25 Mart 2012 Pazar

Chris Hemsworth Yeni Film ve Kris Hakkında


Chris Hemsworth 'Snow White and the Huntsman' ve Kristen Hakkında

Sci-fi Now: Pamuk Prenses ve Avcı, bir Pamuk Prenses hikayesinden çok Yüzüklerin Efendisi'ne benziyor.
Chris Hemsworth: Pamuk Prenses'le ilgili şimdiye kadar bildiğimiz tek şey sevimli bir masal olmasıydı ve ben de "Bu tarz fantastik bir dünya Thor'da da vardı. Bunun farkı ne? Kendimi tekrarlamak istemiyorum." dedim. Daha sonra yönetmen Rupert Sanders'le konuştum ve bana hikayeyle ilgili tüm fikirlerini yansıttığı bir teaser gösterdi. Ve hemen "Evet, ben de bu işte varım." dedim çünkü izlediklerimde çok doğru bir gerçeklik vardı. Hikaye, fantastik bir temele dayanmasına ve efsanevi bir ölçüde ele alınmasına rağmen çok gerçekçi öyküler ve karakterler barındırıyordu. Masaldan gelen Pamuk Prenses teması hala var ama buna çok daha fazla şey ekleniyor. Masalın temeline ek olarak yepyeni bir macera var ve bu karakterleri daha önce hiç böyle yansıtıldıklarını görmemiştik.

Sci-fi Now: Avcı'nın karakterini nasıl tanımlarsın?
Chris Hemsworth: Onunla ilk karşılaşmamızda yitik bir halde. Tam bir ayyaş, bir asker olarak pek çok zorlu savaş görmüş ve karısını kaybetmiş. Bir nevi hayatını boş vermiş ve kısa yoldan para kazanmak için her şeyi yapabilecek durumda. Eğer bu gelecek iş - ücretli askerlik gibi de olsa - ona birahaneye gidip kederlerini unutacak kadar içmesini sağlayacaksa ona bile evet demeye hazır. Aynen öyle de yapıyor fakat sonra vicdanı kendini göstermeye başlıyor ve artık ayılıp hayata karışması gerektiğine karar veriyor. Aslında en başta bu işin içinde yer alma konusunda oldukça gönülsüz -ki bu çelişki de durumu iyi adam kötü adama karşı olayından tamamen çıkarıyor. Bir nevi her şeyi yüzüne gözüne bulaştırmış durumda yani.

Sci-fi Now: Kristen Stewart'la çalışmak nasıldı?
Chris Hemsworth: O harika biri. Karakterini nasıl canlandıracağı konusunda çok güçlü fikirleri ve gerçekçi yargıları vardı. İlk başta masum ve saf olması gerekiyordu fakat sonradan güçlenip bir savaşçı haline geliyor ve Kötü Kalpli Kraliçe'nin boyunduruğu altından kurtuluyor. Çekimler boyunca birlikte çok fazla vakit geçirdik ve sahneleri evirip çevirip hikayeyi nasıl daha ileriye götürürüz diye çok düşündük. Hikaye ilerliyor mu yoksa konudan kayıyor mu diye endişelendiğimiz oldu. Eğer konudan kayıyorsa daha fazla çalışıp hikayeye bağlı kalmak zorundaydık, bu her zaman yaşayabileceğiniz bir şey fakat o rastgele bir iş yapıp sonrasını boş vermedi. Her zaman olayın bir parçası olarak oradaydı.

Sci-fi Now: Devam filmleri olacak mı?
Chris Hemsworth: Sanırım olacak. Orijinal hikaye çok güzel. En az ilk film kadar iyi bir senaryoyla gelirlerle kesinlikle ben de projede yer alacağım. Ama bu biraz zor çünkü bu filmle çıtayı çok fazla yükselttiler.

Hiç yorum yok: