25 Mart 2012 Pazar

David Cronenberg, Robert ve Cosmopolis Hakkında


David Cronenberg’in yeni filmi Cosmopolis Don Delillo’nun aynı adlı romanından uyarlandı ve şu anda hala yapım aşamasında. Filmin başrolünde Manhattan’lı bir milyoneri canlandıran Robert Pattinson var.
Film Cronenberg’in film çekmek için bir kaç favori mekanlarından biri olan Toronto’da çekildi.
“Pek çok filmim Amerika’da geçiyor olsa da orada hiç film çekmedim,” diyor ve ekliyor: “Ayrıca Toronto Robert Pattinson’a evrensel şöhretinden kaçma imkanı sağladı”
“Dış çekimler yaparken sokak Pattinson’ın hayranlarıyla dolup taşıyordu ama buna rağmen günlük kıyafetleri içerisinde bir bara eğlenmeye gittiğinde kimse onu fark etmiyordu.”
Cronenberg, Pattinson’ın yeteneğiyle birlikte Alacakaranlık Serisi’nin ötesine geçen derin bir sinema bilgisine sahip olduğunu söylüyor.
“İşini ciddiye alan bir aktör. Mükemmel olmak istiyor ve bunu başarmak içinde riske girmekten çekinmiyor. Cosmopolis’te gösterdiği performans Alacakaranlık’a kuşkuyla bakan pek çok kişinin sorularına cevap olacak .”
Pattinson, Cronenberg filminde yeteneği fark edilen ilk aktör değil.
William Hurt 2005 yapımı ‘Şiddetin Tarihçesi’ ve Viggo Mortensen da 2007 yapımı ‘Şark Vaatleri’ filmlerindeki rolleriyle Oscar Ödüllerine aday gösterilmişti.
Ama Oscar ödülü kazanmak Cronenberg’in kişisel amaçları arasında değil.
“Eğer böyle birşey yaparsan kendini yok etmiş olursun. Hollywood’da Oscar bir inanç simgesi halinde –tıpkı Kutsal Kase gibi. “Weinstein Kardeşler” Oscar kazanmak için milyon dolarlar harcamak konusunda oldukça ünlüler… ama bu benim oynayacağım bir oyun değil.”
“Weinstein Şirketi” Bob ve Harvey Weinstein tarafından kurulan Amerika tabanlı bir film stüdyosu, hemen sonrasında Miramax stüdyolarını kurdular.
Cronenberg, “Hollywood’da çoğunlukla bir filmin başarısını onun bütçesi belirler,” diyor.
“200 milyon $ harcayıp da sıradışı ve radikal bir film yapımcısı olmayı ummak çok safça bir yaklaşım olur. Çünkü ihtiyacın olan büyük seyrici kitlesine ulaşmak için daha fazla muhafazakar olman gerektiğini bilirsin işte bu yüzden hala bağımsız filmler yapmaya devam ediyorum.”
“Kaliteli yapımların masraflı olması pek çok film yapımcısının kendinden ödün vermesine neden oluyor.”
“Bir artist olarak sadece seks sahnelerinde değil tabu olarak görülen her sahnede dışarıdan gelen baskıları ve tepkileri görmezden gelmeye çalışmak zorundasın. Eğer bir filmi dünya çapında parzalıyorsan bir ülkenin çekinceleri diğer tüm ülkeler içinde geçerli değildir.”
Cronenberg filmlerinin genelinde şiddet ve cinsel içerik yaygın ama o bütün filmlerinde planlanmış komik anlar olduğu konusunda ısrarcı.
“Komedi olarak sınıflandırılacak bir film yapmam gerektiğini hiç düşünmedim ama şimdiye kadar içinde ince espriler olmayan hiçbir film yapmadım.”

Chris Hemsworth Yeni Film ve Kris Hakkında


Chris Hemsworth 'Snow White and the Huntsman' ve Kristen Hakkında

Sci-fi Now: Pamuk Prenses ve Avcı, bir Pamuk Prenses hikayesinden çok Yüzüklerin Efendisi'ne benziyor.
Chris Hemsworth: Pamuk Prenses'le ilgili şimdiye kadar bildiğimiz tek şey sevimli bir masal olmasıydı ve ben de "Bu tarz fantastik bir dünya Thor'da da vardı. Bunun farkı ne? Kendimi tekrarlamak istemiyorum." dedim. Daha sonra yönetmen Rupert Sanders'le konuştum ve bana hikayeyle ilgili tüm fikirlerini yansıttığı bir teaser gösterdi. Ve hemen "Evet, ben de bu işte varım." dedim çünkü izlediklerimde çok doğru bir gerçeklik vardı. Hikaye, fantastik bir temele dayanmasına ve efsanevi bir ölçüde ele alınmasına rağmen çok gerçekçi öyküler ve karakterler barındırıyordu. Masaldan gelen Pamuk Prenses teması hala var ama buna çok daha fazla şey ekleniyor. Masalın temeline ek olarak yepyeni bir macera var ve bu karakterleri daha önce hiç böyle yansıtıldıklarını görmemiştik.

Sci-fi Now: Avcı'nın karakterini nasıl tanımlarsın?
Chris Hemsworth: Onunla ilk karşılaşmamızda yitik bir halde. Tam bir ayyaş, bir asker olarak pek çok zorlu savaş görmüş ve karısını kaybetmiş. Bir nevi hayatını boş vermiş ve kısa yoldan para kazanmak için her şeyi yapabilecek durumda. Eğer bu gelecek iş - ücretli askerlik gibi de olsa - ona birahaneye gidip kederlerini unutacak kadar içmesini sağlayacaksa ona bile evet demeye hazır. Aynen öyle de yapıyor fakat sonra vicdanı kendini göstermeye başlıyor ve artık ayılıp hayata karışması gerektiğine karar veriyor. Aslında en başta bu işin içinde yer alma konusunda oldukça gönülsüz -ki bu çelişki de durumu iyi adam kötü adama karşı olayından tamamen çıkarıyor. Bir nevi her şeyi yüzüne gözüne bulaştırmış durumda yani.

Sci-fi Now: Kristen Stewart'la çalışmak nasıldı?
Chris Hemsworth: O harika biri. Karakterini nasıl canlandıracağı konusunda çok güçlü fikirleri ve gerçekçi yargıları vardı. İlk başta masum ve saf olması gerekiyordu fakat sonradan güçlenip bir savaşçı haline geliyor ve Kötü Kalpli Kraliçe'nin boyunduruğu altından kurtuluyor. Çekimler boyunca birlikte çok fazla vakit geçirdik ve sahneleri evirip çevirip hikayeyi nasıl daha ileriye götürürüz diye çok düşündük. Hikaye ilerliyor mu yoksa konudan kayıyor mu diye endişelendiğimiz oldu. Eğer konudan kayıyorsa daha fazla çalışıp hikayeye bağlı kalmak zorundaydık, bu her zaman yaşayabileceğiniz bir şey fakat o rastgele bir iş yapıp sonrasını boş vermedi. Her zaman olayın bir parçası olarak oradaydı.

Sci-fi Now: Devam filmleri olacak mı?
Chris Hemsworth: Sanırım olacak. Orijinal hikaye çok güzel. En az ilk film kadar iyi bir senaryoyla gelirlerle kesinlikle ben de projede yer alacağım. Ama bu biraz zor çünkü bu filmle çıtayı çok fazla yükselttiler.

20 Mart 2012 Salı

12 Mart 2012 Pazartesi

On The Road - Yolda Filmi İçin.




‎''Hayatım boyunca ilgimi çeken insanların peşlerine takıldım, çünkü benim ilgimi çeken insanlar deli olanlardır, 

yaşamak için deli olan, konuşmak için deli olan, her şeye aynı anda ihtiras duyan, hiçbir zaman esnemeyen ya da 

sıradan bir şey söylemeyen.. ama yanan, yanan, yanan gece boyunca hiç sönmeyen mumlar gibi"






Konusu: "New York’da bir yazar olmaya can atan Sal Paradise (Sam Riley), babasının ölümünün 
hemen ardından çılgın ve karizmatik bir eski sabıkalı olan Dean Moriarty (Garrett Hedlund) ile 
tanışır ve anında arkadaş olurlar. Sıradan ve alışagelmiş bir hayat yaşamamaya kararlı olan Sal, 
Dean ile birlikte hem fiziksel hem de duygusal açıdan hayatını tamamıyla değiştirecek uzun ve 
macera dolu bir yolculuğa çıkar. Özgürlüğe duydukları açlıkla dünyayı, var olmanın coşkusunu, 
insanlığın bütünlüğünü ve hiç şüphesiz ki kendi benliklerini keşfederler''



Bel Ami Filminden.


 ‎''Bel Ami'' Filminden Yayınlanan Bütün Videolar 

Fragman (altyazılı) : www.facebook.com/10150474898404162
Filmden Bir Sahne (altyazılı) : www.facebook.com/10150620021809162
Filmden Bir Sahne (altyazılı) : www.facebook.com/10150626524199162
Filmden Bir Sahne: http://youtu.be/E20YFKXo3Z8
Filmden Bir Sahne: http://youtu.be/E20YFKXo3Z8
Filmden Bir Sahne: http://youtu.be/SKqHRnWcHG0
Filmden Bir Sahne: http://youtu.be/uOqqFjW4boU
Filmden 5 Sahne: http://youtu.be/ZGrwTU4Dtv8

16 Mart 2012'de Sinemalarda!

Louis Vuitton &Marc Jacobs Şovu...


 7 Mart - Louis Vuitton &Marc Jacobs Şovunda Neler Oldu.

Kristen Stewart Louis Vouitton - Marc Jacobs fuarında yürürken ve fotoğraf çekilirken, erkek arkadaşı Robert Pattinson bildirildiğine göre arkada durdu ve gururla onu izledi.
Alacakaranlık karakteri Edward Cullen gibi Robert Pattinson da kız arkadaşı Kristen Stewart için hayranlık, saygı ve aşk duyuyor.
7 Mart'ta Paris'te düzenlenen Louis Vouitton - Marc Jacobs moda şovunda, Rob, kırmızı halı ve basın çizgisini geçti ama fazla uzağa gitmedi, Lainey Gossip'in bildirdiğine göre 21 yaşındaki sevgilisi fotoğraf çekilirken onu izlemek istedi.
Kırmızı halıyı takip eten R-Patz ve K-Stew hakkında Women's Wear Daily "VIP süetine kısa yoldan girdiler, kendilerini bir masaya attılar ve bütün soruları baştan savdılar" diye rapor etti. Lainey's Gossip'in başka bildirisine göre, "Gwyneth Paltrow, Kristen Stewart ve Robert Paattinson'la biraz zaman geçirdi. Görünüşe göre gülüyorlardı ve bir şeylere kadeh kaldırıyorlardı."
Ayrıca etkinlik sırasında, Rob ve Kristen el ele tutuşurken fotoğraflandı... onlar için oldukça harika bir gündü! Her ne kadar ilişkilerini halk önünde göstermeseler de, biz Robsten'ın birbirlerinin arkasında oldugunu ve birbirlerini derinden sevdiğini biliyoruz.


7 Mart 2012 Çarşamba

Yönetmen Rupert Sanders


Yönetmen Rupert Sanders: "Kristen Stewart çok güçlü bir Pamuk Prenses. İçgüdüsel olarak harika kararlar veriyor ve karakterini tamamıyla içinde yaşatıyor. Onunla vakit geçirmek, Pamuk Prenses'i onun gözünden görmek karakterini yazmamda bana çok yardımcı oldu. Karakterin yaratılmasında esasen rol oynadı."

6 Mart 2012 Salı

Forks'a Twilight Müzesi...


 Forks'a Twilight Müzesi Açılacak 
Forks Forum'un yaptığı açıklamaya göre, Twilight sayesinde yöreye gelen ziyaretçilerin, yöreyi turistik ve sosyal yönden geliştirdiklerini düşünüyorlar. Hatta Stephenie Meyer günü yapmayı, düzenlenecek eğlencelerle kostümlü kahraman eğlenceleri düzenleneceğini de yazmışlar.

2 Mart 2012 Cuma

Christina Ricci ve Rob Hakkında...

 ( Bel Ami filminden Robert ve Christina )

 Rob Hakkında 

Christina Ricci: ''O harika biri.O herşeyi en iyi şekilde idare ediyor.Her zaman inanılmaz derecede iyi hazırlanmış olurdu,çok profesyonel ve çok iyi bir aktör.Onunla çalışmaktayı çok sevdim.Çok şakalaşırdık.Birbirimizden eğlence yaratırdık ve harika kahkahalara sahiptik.''

- Peki ona verebileceği tavsiye var mı?
Christina Ricci: ''Pek değil.O herşeyi iyi idare ediyormuş gibi dörünüyor.Ben onun kadar ünlü olmayı hayal bile edemiyorum''

Nick Ormerod: ''Rob çok erken geldi.Senaryoyu okudu ve çok sevdi.O karakteri ile çok ilgili biri.Onunla tanıştık ve bu anında olan bir evlilik gibiydi.O her zaman harika önerileri olan ve müthiş ciddi bir aktör.Rob'un bu rolü seçme nedeninin oynadığı tüm karakterlerin tam zıttı olduğu içindir diye düşünüyorum.Bel Ami karakteri yeteneksiz,amaçsız ve gerçekten tamamiyle bencil.Rob çok yetenekli biri,ama o bu kısmı tamamiyle anladı ve karakteri de anladı.''

Declan Donnellan: ''Çok ilginç,filmi tek parça çekmeden önce o Londa'da 1 ay prova etmek konusunda ısrar etti, ki bu alışılmamış bir durum onun gibi programı yoğun olan birisi için.O inanılmaz kararlı ve birlikte çalışmak için onun gibi iyi bir adam ve yetenekli bir adam olamazdı.''


1 Mart 2012 Perşembe

Rob: Ciddiyken Bile Gülüyorum.


Robert Pαttinson : Ciddiyken bile gülüyorum. Bu dα otoritemi sαrsıyor. Meselα sette Mαckenzie sözümü hiç dinlemiyordu.