12 Mart 2012 Pazartesi

Louis Vuitton &Marc Jacobs Şovu...


 7 Mart - Louis Vuitton &Marc Jacobs Şovunda Neler Oldu.

Kristen Stewart Louis Vouitton - Marc Jacobs fuarında yürürken ve fotoğraf çekilirken, erkek arkadaşı Robert Pattinson bildirildiğine göre arkada durdu ve gururla onu izledi.
Alacakaranlık karakteri Edward Cullen gibi Robert Pattinson da kız arkadaşı Kristen Stewart için hayranlık, saygı ve aşk duyuyor.
7 Mart'ta Paris'te düzenlenen Louis Vouitton - Marc Jacobs moda şovunda, Rob, kırmızı halı ve basın çizgisini geçti ama fazla uzağa gitmedi, Lainey Gossip'in bildirdiğine göre 21 yaşındaki sevgilisi fotoğraf çekilirken onu izlemek istedi.
Kırmızı halıyı takip eten R-Patz ve K-Stew hakkında Women's Wear Daily "VIP süetine kısa yoldan girdiler, kendilerini bir masaya attılar ve bütün soruları baştan savdılar" diye rapor etti. Lainey's Gossip'in başka bildirisine göre, "Gwyneth Paltrow, Kristen Stewart ve Robert Paattinson'la biraz zaman geçirdi. Görünüşe göre gülüyorlardı ve bir şeylere kadeh kaldırıyorlardı."
Ayrıca etkinlik sırasında, Rob ve Kristen el ele tutuşurken fotoğraflandı... onlar için oldukça harika bir gündü! Her ne kadar ilişkilerini halk önünde göstermeseler de, biz Robsten'ın birbirlerinin arkasında oldugunu ve birbirlerini derinden sevdiğini biliyoruz.


Hiç yorum yok: