in bile farklılıkları var. Alman gazetesinin yaptığı bir röportajda Alacakaranlığın Edward Cullen'ı rol arkadaşı/gerçek hayat aşkı hakkında konuşmuş.

"Kristen gerçekten her zaman iyi fakat bazen aklına gelen her şeyi söylüyor. Bu biraz rahatsız edici olabiliyor."

Ve ekliyor, "Bir sahneyi çektikten sonra, bazen yönetmene bakıyor ve ' Hadi bir kere daha çekelim.' diyor. Ben böyle bir şey yapsam büyük ihtimalle beni öldürür! Ve şöyle bir şey söyler, 'Kapa çeneni! Sahne mükemmeldi!' "

Ayrıca Robert sürekli seyehat etmesiyle ilgili de "Benim evim üç adet bavulum. Herşeyim onun içinde." demiş.

AnOther Man'den Rob Kareleri







Rob Tiyatro Günlerinden




'Our Town' isimli oyundan Robert - Barnes Tiyatrosu

25 Temmuz 2010 Pazar

Kris Röportajı - Almanya




Şu vampir olayı ailede de varmış. Annenin bir hayran olduğunu duyduk.
Dalga mı geçiyorsunuz! Annem vampirlere bayılıyor. Üniversitede tarih okudu ve vampir efsanelerinin arkasındaki adam, İmparator Vlad (Kazıklı Voyvoda) ilgi alanı. Ama evet, annem vampirleri ve korsanları çok sever. Havalı şeylerle ilgilenen biridir.

Hala okula giden bir oyuncu olmak zor bir şey miydi?
14 yaşımda okulu bırakıp, setlerde çalıştığım için mutluyum çünkü okul, omuzlarımda büyük bir yüktü. Ün ve baskının etkisi kalkmıştı çünkü onlar, okulda başarısız olmamamın nedeniydi. Ben asla etrafta dolanıp, aktrist olduğundan bahseden bir kız olmadım. O yüzden biri fark edene kadar ağzımı açmıyordum. Pek önemsemiyordum ama sonunda şunu duyuyordum: ‘’Ah, o bir kaltak!’’ Ben de şöyle oluyordum: ‘’Benimle hiç konulmadın ama kaltak olduğumu mu düşünüyorsun? Harika!’’

O halde okuldan mahrum kalmana rağmen kendini asosyal hissetmedin.
Mahrum kalmadım ki. Yüzlerce insanla tanıştım. Okulda bir hiyerarşi vardı ve ben bunun parçası olmadığım için memnunum. Aslında garip olan, okulu bitirdiğinizde anlıyorsunuz ki o hayatın küçük bir versiyonuymuş. Söylediğim gibi okula gitmediğim için hala memnunum.

Kadınlara göre erkeklerle daha iyi anlaştığın doğru mu?
Benimle yaşıt, tanıdığım hemcinsim pek yok. Okuldayken yaşıtım çocuklarla anlaşamazdım. Ortalama kişilerdi. Aslında insanlar hakkında genelleme yapamazsınız, eminim ki o çocuklardan bazıları cesurlardı. Ama size hiç şans vermiyorlar.

Ebeveynlerin şov dünyasında çalışıyor. (Annesi Jules Mann- Stewart bir senarist ve babası John Stewart da yapımcı.) Yani bu işi yapmak senin de kaderinde mi vardı?
Bilmem. Oyuncu olma kararı benim keyfime kalmıştı. Çok gençtim, film seçmelerine ilk gittiğimde 9 yaşındaydım. Bana ‘’Oyuncu mu olmak istiyorsun?’’ diye sordular. Ben de bu konuda iyi olabileceğimi düşündüm. Film setlerinde büyümüştüm ve ‘’ Evet, bunu pek çok kişiden daha iyi yapabilirim’’ diye düşündüm, sanırım.

Ama ünlü olmaktan ya da röportaj vermekten hoşlanır gibi gözükmüyorsun.
Eskiden röportaj yapmaktan nefret ederdim ama bu işte giderek daha iyi oluyorum. Şimdi kendimle daha barışığım. Sadece, bir oyuncuyum diye neden özel hayatımdan bahsetmem gerektiğini anlamıyorum. Twilight’a başlamadan önce de medyayla alakam olmuştu. Ama ben bu işi sekiz yıldır yapıyordum ve şöyle dedim: ‘’ Kendime olan tüm güvensizliğimi alıp, pencereden atacağınızı mı düşünüyorsunuz? Ağzımdan çıkmayan şeyleri mi oraya yazacaksınız? Hayır, bu olmayacak.

Sevdiğin ama şu sıralar yapamadığın şeyler var mı?
Bazen ‘’Hey, bir restauranta gelmek ister misin?’’ diye soran arkadaşlarım oluyor. Bense daha çok ‘’ Birilerinin evinde toplanmak ister misiniz? Bu çok daha eğlenceli olurdu.’’ diyorum. Zaman zaman dışarıya çıkabilmek hoş olurdu ama kalabalık yerler veya bir gece kulübüne gitmek değil. Bazı kızlara dediklerim garip gelebilir.

Herkesin seni tanıyacağını düşündüğün için mi böyle?
Herkes beni tanıyor, bu yüzden ben hiç kimse için yeni biri olamayacağım. Hiç bir zaman kalabalığa karışıp; ‘’Hey, tanıştığımıza memnun oldum. Ben öylesine bir kızım. Kim olduğum hakkında hiçbir fikrin yok’’ diyemeyeceğim. Her zaman benim hakkımda bir görüşü olanlarla tanıştırılacağım. Bu çok garip. Durumun son derece farkındayım ve bu beni değiştiriyor.

Ama işinin bazı iyi yönleri mutlaka vardır, değil mi?
En önemlisi, bir oyuncu olarak seçim yapabilecek konumda olmam. Bu nadir bir durumdur. Şanslı olanlar kendi yollarını çiziyorlar ve iyi insanlarla çalışmak gerçekten sizi toleranslı kılıyor. Tanınan biri olmaya başlar başlamaz, hemen yeni teklifler alıyorsunuz. Twilight’ta hepimiz çok şanslıydık. Bu sayede ‘’Welcome To The Rileys’’i yapabildim ve herkes ‘’Hadi, filmde sitriptizci olan Twilight’daki kızı izlemeye gidelim’’ diyebildi.

Rahatlamak için neler yaparsın?
Çok fazla şey yapmam. Okurum, arkadaşlarımla görüşürüm. Max adında bir kedim var ve onu gerçekten çok seviyorum. Sürekli seyahat etmek sinir bozucu özellikle de kedimin deli olduğunu düşünürsek. En sakin haliyle bile Deccal’a benziyor. Uçaktayken tam önümde, koltuğun altında, taşıma kafesinde oturuyor ama onunla uçakta yolculuk etmek hiç de hoş değil çünkü sürekli bağırıp, tırmalıyor.

Edward mı, Jacob mı, hangisini seçerdin?
Bella’nın kararının arkasında durmalıyım. Onu destekliyorum. Bence onun hakkında bu kadar havalı olan şey; Jacob ona her şeyi sunabilecekken ki bu kolay yoldu, o ve Edward’ın birbirlerine delice aşık olmalarıydı.

Eclipse’de, Edward Bella’nın evlenme teklifini kabul edeceği konusunda umutsuzdu. Genç yaşta evlenmekle ilgili düşüncelerin neler?
Bu romanda önemli bir an ve benim de Bella’nın hayatı için heyecanlandığım şey. Ama ben, büyürken düğününü düşünen tiplerden değilim. Film içinse bu olay çok büyük ve destansı olacak.

Anlaşılan Robert çekimler arasında bir çeşit joker gibi.
Evet. Eğer sahnede onun zorlanacağı bir şey varsa, yapabileceği pek bir şey yok, yine de onu yapacaktır. Ama ben konuşmaya başlar başlamaz, başka şeylerin de olduğunu anlayınca çıldırıyor. Yine de bizim dediğimiz oluyor.

Çeviren: mesecina

Robert Teen Choice 2010'da...




Robert'ın da katıldığı geçen yılki Teen Choice çok renkliydi. Twilight oyuncularının katılımı yüksekti. Bu yıl da kimlerin geleceği yavaş yavaş şekillenmeye başlamış. Sandra Bullock, Robert Pattinson, Leighton Meester ve Ashley Greene'in sunumlar yapacağı törenin sunuculuğunu Katy Perry yapacak.

Katılımcılardan bazıları ; David Archuleta, Kristen Bell, John Cena, Miranda Cosgrove, Zac Efron, Victoria Justice, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Zachary Levi, Jim Parsons, Ryan Sheckler, Yvonne Strahovski ve Shailene Woodley . (Chuck'dan gelenler olması ne hoş!)

Tören 9 Ağustos Pazartesi akşam 8:00-10:00'da yapılacak.

Robert'ı Ağlatan Şeyler...




Müzik bazen Robert'ın ağlamasına neden olabiliyormuş.LA Times Robert'a onu neyin ağlattığını sorduğunda Robert:

"Bazen müzikBir şeyler yüzünden nadiren ağlarım.Yada öksürmek... Öksürmek bazen ağlatır beni ( gülüyor)

Robert ayrıca gençken politik strateji uzmanı olmak istediğinide söyledi.

"Bu benim yapmak istediğim şeydi okula giderken.bunun arkasındaki fikri seviyordum. Politika ile uğraşmak istiyordum.Tüm planım böyleydi.Kimseyi birşeyler yaparak rahatsız edemezdim. Artık daha fazla ev ödevi yapmak istemiyordum ! "

Kaynak:twilight.web.tr

9 Temmuz 2010 Cuma

Welcome To The Rileys L.A Prömiyeri







İlk Aşkımı Unutamıyorum!



Kristen Stewart : İlk Aşkımı Unutamıyorum!

Kristen Stewart, 'Alacakaranlık' filmindeki rol arkadaşı ve gerçek hayattaki sevgilisi Robert Pattison'un hoşuna gitmeyecek bir sırrını açıkladı. Kristen ilk aşkını hala unutamadığını açıkladı.

'Alacakaranlık' filmindeki Bella Swan rolüyle dünya çapında bir yıldıza dönüşen Kristen Stewart, Laguna Beach ve Los Angeles'ta ingiliz aktör Pattinson ile sık sık kameralara yakalanıyor.

Kristen, Robert ile çok mutlu olmasına karşın ilk aşkının kalbindeki yerinin hiç bir şeyle karşılaştırılamayacağını söylüyor.

Kaynak : STARLOUNGE
Haberin Linki : http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=88508

David Slade'den Hayranlara Teşekkür

Bir filmin yoğun yapım süresi boyunca onun içine kalbinizi, ruhunuzu koyarsanız,ve onun içinde
tamamen kaybolursunuz. Her şeyin en iyisini, en doğrusunu yapmak için hergün işinize odaklanırsınız
ve bu sürede kendinizi bu işin sahibi gibi hissedersiniz.

"The Twilight Saga:Eclipse"i çekerken bu filmin kaç kişiye ulaşıcağının her zaman farkındaydım ve
sonuç olarak bu filmin sadece bana ait olmadığını biliyordum. Bu film yapımcılara, stüdyoya ve daha
da fazlası siz The Twilight Saga hayranlarına aitti.

Günün sonunda, bütün zor işler bittiğinde, sadece film kalıyor ve sizin sahiplenici bir şekilde olumlu,
ve destekleyen karşılıklarınız bizim doğru bir şeyler yaptığımızı hissettiriyor. Yapımcı olarak seyircilerle
oluşan ve asla unutmayacağım bu garip ve nadir bağ için, her şey için teşekkür ederim.

David Slade

Eclipse Yıldızları Breaking Dawn'dan Önce Ne Yapıyorlar?


Rekor kıran Eclipse için artık yıldızların gücüne daha fazla ihtiyaç yok.
Bu nedenle filmin cast üyeleri hak edilmiş bir tatil ve Breaking Dawn için
çalışmaya başlamadan önce dinlenmek ve rahatlamak için hazır olmalı.

Buna rağmen, böyle değil çünkü popüler genç aktörlerin çoğu şu anda film stüdyoları
ve izleyiciler tarafından isteniyor. Burada, Eclipse aktörlerinin, Twilight'tan
boşta kalan zamanlarında ne yapacakları var.

Robert Pattinson : Robert Pattinson, kitaptan uyarlanan , 1930'da üniversiteden
ayrılan ve bir gösteri yolculuğu için hayvan bakıcısını canlandırdığı "Water for Elephants"ı çekiyor.
Reese Witherspoon, Christoph Waltz starlar. Bunun yanı sıra ünlü taranmamış perçemini rolü için
kesen Pattinson, çekimler sırasında uyum kazandığını söyledi MTV'ye.
"Son iki yılda biraz uyumsuz olmuştum." dedi. "Filmde birkaç yerde hareketlilik var. Atları ve
malzemeleri çekiyorum ve 'Ne zaman aniden yetenekli olacağım?' der gibiydim."

Kristen Stewart : Kristen Stewart, starlığını "Tron: Legacy"nin starı Garret
Hedlund'ın yaptığı, "On the Road" ile meşgul. MTV'ye Hedlund ile çalışmak için heyecanlı olduğunu söyledi.
"Onunla birkaç kere karşılaştım.O iyi bir adam." dedi.
"Onun için çılgınca şeyler yazıldı. Ve o şimdi bu karakterin içinde. Film için Montreal'a gitti. O harika.
Gerçekten heyecanlıyım."

Anna Kendrick : Eclipse galasında MTV'ye konuşan , Up in the Air'ın starı Anna Kendrick, "Scott Pilgrim
the World" ile göründü ama Kendrick yaklaşan "Hobbit"in bir parçası olmak için ölüyor.
"İnan bana, çok gecemi bunu merak ederek harcadım." dedi Kendrick, Tolkien'ın uyarlamasında bir rol
olabileceğini sorduğumuz zaman. "Bu resmen benim hislerim!"

Ashley Greene ve Kellan Lutz : Diğer meşgul arılar Ashley Greene ve Kellan Lutz.
Green'ın, Sebastian Stan ve Tom Felton'ın karşısında oynayacağı "Apparition" filmi, Jennifer Garner ve Hugh Jackman ile "Butter" filmi, ve aynı zamanda Twilight'taki kardeşiyle aksiyon filmi "Warrior"ı var.
Lutz, Warrior'un yanı sıra Samuel L. Jackson, Freida Pinto, Isabel Lucas ve Mickey Rourke Tarsem
Singh'ın yunan tanrılı "Immortals"a sahip.
Taylor Lautner : Taylor Lautner yanında Sigourney Weaver ve Lily Collins ile
Pittsburgh Film Ofisinin yaptığı, John Singleton'ın yönettiği 'Abduction' da.
"Bu film çok gerçek bir aksiyon filmi." dedi Lautner L.A. Eclipse galasında MTV'ye.
"İyi bir hikaye, iyi bir cast ve üç gün içinde başlayacağım."

Kaynak : http://www.mtv.com/news/articles/164297 ... tory.jhtml

Sam Bradley Konserinde Yaşananlar



Robert Pattinson'un liseden arkadaşı Sam Bradley'i 7 temmuzda LA Hotel Café'de dinlemeye gitmesi Twilight hayranlarının önceden beklediği bir olaydı, fakat Robert'ın oraya kız arkadaşı Kristen Stewart ile gitmesi onlara hayatlarının süprizi oldu.

İkili oldukça sakin bir şekilde Sam'i dinlediler , ve küçük sarılmalarla birbirlerini şımarmaktan korkmadılar. "Rob ve Kristen içeriye arka kapıdan girdiler fakat içerdeyken birbirlerine duygularını göstermekten korkmadılar" diyor içerden birileri Hollywoodlife.com'a. "Rob konser boyunca genelde Krsiten'ın arkasında duruyordu, ve çenesini onun başına çok yakın bir yerde tutuyordu ve ona çok yakın duruyordu. Sam'in şarkılarına eşlik etti ve sonra onun ensesini öptü."

Bunu çok sevdik - ve K-Stew'in yerinde olmayıda çok istedik!!

Rob'un okuldan eski arkadaşı Sam bile olaya dahil oldu ve bu gece konserine katılan çifte bir şarkı hediye etti. Müzisyen arkadaşının onu desteklemek için sessiz kelimeler söylemesi 24 yaşındaki İngiliz yakışıklıyı memnun etmiş gibi gözüküyor.

Konserden sonra Robert ve Kristen Sam ve ekibi ayrılmadan önce onlarla takılmak ve onları tebrik etmek için kulise gittiler. "Kulisde çok arkadaşca bir hava vardı,Rob ve Kristen rahat olmaları için çoğu zaman yanlız bırakıldı." diyor içerden biri. "Bu noktada birbirlerinin parmaklarını - neredeyse ellerini- tutarken çok yakın oturdular. Harikaydı. Açıkca birbirleriyle eğleniyorlardı."

Rob'un kızıyla eğlenebildiği kadar eğlenmeye ihtiyacı var çünkü Kristen 2 Ağustos'dan eylül ayı boyunca yeni filmi On The Road çekimleri için uzaklarda olucak.

Ashley - Asos Dergisinde


8 Temmuz 2010 Perşembe

Kris:Kariyerimle Angelina'yı Gölgede Bırakacağım..


Özellikle seksi yüz hatları Angelina Jolie'ye benzetilen ve Hollywood'un yeni Jolie'si olacağı iddia edilen genç oyuncu Kristen Stewart,hakkında yapılan bu benzetmelerin hiç hoşuna gitmediğini söyledi.Hiç kimseyi kendine örnek almadığını ve birine benzetilme fikrinden haz etmediğini belirten 20 Yaşındaki oyuncu,tepkisini şu sözlerle dile getirdi:
"Angelina Jolie'yi çok güzel buluyorum.Onun görüntüsüne ve yardımsever kişiliğine herkes gibi bende hayranım.Ancak aynı şeyi sinema kariyeri için söyleyemeyeceğim.Ona baktığımda,oyuncudan çok bir anne görüyorum.Onun için ailesi ön planda,oysa benim bütün hayatım sinema.Jolie'ninkinden daha renkli bir kariyerim olacağına eminim.."

JOLIE'NIN GÜZELLİĞİNİN OYUNCULUĞUNDAN BİR ADIM ÖNDE OLDUĞUNU BELİRTEN STEWART, "BEN ÖNCELİKLE YETENEĞİMLE KONUŞULMALIYIM" DİYOR..

Kris "An American Girl"




James Woods ve Kristen Stewart yeni filmleri ‘An American Girl’ hakkında konuştu.

James Woods, ‘An American Girl’ün yönetmeni, filmin başrol oyuncusu Kristen Stewart’la beraber film hakkında konuştu. Woods, stüdyo dışını da keşfederek Buffalo’da, ‘Breaking Dawn’ın çekimlerinden önce, filmi çekmeyi ümit ediyor. Bu yılın sonunda düzenlenecek olan Akademi Ödüllerine hak kazanmayı umuyorlar. Woods bize konuyu hızlı bir özet geçti:

“Bu, yıkıcı bir genç kadının hikayesi. Liseden çıktıktan hemen sonra sihirli bir an olur. Kızımız, en iyi yüzücü ve okulda dalma şampiyonu. Şimdi, bunların üstünden bir yıl geçmiştir ve Indiana'da küçük bir kasabada yaşamaktadır. Bir bakkal dükkanında çalışmaktadır, çok fazla içki içip uyuşturucu kullanır ve bunları ondan hoşlanan adamın önünde sergiler. Bir gece madende iki sarhoş adamla büyük bir seks olayına karışır. Birinin telefonuna bu görüntüler kaydedilmiştir ve küçük kasabada itibarı zedelenir. Sarhoşken bir heves, saçma bir şekilde, Donanma’ya katılır. İşin ironik yanı ise, bu süreçte hiç de beklemediği değerleri öğrenmeye başlar. Bunlar; kardeşini al, onlar sizinle ilgilenir gibi şeylerdir. Sanki o aşırı hevesli bir denizciymiş gibi değildir. Sonraları aklı başına gelmeye başlar ve Linus Programına girer, çünkü kadınlara Arapça dersi verilirken çok akıllı olduğunu göstermiştir. Savaş mahalindeyken, İslam dünyasındaki kadınlar erkek askerlerle rahat konuşamadıklarından kadın askerlerle konuşurlar. Bu yüzden kadın askerlerin evlerde silah veya tetikçi olup olmadığı sormak için bu dili öğrenmeleri gerekmektedir. Bir trajedi gerçekleşir ve yıkıma uğradığı kasabaya geri döndüğünde, hayatını yeniden kurar ve trajediyi aşarken kendinde daha büyük bir değer keşfeder. Bu hikaye, ‘Coming Home’, ‘Best Years of Our Lives’, bu üçlemenin parçası. Harikulade bir hikaye ve Stewart için kesin Oscar getirecek.”

Kristen Stewart Aralık 2008’de filme olan ilgisini anlatmış:
“Şu an, insanlar mevcut savaşla ilgili bir şey yapmaktan çok korkuyorlar, çünkü bu konudaki son iki film başarılı olamadı. Fakat James Wood’un yapmaya çalıştığı bu film var ve gerçekten zor zamanlar, çünkü insanlar oldukça korkuyorlar, hem de savaşla ilgili yapılan bir şey olmamasına rağmen. Bu konuyla ilgili bir şey demedik. Hiçbir görüş içermiyor. Bir bahriyeli olarak savaşa giden ve bir çift protezle dönen bir kızın eve dönüş hikayesi. Eğer uzun zamandır okuduğum en güçlü hikaye değilse, onlardan biri. Filmin yapılması için ne gerekiyorsa yaparım.”

WFE'dan Yeni Resimler - Rob ve Reese



Robert Pattinsoon'un WFE filminden yeni görüntüleri.

Entertainment Weekly Çekimleri..


7 Temmuz 2010 Çarşamba

Kris' ın Her Yaştan Hayranı


Kris' den Fotolar




Robert Yemek Yapamıyor




"The Twilight Saga" oyuncusu çoğu zaman ev yemeğine hasret kaldığını itiraf etti, çünkü onun
mutfakla ilgili yetenekleri o kadar az ki, oteldeki oda servisinden yemek yemek zorunda kalıyor.

"Son zamanlarda Londra'da kaldığım otelin oda servisi harikaydı ve her gün aynı şeyi yedim :
chicken tikka! Bazen ev yemeğini çok özlüyorum, fakat sadece tost yapmasını biliyorum" diyor.

İngiliz yıldız otelde çok fazla kalmanın onu tembel yaptığını da itiraf etti.

"Oteller beni daha da tembel yaptı, havlunu yere atıyorsun ve biri gelip topluyor, ve mini bar da
var." diyor.‘Harry Potter ve the Goblet of Fire’'da Cedric Diggory rolüyle üne kavuşan oyuncu
Twilight'ın onu süperstar yapmadan önceki şöhretiyle nasıl eğlendiğini de anlattı.

"İlk Twilight filmi çıkmadan önce çok iyi bir dönem vardı ve ben LA'de bir bara gidip dedim ki :
"Robert Pattinson - Sanırım konuk listesindekilerden biriyim" ve adamda "Ah, peki o zaman" dedi.

"Yıllardır reddedildiğiniz yerlerin kapılarının birden size açılması çok garip. Zaten 4 ay sonra barlara
bile gitmek istemiyorsunuz."

Kaynak : Entertainment

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Kristen Today Show'a Giderken - 29 Haziran



İşte Kris....Alacakaranlık yıldızı Kristen Stewart ' Today Show 'a giderken böyle yakalandı.Güzel bir elbiseyle ve yepyeni saçlarıyla mükemmel gözüküyor.

EW'den Kristen




Kris "En İyi Genç Oyuncu"




Twilight yıldızı Kristen Stewart, Carrey Mulligan ve Michelle Williams'ı geride bırakarak "Best Young Actress In The World" sıfatına layık görüldü.

20 yaşındaki oyuncu LoveFilm.com'un 30 yaş altındaki en iyi bayan oyuncuyu bulmak için yaptığı anketinde Vampir serisindeki Bella Swan rolüyle zirveye oturdu.

Brokeback Mountain yıldızı Williams ikinci olurken, Alice In Wonderland'in yeni oyuncusu Mia Wasikowska üçüncü oldu.

Mulligan dördüncü ve Mamma Mia filminin oyuncusu Amanda Seyfried ilk beşe girmeyi başardı.

Sıralamaya bakacak olursak,

1-Kristen Stewart
2-Michelle Williams
3-Mia Wasikowska
4-Carey Mulligan
5-Amanda Seyfried

4 Temmuz 2010 Pazar

Bree Tanner'ın İkinci Hayatı Çevrilmiş

Bir Tutulma Romanı

Tutulma filmi vizyona girmeden önce tüm dünyada yayımlandıktan on gün sonra Stephenie Meyer in yeni romanı raflarda!

Alacakaranlık Efsanesi'nin hayranları, Tutulma kitabında tanıtılan ve yeni doğan bir vampirin karanlık dünyasında Bree Tanner'ın sürükleyici hikâyesiyle büyülenecekler.

Bedeninin değişimini izledim. Çatıda yere çömelmiş, tek eliyle tutunmaya çalışıyordu. Tüm o tuhaf samimiyet bir anda yok olmuştu, o artık bir avcıydı. Ne olduğunu bildiğim, nasıl olduğunu anladığım için yanındayken rahat olduğum bir şeydi.

Beynimi kapattım. Av zamanıydı. Derin bir nefes aldım. Aşağıdaki insanların damarlarında akan kanın kokusu içime işledi. Çevredeki insanlar onlardan ibaret değildi, ama en yakın olanlardı. Avınızın kim olacağını, avınızın kokusunu almadan önce, bir şekilde karar vermiş olmalıydınız.
Artık seçim yapmak için çok ama çok geçti.

Merakla beklediğimiz kitap çevrilmiş ve satışa hazır... Epsilon Alacakaranlık serisi ve Göçebe gibi bu kitabın da haklarını almış ve çevrilmesi konusunda hiç vakit kaybetmemiş...

Önsipraiş için; http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=475943

Twilight Ekibinin Setten Eve Götürmek İstedikleri Eşyalar




InStyle'ın yaptığı röportajda oyunculara seri tamamlandığında hangi eşyaları istedikleri sorulmuş. Oldukça eğlenceli...=)

Peter Facinelli

"Carlisle'ın yüzüğü! Üzerinde tüm aileyi temsil eden, Cullen arması var. Onu eve götürmek ve saklamak istedim. Bir keresinde, parmağımdan çıkaramadım ve benimle birlikte eve kadar geldi."

Robert Pattinson

"Setteki herşeyi aldım. Edward'ın bütün kıyafetlerini çaldım."

Elizabeth Reaser

Benim orjinal Esme bilekliğim. Ben mağazalarda bunun reprodüksiyonları gördüm fakat kendime bir tane aldım film bitmeden önce.O benim!"

Taylor Lautner

"Karakterimin giydiği kot şortları mecburen giderken benimle birlikte eve götürdüm. Tek seçeneğim buydu!"

Kellan Lutz

Emmett'in jipini! İlk filmi çektiğimiz sırada onu istedim. Bunu söyleyip duruyorum ama bir şey olduğu yok. Hala bekliyorum!"

Xavier Samuel

" Vampirler gerçekten iyi giyiniyorlar. Ben de Riley'nin ceketini aldım. Koşarken birazcık gösterişli görünüyor fakat oldukça güzel. Oceket için çalışmanızı öneririm."

Tinsel Korey

"Sette herkesle olan ilişkimi. Gerçek bir aile gibiyiz. İlişkimiz özel."

Sarah Clarke

"Tutulmada karakterim karakterim kovboy şapkası taktı ve onu almama izin verdiler. Şimdi film çıktı ve ben o şapkayı istediğim kadar takabileceğim."


Alex Meraz

"Şortların hepsini aldım. Aynı şortları kullanıyorduk fakat her film için biraz daha geliştim. Bu yüzden şortlar daralmaya başladı. Serinin sonuna doğru,yırtılmaya başladılar."

Robert'dan Kristen'a Şarkı!




Falling In Love For the Last Time

If you're sitting comfortably then let me begin.
I want to tell you a tale about the mess that I'm in.
And it all starts with a girl.
And shes breaking up my whole world.

Shes got this big green eyes, and there as wide as the moon.
They can take you to bed without you leavin' the room.
I would kill just to be her man,
but she's too cool to give a damn.

I'm falling in love for the last time
I'm falling in love forever and ever.
Falling in love with a girl that ain't mine
I'm falling in love for the last time.

She makes me feel like a king,
she makes me feel like a freak
She plays on me because she knows that I'm weak
And she knows just what to say, just to brighten up my day.

So now I'm feeling sick,
and shes still having fun
I guess she thinks that I'm thick, or maybe a little dumb
But it makes no use to me,
I'm a fool for misery.

I'm falling in love for the last time
I'm falling in love forever and ever.
Falling in love with a girl that ain't mine
I'm falling in love for the last time.

I'm falling in love with a girl...

I'm falling in love for the last time
I'm falling in love forever and ever.
Falling in love with a girl that ain't mine
I'm falling in love for the last time

Türkçe sözleri,

Eğer anlatmaya başlamama izin verip rahat oturabileceksen,
Sana içinde olduğum karışıklığı anlatmak isterim...
Tüm karışıklık bir kızla başladı
O benim tüm dünyamı karıştırdı

Onun kocaman yemyeşil gözleri var
Gözleri ay kadar geniş
Gözleri daha odayı terketmeden seni yatağa götürebilirler
Onun adamı olmak için ölüyorum,
Ama o kahrolası derecede cool.

Son defa aşık oldum...
Aşık oldum sonsuza dek...
Bana ait olmayan bir kıza aşık oldum
Son defa aşık oldum!

O bana kralmışım gibi hissettiriyor
O bana garip hissettiriyor.O benimle oynuyor çünkü zayıf olduğumu biliyor
Ne söylerse söylesin günümü aydınlatacağını biliyor

Şimdi hasta gibi hissediyorum,
Ama o hala eğleniyor
Galiba o benim kalın kafalı veya dilsiz olduğumu düşünüyor.
Ama beni kullanmıyor.Ben bir sefilim!

Son defa aşık oldum
Aşık oldum sonsuza dek
Bana ait olmayan bir kıza aşık oldum
Son defa aşık oldum!
Bir kıza aşık oldum

Son defa aşık oldum...
Aşık oldum sonsuza dek...
Bana ait olmayan bir kıza aşık oldum
Son defa aşık oldum!


Şöyle de olabilir,

I would kill just to be her man - erkeği olmak için öldürebilirdim.

But it makes no use to me - ama bende işe yaramıyor.

I'm a fool for misery - bir ızdırap aptalıyım (ya da sefiliyim)

Şarkı tahmin ettiğimiz gibi Alacakaranlık zamanında Kristen'in hayatında başka biri varken Rob tarafından yazılmış.Söyleyen kişi de Rob'un ablası Lizzie'nin sevgilisiymiş.

Şarkıyı dinlemek için,(video Robsten görüntülerinden oluşuyor.)

http://www.youtube.com/watch?v=pI3zaQA2 ... e=youtu.be

kaynak: twilight-turkiye.com

2 Temmuz 2010 Cuma

Burger King’de Eclipse-Tutulma Menüsü



Önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi; Burger King, Twilight hayranlarını sevindirmeye Tutulma menüsü ile devam ediyor. Filmin vizyona girmesini bekleyen şirket, bu menü ile epey gelir sağlayacak gibi gözüküyor..
Ama bildiğim kadarıyla Türkiye'ye henüz gelmedi.

Tutulma Filmi Müzikleri (Nerede Hangi Şarkı Çalıyor)



Metric- Eclipse (All Yours) – Filmin sonunda

Muse- Neutron Star Collision (Love Is Forever) – Mezuniyet partisinde

Sia- My Love- Edward’ın yatak odasında

Beck & Bat For Lashes- Let’s Get Lost- Bella, Jacob’ı i özlediğini anlıayıp, notuna baktığı anda

Vampire Weekend- Jonathan Low- Okulun otoparkında Bella’nın Edward’ı bırakıp Jacob’a gittiği anda

Eastern Conference Champions- A Million Miles An Hour- Bella ve Jacob motora binerken

Band Of Horses- Life On Earth- Bella Edward’ın yatak odasındayken

Tutulma Rekor Kırdı!

The Twilight Saga:Eclipse tüm dünyada bugün vizyona giriyor, ve film daha gösterilmeden bir rekora imza attı. Deadline New York’un haberine göre The Twilight Saga:Eclipse box office tarihinde en fazla sinemada vizyona girme rekoru kırdı.

Film Iron Man 2′nin 4,380 olan rekorunu gölgede bırakarak, çarşamba günü 4.416 sinemada vizyona giricek. Bütün bu 4,416 sinemanın geceyarısı gösterimi yapacağı kesin değil.

Emin olunki elimize geçen The Twilight Saga:Eclipse ile ilgili Box Office haberlerini en kısa zamanda size ulaştıracağız, o yüzden beklemede kalın.

The Twilight Saga:Eclipse 30 haziran 2010′da vizyona giriyor. Film’i David Slade yönetiyor ve filmde Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Kellan Lutz rol alıyor.

Taylor Lautner: Hala Ev İşleri Yapıyorum




Taylor Lautner, Hollywoodun'un en yakışıklı genç aktörlerinden biri olabilir ama hala ev işlerini kendi yapıyor.

Alacakaranlık serilerinde Jacob Black rolüyle devleşen yıldız hala ailesiyle beraber yaşıyor. Bu nedenle öteden beri yapmakta olduğu ev işlerini yapmaya devam ediyor. Bu işlerin arasında çim biçme ve tabakların yıkanmasını ilk akla gelenler olarak sayabiliriz.

Biri Alacakaranlık yıldızı, diğeri ailesiyle yaşayan genç bi adam.. Taylor bu iki hayatı da yaşamayı seviyor ve rolleri birbirlerine karıştırmıyor.