28 Ocak 2011 Cuma

B.D.Setinden Haber



NessieMackenzie.com Breaking Dawn filminin Louisiana'daki setinden bazı bilgiler paylaşmış. Resmi bir açıklama değil ancak genel olarak Mackenzie hakkında bir yazı olmuş.

"Mackenzie'nin ortamı aydınlatmasını çok seviyorum. Çok uzun bir gün olmuş olabilir ve herkes yorgundur ama Mackenzie göründüğü zaman atmosferin tamamen değiştiğini söyleyebilirim. Robert ve Kristen'la olan aile sahneleri ekranda çok güzel duracak. Bu ailenin arasında çok özel bir bağ var biliyorsunuz. Mackenzie ikisine de çok benziyor ve onlar da Mackenzie ile çalışmayı seviyorlar, bu da her şeyi kolaylaştırıyor. Film aralarında sürekli şakalaşıyorlar. Özellikle Robert 'kızım' kelimesini kullanmaya bayılıyor. Duyduğuma göre Mackenzie'ye İngiliz aksanıyla bazı kelimeler öğretiyormuş, bu çok komik.
Kristen da 'Miley Cyrus' takıntısını paylaşacak birini bulmuş. Ve ikisi de evcil hayvanlara bayılıyorlar, yani konuşacak çok fazla şeyleri var. Her yerde şirinlik var. Ama herkes Mackenziyi seviyor, yaşına öre oldukça akıllı. Sette böyle bir küçüğün olması çok güzel."

Hiç yorum yok: