30 Nisan 2011 Cumartesi

Entertainment Dergisi Mayıs Sayısı







Cosmopolis Filmi İçin Spor



Robert Pattinson yanmış teni ve kaslı vücuduyla tanınmıyor ama bütün bunlar yakın zamanda değişebilir. Pattinson Cosmopolis'teki gelecek rolü için kendisine kas siparişi vermek için çalıştığını söyledi.

Rob'un sökülmüş parçalarının yerine gelmesi düşüncesi tüm irademi yerle bir ediyor. O zaten seksi, ama ona bir altılı karın kası ve oyulmuş göğüs eklenirse, büyük bir çekilicikten bahsediyorsunuz hanımlar.


Bu Pattinson'un Entartainment Weekly'e söylediği şey:

" Evrenin efendisi olan birini oynuyorum ve yüzde 6 oranında vücut yağım olmalı, bunun anlamı yüzde 70 oranında kilo vermem gerektiği."

Vücudundaki yağ oranında şaka yaptığı belli. Rob yağdan başka her şey ve büyük olasılıkla sadece çok zayıf. Ama şimdi çalışacak ve kişisel eğitmeni olacak, ondan güzelce şişmesini bekleyebiliriz.

Rob'un da Taylor kadar büyümesini istediğimden emin değilim. Erkekte çok fazla kas çekici değildir. Rob 10 lbs kas ekleyerek, pazularını şişirerek ve göğsünü şekillendirerek daha da harika gözükebilir. Yunan Tanrıları gibi gözükmek için tek yapması gereken bu.

Rob, Berlin - Welt Dergisi Röportajı



Robert Pattinson:"Twilight'sız hayatım şimdi başlıyor..." Robert Pattinson ile yeni filmi ve tatlı rol arkadaşı hakkında..

Pattinson daha öncede Berlin'de bulundu.O zamanlar Robert Pattinson 17ydi ve "Her şey farklıydı." Sadece şehirden bahsetmiyor.O günlerde sokaklarda tek başına yürüyebiliyordu.Bu günlerde,etrafı binlerce Twilight fanı tarafından kuşatılmış Hotel de Rome'da yeni filmi Water For Elephants'ın tanıtımını yapıyor.

Welt: Bu sabah uyandığında,hangi şehirde olduğunu biliyormuydun?
Rob: Gerçekten? Hiçbir fikrim yoktu.Ve bu son zamanlarda çok fazla oluyor.

Welt: Son birkaç yıldır dünyanın etrafını dolaşıyorsun.Gerçekten ev gibi hissettiren biryerler var mı?
Rob:Şu anda bir evim bile ok.Ailem Londra'daki odamı boşalttı,bu yüzden odasızım şu anda. Ama düzeltmeye çalışacağım.Umarım.

Welt: Eğer seçme şansın olsaydı nerede uyanmak isterdin?
Rob: Bir kaç yıl önce gittiğim, güney Fransa'da bir kulübe vardı. Etrafta pek bir şey yoktu, tamamen tek başımaydım.Bu olabilir.

Welt:Yeni filmin Water For Elephants da olağanüstü bir rol arkadaşın var.Bir fille çalışmak nasıl bir duyguydu?
Rob:Hangi tür vahşi hayvanla çalışırsanız çalışın,özgüveninizi biraz azaltıyor.Kocaman bir varlığın yanında durmak,sizi basit hale getiriyor.Diğer taraftan,fil herkesi mutlu ediyor gibi görünüyor.Tüm ekip çocukluğuna döndü,her zaman onu sevmeye çalışıyorlardı.Tai, birlikte çalıştığım en sevimli rol arkadaşıydı.Kristen,beni affet.

Welt:Tabi tüm fanlarını kıskandıran bir şey yaptı.Hortumuyla devamlı sana dokunuyordu film sırasında.Bu planlanmış bir şeymiydi yoksa kendiliğinden mi oldu?
Rob:İlk hafta boyunca, şekerlemelerle beni takip etmesi için alıştımalar yaptık.Bana alıştıktan sonra bile onları yanımda taşıyordum.Devamlı ceplerimi ve diğer yerleri kontrol ediyordu.

Welt:Bunun garip bir yanı var mı?Film işinde koyu tenli olmanın?
Rob:Kesinlikle.Şu güne kadar pekçok seçmede bulundum.Şans yakalamak için 200 kişi arasında bekliyorsun.Ve başvurunun ilk sayfasına bakıp; 'Bu kadar çok deneyimin varsa,hayalkırıklığına karşı bağışıklık kazanmışsındır.Soluk tenli olmadan buna katlanamazsın.' diyorlar.

Welt:Vampir filmlerinden sonra Water for Elephants ve Maupassant uyarlaması 'Bel-Ami'de yer aldın.Bu senin oyunculuğunu olgunlaştırdı mı?
Rob:Evet,umarım.Hala büyümüş hissetmiyorum.Water For Elephants'da daha olgun görünüyorum.Twilight filmlerinde ölümsüz 17 yaşında bir karakteri oynuyordum.Daha olgun rollerde oynamak nimet gibi.Bunu başarabildiğimi kanıtlamam gerek.

Welt:Twilight filmleriyle geçen üç yıldan sonra,beşinci bölümün çekimi tamamen bitti mi?
Rob:Evet.Bir kaç gün önce.

Welt:Ve kutladınız mı?
Rob:Az çok.İnsanlar setten sık sık ayrılıyorlardı bu yüzden kutlamak için az fırsatımız vardı. Son sahnede sadece ben ve Kristen vardık.Ilık,aydınlık bir sahil; beş filmi soğukta çektikten sonra güzel bir sondu.

Welt:Twilight sonrası hayatını merak ediyormusun?
Rob:Tam olarak bitmedi.Beşinci film çıkana ve tanıtımları bitene kadar zaman var.Ama evet,omuzlarınızdan büyük bir yük kalkıyor.Son iki filmi peş peşe çektik,tüm makyaj ve 'beyazlatma' olayı uzun zaman sürdü.Ama herşeye rağmen bunu özleyebilirim.Herşeyden önce,hayatımın önemli bir dönemiydi.

Welt:Edward Cullen rolünün bu kadar büyük bir bağımlılık yaratacağını bilsen,reddedermiydin?
Rob:Kim bilir.Belki düşünebilirdim.Ama nankörlük etmek istemem.Hayatımın en kötü dönemi işsiz olduğum zamandı.Kendime:Burada ne yapıyorsun diye soruyordum. Neredeyse vazgeçmiştim.Soluk tenime bağlı geleceğimi görememiştim.Ama sonuçta en tepe noktaya ulaştım.Son şansım olduğunu düşünüyordum ve 3000 rakibim vardı.Ama sonra Edward oldum.Ve aniden hep yapmak istediğim filmleri yapabilecek hale geldim.Bu benim motivasyon kaynağım.Şu vampiri oynayan aktör olarak hatırlanmak istemiyorum.

29 Nisan 2011 Cuma

Rob ve Bild Dergisi Röportajı



Kader onu ısırdı. O yanlış bir şekilde güzel. Uykulu gözler. Köşeli bir kafa.Karışık saç. Uzamış sakal. Yaşayan dudaklar. Masum, utangaç, romantik gülümseme. Harika!

Robert Pattinson her kadının birlikte kahvaltı yapmak istediği adam. O, Hugh Grant, James Dean karışımı biri.

Hotel de Rome’ın çatıdaki terasında koruması, asistanları ve kendisiyle birlikteyiz. O uzun, utangaç, arkadaş canlısı, alçak gönüllü, gülmeyi seven biri ve sıcak ve dikkatli bir sesi var. Kola içiyor.
Hugo Boss’un kıyafetlerinden giyiyor. Ve şöyle diyor “Kıyafetlerimin içinde bir hediye gibi duruyor ve bütün kıyafetlerim kirli.

Kendini tarif edebilir misin?

-Ben bile kim olduğumu bilmiyorum. Önceden, ünlü olmadan önce bu kolay bir işti. Fakat şimdi zor. Eğer hala kendin hakkında konuşmak istersen, senin karakterin tükenmiştir. Ben benim.

Caribbean’dan Air Berlin ile geldi. Özel uçakla değil. Bir el bagajı, sırt çantası ve gitarla seyhat ediyor. Sigara içiyor. Haşhaşa karşı alerjisi var ve geçtiğimiz yıl 27 milyon dolar kazandı. Hayatının rüyası ve kabusuydu.

-Kendime ev almakta korkuyorum çünkü daha sonra o evin yeri öğrenilecek. Başarısı onun hapishanesi, milyonlarca hayranın önünde koşuda


Son filmi Water For Elephants onun ruhunun gerçek bir yansıması. Hikaye şöyle: Genç bir veteriner her şeyini kaybeder. Ve bir sirk trenine atlar hayatını orda sürdürmeye karar verir. Reesse Witherspoon’a aşık olur. Rakibi ise Christoph Waltz!

Rüzgar Gibi Geçti’nin trende geçen hali. “Film hakkında çok iyi hislerim var çünkü kendim gibi olabildim. Çok az konuşuyorum fakat çok şey anlatıyorum. Kendimi çıplak bir ruhmuş gibi hissettim.

Bild: Nasıl yaşıyorsun?

-Uyanıyorum ve uyuya kalıyorum. En önemli arkadaşım çalar saatim. Kindle’dan kitap okuyorum ve iPad’den.

Bild: Kadere inanır mısın?

- Sanırım çoktan inanıyorum, her şeyi daha kolay yapıyor. Ne istersen yapabilirsin.


Bild: Mutluluk senin için ne ifade ediyor?


-Basit şeyler. Ben kolay mutlu olan biriyim. Pizza ve bira beni mutlu edebilmek için yeterli.


Bild: Sahip olduğun en önemli şey ne?


- Hiçbir şehe sahip değilim. Her zaman 1963 model Gibson elektrik gitarımla gezerim. Telefonumu kaybetmeye bayılırım. Çok özgür oluyorsun.

Picture: Koleksiyonun yok mu?

-Bazen takıntılı oluyorum. Duyuyorum ve bazı şeyleri biriktirmeye başlıyorum, fakat evde yaşamıyorum. Her şeyi evdeki depolara koyuyorum.

Oscar ödüllü oyuncu Christoph Waltz geliyor.

Bild: Rob’u eşsiz yapan nedir?

-Ona sadece yönetmen Francis Lawrence’ın bakış açısından bakmalısınız. Gülüyor. Onun bir sırrı var, mıknatıs gibi bir şey. Sadece kamera onu meydana çıkarabiliyor ve Robert Pattinson gibi orda ışık saçan insanlar oluyor.

Bild: Bekar mısın yoksa aşık mı?

-Daha fazla gülüyor. Büyük mavi gözleri bana bakıyor. Dişleri büyülüyor.” Evet bekarım, ama aynı zamanda aşığım.” Diyor.

Picture: Kime?

-Gülüyor, ben gülüyorum, biz gülüyoruz. “Bazen kendimi bir ormandaki kızıl derili gibi hissediyorum. Bu tür bir soru ruhunun fotoğrafını istemek gibi bir şey. Kendime ruhumu çalması konusunda izin verdim.

26 Nisan 2011 Salı

Rob Berlin'de




Robert WFE Galası İçin Berlin'de...
Önce havaalanında sonra kaldığı otelde görüntülenen Robert içki ve sigara ive telefonda biri ile konuşulurken çekildi.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Rob Sinirlendi


''Bu sadece çok saçma. Bunun gerçekten olduğunu inanamıyorum. Twilight askerlerinin seferber olmasını istiyorum tüm o iyi hayranlar, ve o küçük ahmakların kim olduklarını bulup onların bilgisayarlarını hacklemelerini ve yok etmelerini istiyorum. Bunda gerçekten ciddiyim.Twilight hayranları ... onları cezalandırın.... Benim mail adresimi kimin hacklediğinide bulun ve onları yok edin. Bunlar ham görüntüleR. İnsanların izleyecekleri şey bile değil. Neden bu kadar kötü niyetliler? Sen bir fan değilsin. Sizler sadece .... siniz (küfürlü konuşuyor) hepsi bu kadar. Görüntüleri satsalardı daha fazla anlardım ama bu sadece - oh sadece can sıkıcı olmak mı istiyorsun?!!- Bu sinir bozucu; özelliklede bir şey için tam 8 aydır çalışıyorsanız..."

"Kris'i Öpmek Beni Heyecanlandırıyor"


Robert Pattinson kız arkadaşı Kristen Stewart’ı Alacakaranlık filminin duygusal sahnelerinde öperken gerçekten çok heyecanlandığını ve set çalışanları ile rol arkadaşlarından çok utandığını söyledi.

"Öpüşmeye başladığımızda çevremizde insanlar olduğunu unuttuk. Sahne bittiğinde gerçekten kendimden geçmiştim ve çevredeki bir set dolusu insanı fark edince gerçekten çok utandım. Siz filmde sadece üzerine ses eklenerek montajlanmış son halini görüyorsunuz. Aslında olan şey benim bornozla sete gelip yönetmenin 8 kameramanın ve 50 set çalışanının önünde soyunmak zorunda olmam!“

13 Nisan 2011 Çarşamba

Kris'in Saçı


'Çoğu kişi Tutulma'da peruk taktığını biliyor değil mi?'' George masumca ve Kristen gülerek ''Evet.''dedi ve izleyiciler ''Evet''diye bağırmaya başladı.

Hepimiz Runaways için saçını kestirince peruk kullanmak zorunda kaldığını biliyoruz Kristen'ın. (Bella'nın saçı Alacakaranlık ve Yeni ay'da gerçekti.) Ama bizim bilmediğimiz Summit'in berbat bir şekilde Kristen'ın peruğuna Photoshop uygulamadığıydı.

''Bu yüzden benden nefret edecekler, ama bana bir sürü saçma şeyler önerdiler bunu yapmamam için.'' diyor Kristen.

''Para dışında?'' diye soruyor George şaşkın bir şekilde. ''Ah hayır.'' diyor Kristen gülerek.

''Tamamen anlıyorum.Ben sadece daha iyi bir peruk bekliyordum ama olsun.Bunu atlattık.'' diye ekliyor.

Belki de Kristen'a Taylor Lautner'ın Alacakaranlıkta kullandığı peruğu kullanıp kullanmadığını sormalıydık.

Şimdi rahatlayabilirsiniz çünkü Kristen bir duyuru yapıyor.''Diğer filmde peruğum olmayacak. Kendi saçım olacak.''diyor .

11 Nisan 2011 Pazartesi

Robert B.D.Hakkında


Robert Pattinson, vizyona girecek olan Alacakaranlık Efsanesi “Breaking Dawn – 1. Bölüm” bölümünde inanılmaz güzel bir sevişme sahnesi olduğunu söyledi.

Bu haftanın başında, İngiliz aktör henüz çekimleri bitmemi olan Alacakaranlık filminin fotoğraflarını basına sızdıranların gerçek Alacakaranlık hayranları olamayacağını ifade etti.

MTV News’a konuşan Pattinson, hayranların Edward ile Bella’nın sevişme sahnesini izlediklerinde hayal kırıklığına uğramayacakları sözünü verdi.

“Bir şekilde inanılmaz. Ön montajını izledim. Yönetmenimiz Bill Condon’un bu sahneyle ilgili müthiş fikirleri var.” diyen Pattinson, Condon için asıl zorluğun bir yandan bu sahnenin erotik olması gerekirken, diğer yandan da Amerika Sinema Filmleri Birliği'nin getirdiği kısıtlamalara da uymak zorunda olması olduğunu ekledi.

6 Nisan 2011 Çarşamba

Vampir Olmak İsteyen Ed



PopSugar, Gossip Girl starı Ed Westwick ile röpörtaj yaptı... Twilight filmi hakkında sorduklarında Ed Westwick bir sonraki filmde oynamak istediğini şaka yollu cevapladı.

PS:Gossip Girl ateşli! Hepimiz seviyoruz.
E: Belki, eğer vampir dişlerim olsaydı.
PS: Belki senin, başka bir yakışıklı ingilizle vampiri oynamaya ihtiyacın vardır?
E: Biz kardeşleri oynamalıyız. Ben ve Rob Pattinson, kardeşleri oynamalıyız.
PS: Breaking Dawn da mı ?
E: Bir tane daha mı var ? Hadi seçmelere gidelim.

Breaking Dawn


B.D. Çekimlerinden



Kanlı Renesnee & Edward

Vampir Bella