29 Nisan 2010 Perşembe

Kristen FHM Listesinde 6. Sırada


Genç, yetenekli ve tam anlamıyla çok şirin. Aynı zamanda FHM'ye göre de '2010'un en seksi kadınları' arasında ilk 10'un içerisinde.The Indipendent bu seneki ilk onu açıkladı ve Kristen 100 kişilik listede 6. sırayı almış durumda (Cheryl Cole, Megan Fox, Marissa Miller, Frankie Sandford, Keeley Hazell, Kelly Brook, Adriana Lima, Jessica Alba, and Abbey Clancy arasında)Kristen, bu sene FHM tarafından 16.sı düzenlenen 'Dünyanın en seksi kadınları' listesindeki yerini aynı zamanda listede ilk kez yer almış biri için en yüksek yeri de alarak bu ünvanı da almış oldu.

Robert Pattinson Zengin Listesinde

Sunday Times büyük bir tantana ile yıllık "Zengin Listesini" yayınladı ve erken servet anahtarlarının süpürge ve dişleri var.İngiltere'de 30 yaşın altında en büyük gelirliler arasında Harry Potter Megastars olan Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint, Twilight'ın çekici erkeği Robert Pattinson oldukça iyi bir yıl, çok keyif aldım.Filmler ve yatırımlar Radcliffe 40.000.000 $ altında geçen yıl bir gölge ödenmiş ve Times yaklaşık 65.000.000 $ onun şimdiki net değeri tahmin ediyor.Listede Robert Pattinson Twilight-2009 yaklaşık $ 20 milyon değeri olarak belirledi.

Beni Hatırla Salon ve Seansları

30 Nisan Cuma günü vizyona girecek olan Beni Hatırla’nıngösterileceği salonlar ve seanslar belli oldu.Liste hergün güncelleniyor, lütfen düzenli olarak kontrol ediniz…http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=7514

Blue Jean Eclipse Kitabı



Blue Jean Dergisi mayıs ayında Twilight-Eclipse kitabı veriyor .

Eclipse'den Resimler




17 Nisan 2010 Cumartesi

23 Nisanı Bekleyin


23 Nisan’da Yeni Tutulma Fragmanı Geliyor...

Entertainment Weekly: Tutulma’dan İpuçları


Kristen Stewart Bella öpmemesi gereken birini öptüğünde kendini suçlu hissedecek kadar uzun bir süre Bella Swan’ı canlandırdı. Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma filminde Stephenie Meyer’in iki aşk arasında kalmış kahramanı en sonunda kurt adam Jacob Black’e (Taylor Lautner) romantik bir öpücük veriyor. Ama bu öpüşme aktrise – sadece Lautner’i bir erkek kardeş gibi gördüğü için değil, ama ayrıca Bella’nın kalbinin aslında seksi vampir Edward Cullen’a (Robert Pattinson) ait olduğunu düşündüğünden dolayı garip hissettirdi. “Bella olarak başka birini öpmek gerçekten çok garip geldi,” diyor Stewart. “Şöyle oldum, “Sen ne yaptığını sanıyorsun?” Bu gerçekten tuhaf bir deneyimdi – aslında olması gerektiği gibi.”
Alacakaranlık ekibi sıkı bir programda çalıştılar. Film serisine yeni katılan David Slade (30 günlük Gece) geçtiğimiz yaz Vancouver’da Yeni Ay’ın çekimlerinin tamamlanmasından sadece 7 hafta sonra filmi çekmeye başladı. Stewart için filmin çekimleri bir önceki filmden sonra büyük bir rahatlama gibi geldi: “Yeni Ay’da olduğu gibi acı çekmiyordum. Bella Tutulma’da ne istediğini biliyor. O artık aşık olduğu için konuşup duran aptal bir çocuk değil.” Tutulma’da Bella okuldan mezun olur, Edward’ın hayatının erkeği olduğuna karar verir ve onunla nişanlanır. Bu arada Edward ve Jacob’un yeni doğan vampirlerle savaşırken dost olmalarını izler. Sinemadaki evlilik teklifi sahnesine gelince, yapımcı Wyck Godfrey bu sahnenin fanatik Alacakaranlık hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağının sözünü veriyor. “Bella Edward’ın odasına girer ve orada güzel bir sayvanlı karyola (üstü kapalı, klasik eski zaman karyolaları) vardır ve şöyle olur, “Wow, hadi şimdi yapalım!”

16 Nisan 2010 Cuma

Bella Cullen

VAMPİR BELLA CULLEN

Kirsten Flaunt Dergisinde



Kristen Stewart Flaunt dergisinin Nisan sayısında yer alıyor.Dergide Kirsten özellikleri,derinlemesine bir görüşme ve 14 sayfalık hikaye ve ünlü moda fotoğrafçısı Yu Tsai tarafından çekilen 11 yeni orjinal fotoğraf yer olıyor.

Robert Bel Ami Sevişme Sahneleri

Twilight'ta ki narin öpüşmelere alışkın olan fanlar için Remember Me'de ki ateşli seks sahneleri Robert fanları için büyük bir şok olabileceğe benziyor.23 yaşındaki ingiliz aktör bunun "Bel Ami de çektiği seks sahneleriyle karşılaştırılamayacağını söylüyor. Bel Ami'de çok fazla seks var " diyerek uyarıyor Robert .Daha önceki dedikodular filmdeki sahnelerin tartışmalı olduğunu söylüyordu,ama şimdilerdeki raporlar pattinson'ın coşkulu sahneler çekeceğini söylüyor ,filmde çok sevişme sahnesi olacak. variety'e verdiği ropörtajada"bu tamamen ahlaksız bir karakter " demişti Robert .Görünmesine alışkın olduğundan daha farklı bir karakter oynuyor."Film normal dramaların tamamen antitez'i. " diyor Pattinson"paris'te herkez sadece çılgına dönüyordu. 1980'ler gibiydi. seks bir bakıma silah ve araç gibiydi. ve bu çok garip""bu inanılmaz derecede farklı. Remember Me'de ki seks sahneleri oldukça duyarlı ve Bel-Ami'de birçok bakımdan çıkarcılık sözkonusu "

15 Nisan 2010 Perşembe

Robert’in İsveç Klick Dergisi Röportajı

23 yaşındaki Robert Pattinson “Beni Hatırla” filminde annesi rolünde İsveçli Lena Olin, babası rolünde Pierce Brosnan ve kız arkadaşı rolünde Lost dizisi oyuncusu Emilie de Ravin ile oynadı. Etrafını çevreleyen bu insanlar ve yeni James Dean olarak adlandırılması ile o kesinlikle bu haftanın en çarpıcı oyuncusu!Seninle en son karşılaştığımızda zamanının çoğunu film çekerek geçirdiğin için şöhretinden etkilenmediğini söylemiştin.
Bu durum değişti mi, yoksa halen arkadaşların ile bir pub’a gidip bir bira içebiliyor musun?
İngiltere’de çalışmak Amerika’da çalışmanın tersi. Geçen gün Londra’da bir pub’da yemek yiyordum, bir garson geldi ve bana “Alacakaranlık”taki çocuğa ne kadar çok benzediğimi söyledi. “Onun erkek kardeşi olabilirdin” dedi. Londra’da beni farkeden diğer insanlar da bundan o kadar rahatsız oluyorlar ki, beni rahatsız etmemek için bana bir daha bakmıyorlar bile.
Aile üyelerin bu durumla nasıl başa çıkıyorlar?
Annem her gün arayıp bana tüm dedikoduları soruyor. Kız kardeşlerimin, facebook hesaplarının zaman zaman hacklenmesi dışında bir problemleri yok.
Annene ne söylüyorsun?
Aileme karşı kendimi savunmaktan nefret ediyorum. Tanıdığım insanların benim hakkında yazılan bu haberleri okumalarını istemiyorum, çünkü yanlış bir izlenime kapılabilirler.Bu filmin yönetici yapımcısı sensin.
Bunun anlamı nedir?
Benden oyuncu seçimleri hakkında fikir istediler. Ama hiç itirazı olmadı. Emilie de Ravin’in bu rol için adı geçen herkesten çok daha iyi olduğunu düşündüm.
Filmde İsveçli bir annen vardı.
Evet, Lena. O inanılmaz bir aktris. Çalışırken onu izlemeyi çok sevdim. Onunla daha fazla ortak sahnemizin olmaması çok üzücü.İlk aşkın nasıldı?Romantik ve güzel. Ama sonra kötüye gitti. O benden ayrıldı (güler) ve bu konuda söyleyecek çok fazla bir şey yok.
Kaç yaşındaydın?
19 veya 20 yaşındaydım.Yakın zamanda yaptığın bir röportajda köpeğin ile çok yakın olduğunuzu söylemişsin.
Bununla ne demek istedin?
Bunu söylediğimde aslında espri yapıyordum. Ama köpeğim özeldi ve uzun yıllar boyunca ailemizin bir üyesi oldu ve geçen yıl öldü. O sanki bir kız kardeş gibiydi.
Şimdi yeni bir köpeğin var mı?
Hayır
Yeni bir tane almayı düşünüyor musun?
Sanmıyorum. (Gergin bir şekilde gülüyor ve gözlerini aşağıya indiriyor.) Bu konuda çok duygusalım.

Robert Nepszava Ropörtajı 2

Ama hala Hollywood'a taşınmadın,hala Londrada yaşıyorsun çünkü seni rahat bırakıyorlar.Hala bir bira içmek için dışarı çıkabiliyormusun?
Bulunduğun bölgeye göre değişir. Londra benim kim olduğumu umursamayan barlarla dolu olan yeterince büyük bir şehir. Sadece onları bulmanız gerekiyor. Geçenlerde gittiğimiz bardaki garson bana Twilight'daki adama benzediğimi onun kardeşi falan olup olmadığımı sorup durdu. Benim öylesi köhne bir yere gideceğimi tahmin edememiş olmalı. Eğer sokakta beni farkederlerse genelde uzağa bakarlar ,yanıma gelmek için çok utangaçlar. Daha az şöhrette benim için yeterli olurdu ama bu böyle ve ben bunun pozitif yanlarına bakarım. Twilight bana remember me ve Bel-Ami gibi filmleri yapmam için kapılar açtı. sürekli çalışıyorum ve bunun ödülü nereye gidersem gideyim etrafımı saran bir çılgınlık. ama her oyuncu ekranda olmak ister ve eğer kalplerinin daha hızlı atmasını sağlayan roller alırlarsa o zaman buna gerçekten değer.
Etrafındaki histeri seni hiç etkiledimi?
Londra amerika'dan çok farklı. Orada normal bir hayat sürebilirim ve etrafımdaki gürültü orada bir kabus gibi görülür. Bazen bunun sadece bir rüya olduğunu düşünüyorum ve çabucak bırakmam gerektiğini. Bir filmden diğerine gidebilirim hiçbirşey olmamış gibi.Eğer bunu umursamazsam basitçe orada değilmiş gibi olur.Gitmesine izin vermek daha iyimi dedin?Evet,ünlü olduğumu unutmak ve kör gibi oyunamak daha iyi, itiraf ediyorum hala bu çabuk gelen popülarite ile nasıl başa çıkacağımı bulmaya çalışıyorum, beni geliştirmeden alıkoyacağından korkuyorum. Sadece oyuncu olarak değil kişi olarakta, belki ben hatalıyımdır.
Sesinde soru işaretleri duyuyorum yoksa benmi yanılıyorum?
[Belirsizliği duyuyorsun, ki bu odağı kaybetmekten çok farklı.Belirsiz olmak iyidir,çünkü olduğunu düşündüğün kadar stabil olmadığını farkedersin, ve tutunmaya çalışacak birşeyler bulmaya çalışırsın. En azından benim farkına vardığım şey bu, kendi kendimin psikoloğu olarak Cheesy Hayatlarında herşeye sahip oluta ofislerinde oturan o insanlar sadece gerçekten yaşamayı unutur. Ben yaşam için oyumu kullanmayı tercih ederim ve bu da bazen belirsizlik anlamına gelir.
Neden?
Çünkü her gün farkettiğimizden daha çok içinde. Duygusal hayatlarımızı yeterince fazla kullanmıyoruz. Yeterince derine inemiyoruz....Kristen ve senin yakında nişanlanacağınıza dair haberler vardı.Bu nişan olayı tamamen saçmalık, nereden geldiğin bile bilmiyorum bunların. Kristen benim arkadaşım (ya tabi ondan her gittiğin yerde senin peşinde Cheesy )ve onunla çalışmayı çok seviyorum.Yaşına göre daha olgun, gerçek bir profesyonel ,daha iyi bir partner arzu edemezdim,çünkü benim her hareketimi her cümlemi daha otantik yapıyor. Twilight gibi büyük bir film korkutucudur, çünkü beni plana koydu ve hayatım boyunca buna sahip olacağım. partnerimle birlikte bunların arasından geçmek önemli ve o mükemmel partner kristen. Çıtayı çok yükseltiyor ki bende buna erişmeliyim.Ama soruma cevap vermedin, bu demek oluyor ki...Kendime karşı savunmam dedikoduları takmamak,işime ve şöhretin pozitif yanlarına konsantre olmak. Bunun ne kadar büyük olduğunu hayal bile edemezsiniz ki artık oyuncu seçmelerine bile gitmiyorum.Şimdi etrafımda bir sürü insan var,beni arayan,senaryonun benim için iyi olup olmadığını soran. İnsanlar bana selam veriyorsokaklarda bana gülümsüyor, gelip elimi sıkıyor. Birçok insan tebrik etmek için beni durduruyor. O zaman etrafta bir çok iyi ,tatlı , ve normal insan olduğunun farkına vardım. Ve onlar çoğunluk.Hala etrafta korumalarınlamı yürümek zorundasın.
Bu seni rahatsız ediyormu?
Sadece çekim yaptığım zamanlar korumam var yada biryere gitmek zorunda olduğumda. Nerede yaşadığımı bilmedikleri sürece problem değil. Etrafımda bir kalabalık olduğu zaman bu beni rahatsız ediyor. Çünkü çekim yaptığım zaman sabah 5'te uyanıyorum ,eve geldiğim süre boyuncada hiçbirşey için enerjim olmuyor.Yatağa düşüyorum ,bugünlerde normal bir hayat nedir bimiyorum, ama hangi otelin daha güzel banyosu olduğunu sana söyleyebilirim CheesyOyunculuktan ayrı bir hayatın yokmuş gibi görünüyor.Bunda birşey var, orada ve burada sıkıcı bir hayatım var ,senaryoları okurum,filmler izlerim.Ve telefonun çalmasını beklerim.Birkere bir şeye evet dedimmi %100 kendimi veririm.ve şimdi işimden ayrı bir hayatım yokmuş gibi olduğundan beri ,mevcut rollerimde kendimi kaybetmişim gibi geliyor,onlar dışındaki herşeyi unutmuşum gibi.Perdedeki gerçek karakterleri böyle yaratıyorumBu asi gelene göre oldukça disiplinli görünüyor...Biliyorum,insanlar beni james dean ile karşılaştırıyor ama ben buna inanmıyorum. ben asla asi olmadım. İnsanların bana ne yapmam gerektiğini söylemelerini sevmiyorum ,ama sırf bunu yapmış olmak için asileşmem.
Seks sembolü olmana karşı bilemi?
Herhangi birisi benim gibi az konuşan bir adam olduğu zaman,insanlar kolayca onun seksi olduğunu düşünür,çünkü onun bir sırrı olduğunu sanarlar.
Ve senin yada onların sırrı yokmu?
Oh, benim /bizim sırrımız var.Belki onlar birisi kalplerini kırdığında daha kolay kabullenirler, yada tam tersi.Birisinin kalbini kolayca kırabilirsin. Çoğu vakada insanlar ne yaptığının farkında bile olmazlar.
Ve birisi sana öylemi yaptı?Nasıl hayatta kalmayı başardığımımı demek istiyorsun? Hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorumRutinmi?
Elbette. neredeyse hergün oluyor.O zaman son olarak kalp sıkıştıran bir sese sahip ve senin kalbini asla kırmayacak bir kadınla hoşçakal dememe izin ver. Belki ondan hoşlanırsın ve Budapeştede buluşursun. Sana palya bea'nın CD'lerini getirdim.teşekkürler. Eğer Budapeşteye gelmezsen ve onu görürsem ona hürmetlerini sunucam.

Robert Nepszava Ropörtajı 1


Meslektaşlarım Budapeştede senin ropörtaj vermeni bekliyorlar ama beni seni şimdiden tanıyorum ve senin çalışırken ropörtaj vermediğini biliyorum Budapeşte'de ki bu izin günlerinde ne planlıyorsun?
Daha önce doğu avrupada hiç bulunmamıştım ve herzaman gitmek istedim.Ne kadar meraklı olduğumu hayal edebilisin. Arkadaşlarımdan Budapeşte'nin çok güzel bir şehir olduğunu duydum.Tanıdığım insanlar daha önce kentinizde bulunmuş hepsi bayılmış ama ne üzücüdür ki o kadar çok boş vaktim yok. Ve tanınmayan bir turist olmak için pek şansım olmayacak.
Macaristandaki müzikal sahnen oldukça canlı ve sende müzik yapmayı seviyorsun.Birlikte büyüdüğüm tüm çocuklar müzisyenler ve çokta iyiler, genellikle onlarla birşeyler yaparım.Ne tür müzik aletleri çalıyorsun?
Şuanda kemanla şavaşıyorum, bir öğretmenle de değil kendi başıma. Çevremdeki herkez bunun hakkında mutlu değil. Ve kompozisyon yapıyorum, bu ilginç, oynadığım karaktere göre değişiyor.Remember Me'de oynadığım çocuk derin duyguluydu. O filmi çekerken birçok yeni şarkı yarattım. Bel-Ami'de ki adam kesinlikle sığ,dünyada hiçbirşeye dokunmamış biri,özellikle sanatla değil ve ben ona bürünmüşken şimdi tamamen mental bir blokem var.
Yarım zamanlı bir müzisyen olarak macar müzikal sahnesiylede ilgilendinNew york'ta ki o grubun adı neydi?
Gogol Bordello! doğu avrupa çingene müzikleri hakkındaki belgeseli yapanlar onlar değilmiydi? çocukluğumdan beri etik halk şarkılarıyla ilgilenmiştim. Yani elbette , macar müziklerinide kontrol etmek isterim.Bel-Ami'den konuşalım. Esasında sevgilini Nicole Kidman oynayacaktı...Ne oldu bilmiyorum,iptal etti... Anlamadım..Uma Thurman rolü aldı.Aşk hakkında...10 yıl kadar bir kıza takıntı yapmıştım ve onunla tek kelime bile konuşmamıştık. Ama o zamanlar yazdığım günlük hala bende aşık olmakta bir porblem varsa,onu açıyorum ve o insanı düşünüyorum,eğer eski aşkıma çektiğim acılar kadar değermi diye falan .Sonunda ona ne hissettiğimi söylediğimde çenesi düştü ve bana onun hakkında tek bir iyi kelime bile etmediğimi söyledi
CheesyKaç yaşındaydın?14Ve hiçbirşey olmadı mı?
hayır,çünkü aptal olduğumu düşündü. O kız yüzünden oyuncu oldum. Amatör oyunculuk dersine yazılmamın sebebi oydu.O zamandan beri bir seks sembolüne dönüştün ve ruh ikizini bulmak kolay değil şimdi,eğer onlara inanıyorsan bile.Ona inanmak isterim ama onu bu kadar erken bulursam başım dertte demektir.Çünkü yeteri kadar olgun değilim ,yani muhtemelen batırırım. Ve diğer şey ,seks sembolü olmak,kimse bana imrenmemeli, çünkü 14 yaşındaki kızlarda bana hayran ,bu benim içinde garip. eğer bu gerçeğin 2 yıl önce farkına varsaydımbiriyle çıkamazdım bile ,şimdi herkez bana takıntılı...tuhaf......
Eğer aktörlükten bu kadar kolay pes ettiysen neden bir aktör oldun?
Kazayla, asla benim kanımda olan birşey değildi. Okuldaki aktörlük sınıfına gitmedim. Oyunculuğa takıntı yaptığım o kız yüzünden düştüm,ve benim sahne etrafında olmama izin verdiler.Bir gün müzikal provaları yapıyorlardı ve bunun oynamak için harika bir rol olduğunu düşündüm. Seyirciye karşı hiç şarkı söylememiştim daha önce ama seçmelere gittim ve rolü alamasamda küba dansçısı olarak sahneye ilk adım attım Cheesy Cheesy:D sonra oyun bitti ve iyi aktörler gitti ,Thornton Wilder'ın bizim şehrimiz sonraki oyun olarak seçilmişti. Ve rol için uygun görünen tek uzun boylu çocuk bendim.Premier'den sonra menajer geldi ve benle anlaşma imzaladı.Temsilci Vanity fair'de ki rolü alma sebebimdir ve sonra Harry Potter'da yeraldım,bunları yaparken ,üniversiteye gitme vaktini kaçırdım ve kendime oyuncu demeye başladım.

Robert ve Kristen Evleniyorlar Mı ?

Robert Pattinson rol arkadaşı Kristen Stewart ile evleniyor Alacakaranlık’ serisinde bir vampiri canlandıran Robert Pattinson (23) ile filmde başrolü paylaştığı Kristen Stewart (20) bir süredir ilişki yaşıyordu. Kristen Stewart geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda genç kızların hayranlık duyduğu sevgilisinin kendisine evlenme teklif ettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu “Önce Robert şaka yapıyor zannettim. Ciddi olduğunu anlayınca da mutluluktan havalara uçtum” dedi. Kaynak:Posta

Eclipse - Tutulma




10 Nisan 2010 Cumartesi

Kristen 'An American Girl'

James Woods ve Kristen Stewart yeni filmleri ‘An American Girl’ hakkında konuştu.James Woods, ‘An American Girl’ün yönetmeni, filmin başrol oyuncusu Kristen Stewart’la beraber film hakkında konuştu. Woods, stüdyo dışını da keşfederek Buffalo’da, ‘Breaking Dawn’ın çekimlerinden önce, filmi çekmeyi ümit ediyor. Bu yılın sonunda düzenlenecek olan Akademi Ödüllerine hak kazanmayı umuyorlar. Woods bize konuyu hızlı bir özet geçti:“Bu, yıkıcı bir genç kadının hikayesi. Liseden çıktıktan hemen sonra sihirli bir an olur. Kızımız, en iyi yüzücü ve okulda dalma şampiyonu. Şimdi, bunların üstünden bir yıl geçmiştir ve Indiana'da küçük bir kasabada yaşamaktadır. Bir bakkal dükkanında çalışmaktadır, çok fazla içki içip uyuşturucu kullanır ve bunları ondan hoşlanan adamın önünde sergiler. Bir gece madende iki sarhoş adamla büyük bir seks olayına karışır. Birinin telefonuna bu görüntüler kaydedilmiştir ve küçük kasabada itibarı zedelenir. Sarhoşken bir heves, saçma bir şekilde, Donanma’ya katılır. İşin ironik yanı ise, bu süreçte hiç de beklemediği değerleri öğrenmeye başlar. Bunlar; kardeşini al, onlar sizinle ilgilenir gibi şeylerdir. Sanki o aşırı hevesli bir denizciymiş gibi değildir. Sonraları aklı başına gelmeye başlar ve Linus Programına girer, çünkü kadınlara Arapça dersi verilirken çok akıllı olduğunu göstermiştir. Savaş mahalindeyken, İslam dünyasındaki kadınlar erkek askerlerle rahat konuşamadıklarından kadın askerlerle konuşurlar. Bu yüzden kadın askerlerin evlerde silah veya tetikçi olup olmadığı sormak için bu dili öğrenmeleri gerekmektedir. Bir trajedi gerçekleşir ve yıkıma uğradığı kasabaya geri döndüğünde, hayatını yeniden kurar ve trajediyi aşarken kendinde daha büyük bir değer keşfeder. Bu hikaye, ‘Coming Home’, ‘Best Years of Our Lives’, bu üçlemenin parçası. Harikulade bir hikaye ve Stewart için kesin Oscar getirecek.”Kristen Stewart Aralık 2008’de filme olan ilgisini anlatmış:“Şu an, insanlar mevcut savaşla ilgili bir şey yapmaktan çok korkuyorlar, çünkü bu konudaki son iki film başarılı olamadı. Fakat James Wood’un yapmaya çalıştığı bu film var ve gerçekten zor zamanlar, çünkü insanlar oldukça korkuyorlar, hem de savaşla ilgili yapılan bir şey olmamasına rağmen. Bu konuyla ilgili bir şey demedik. Hiçbir görüş içermiyor. Bir bahriyeli olarak savaşa giden ve bir çift protezle dönen bir kızın eve dönüş hikayesi. Eğer uzun zamandır okuduğum en güçlü hikaye değilse, onlardan biri. Filmin yapılması için ne gerekiyorsa yaparım.”

Kristen 'Ejderha Dövmeli Kız' için Yarışıyor

Carey Mulligan ve Kristen Stewart İsveç macerası "Ejderha Dövmeli Kız"ın başrolünü kapmak için yarışıyorlar.Fight Club'ın yönetmeni David Fincher'ın filmi düzenlemek için ve bayan başrol için Twilight'daki sevimli kız ve Oscar adayı İngiliz'e bakmak için imzaladı.Film - Stieg Larsson un çok satan romanında dayalı- kayıp bir kadını bulmak için bir gazeteciye yardım eden ilginç bir kahramanı anlatıyor. Kızlar çok istenen rol için başa baş gidiyor,rol için sinirli, seksi ve istekli olmaları söylendi.Geçen yıl, Carey An Education'daki rolü ile en iyi kadın başrol oyuncusu adaylığını kaptı, fakat David 2002'de Panic Room da Jodie Foster ile oynarken kariyerine yardım ettiği Kristen'dan yana konuşabilir.

Robert & Kristen Motor Üzerinde


2011 Robert Takvim


Liseli Robert




Her Dakika Edward



Her dakika Edward ' ı görmek isteyenler için...Resimdeki kırmızı noktaya 30 saniye boyunca bakın.

Ayakkabı Dediğin Böyle Olur




Robert & Kristen Rüya Çift

Robert Pattinson ve Kristen Stewart gerçekten bir rüya çifti.Birlikte The Twilight Saga serinin 3. filmini yaptılar.Twilight ve The Twilight Saga : New Moon gişede büyük başırı elde etti.Twilight serisinin 3. filmi,The Twilight Saga : Eclipse haber olmuştur.Filmin prodüksiyon durumu ise 30 Haziran 2010 tarihinde ekranları vurması bekleniyor.Biz Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın sadık hayranlarının filmin galasını izlemek için bütün gece bekleyeceklerini biliyoruz.Rüye çift yeni "Gençlik Simgeleri" seçildi, ve güzel yıldızlar şıklık listesinde yüksek rütbede.Gerçekten yeni film galasında Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı görmek sihirli olacak.Sizde bu fikre katılıyormusunuz? Onların arasında Edward ve Bella dışında gerçekten özel bir kimya mı var?
Kaynak : http://www.indiatarget.com/cgi-bin/deta ... i?id=10153

Tutulma Takvim


8 Nisan 2010 Perşembe

İyi ki Doğdun Kristen

9 Nisan Doğum Günü Olan Kristen' in Doğum Gününü En İçten Dileklerimle Kutlarım...

Ashley Green'den Şafak Vakti


Alacakaranlık Efsanesinde dört tane kitap var: Alacakaranlık, Yeni Ay, Tutulma ve Şafak Vakti. Ama Ashley Greene bize serinin beş film halinde çekilmesinin halen gündemde olduğunu söyledi. “Tutulma’nın çekimlerini tamamladık, ve eğer Yeni Ay Alacakaranlık kadar başarılı olur ise Şafak Vakti’nin çekimlerine önümüzdeki yıl başlayacağımızı tahmin ediyoruz.Tek şey şu ki Şafak Vakti çok uzun bir kitap bu yüzden film de çok uzun olacak. Bizler filmin Harry Potter’da olduğu gibi iki film halinde çekeceklerini düşünüyoruz. Her nasıl olursa olsun, film çekimlerine bir an önce başlamamız gerekiyor, çünkü Harry Potter’in aksine vampirler yaşlanmıyorlar. Yani hepimiz aynı görünmek zorundayız!”

7 Nisan 2010 Çarşamba

Cullen Ailesi Evrimi


Twilight 'dan Eclipse 'ye Evrim


Hangi Bella



HANGİ BELLA ?

Robert' dan Çok Kısa Eclipse


Kısaca Eclipse ile ilgili bilgi alabilir miyiz?
-Çok kısa bie bilgi veriyim.Sadece şunu söyleyebilirim daha öncede söylemiştim bunu;Eclipse'de aşk yok denilecek kadar az.Ne Alice,Jasper Ne de Bella,Edward...Sadece Rosalie Ve Emmet aşklarını yaşamayı beceriyor(Gülüyor) Tek sorun savaş.Savaşı atlattıktan sonra zaten Break...ing Down daki konular konuşulmaya başlıyor.En azından evlilik planlarını yapmaya başlıyorlar.Filmin savaş sahneleri için Elizabeth (Esme) Nikki (Rosalie) hatta Ashley (Alice) bile spor yapmaya başladı.Aslında biz erkekler bundan memnunuz (Gülüyor) Eclipse sayesinde forma girdik (Gülüyor).
Alıntı

Bella Yatak Takımı Satışta


Bildiğiniz gibi Twilight için ve serinin devamı olan New Moon,Eclipse için bir çok ürün piyasaya sürülmüştü ve hala durdurak bilmeden her geçen gün ürünlere yeni bir tanesi daha ekleniyor.İşte bunlardan birisi de Bella'nın 3 filmde de kullandığı mor çiçek desenli yatak takımı.Bella çiçekli yatak takımı stokalrda yerini aldı.Daha önce siyah\kül rengi ile piyasaya sürülen ürünün şimdi ise mor çiçek desenli sürümü karşımızda.Takım, bir yorgan, iki Shams ve yatak eteklerinden oluşmaktadır .Takımın maliyeti , 89,99 $ 109,99 $ olarak belirlenmiştir.