31 Ocak 2011 Pazartesi

Alice Braga, Kris Hakkında


On The Road'dan Alice Braga Kristen hakkında-"O tapılası ve olağanüstü bir aktris."

"O tapılası ve olağanüstü bir aktris ve ben de onun büyük bir fanıyım!Ama filmde onunla bir sahnem yok.Tüm sahnelerim Sam Riley ile."Kendisinin 27,Kristen'ın 20 yaşında olmasına rağmen diyor ki;"Onunla tanışma fırsatım oldu ve bu harikaydı!O olağanüstü bir aktris,çok genç ve harika bir kariyeri var."

Alice Kristen'ın kariyerinin gidişatından çok etkilenmiş."Bence bağımsız filmler yaparak yeni yönetmenlerle çalışarak yaptığı seçimler ona çok yardımcı oluyor.Ve sonra Twilight gibi büyük bir şeye atlıyor,o şansları elde edebilmek ve yapabilmek önemlidir.O sinemayı seviyor ve bu yüzden yapıyor!"

26 Şubat-The Rite filminin gala gecesinde yapılmış bir röportajdır.

Dün & Bugün



Dün
Hantal, sırık gibi ve biraz Hollywood cilasına ihtiyacı var.
Alacakaranlık’tan önceki R-Pattz milyonlarca genç kızın odalarının duvarlarında yerini henüz almamıştı.

Tamamen Büyüdü!

Şimdiki zamandan konuşuyoruz! Çok güzel dikilmiş bir takım, biraz saç jölesi, biraz kirli sakal… Ama o halen kalplerimizin çarpıntısı!

Hevesli Bisiklet Sürücüleri






HollywoodNews, Kristen Stewart ve Robert Pattinson'un Twilight serisinin son filminin yoğun programına rağmen zaman ayırıp beraber hobi olarak bisiklet sürdüklerini söylüyor.

İkilinin film çekimlerinin dışında Louisiana'da beraber bisiklet sürdüğü tespit edilmiş. "Robert ve Kristen'ın neredeyse hergün otopark çevresinde bisiklete binerken gördüm. Geçenlerde, Robert'ın stüdyo kapıları dışında bisiklete bindiğini gördüm ve bunu biliyordum, O arabamın önünde kırmızıda durdu ve Kristen'da onun yanındaydı." diyor Examiner'ın kaynağı.



28 Ocak 2011 Cuma

"Bana İlham Veriyor."



Narnia Günlükleri yıldızı Georgie Henly, Flaunt Magazin'e verdiği röportajda Kristen hakkında konuştu.

"Kristen bana ilham veriyor.
Kendine karşı dürüst olduğu için ona saygı duyuyorum.
O şöhrette ve fırsatlarında gerçekten iyi.
Ben onun şöhretle ne yaptığını düşünüyorum.
Eğer şöhret istemiyorsanız, zanaatınızla pratik yapabilirsiniz!"

Fan Yapımı B.D.Fragmanı

İtiraf





ROBERT Pattinson, Twilight Saga: Breaking Dawn için Kristen Stewart ile bir aşk sahnesi çekiminin "beceriksiz" olduğunu itiraf ediyor.

Pattinson, İngiliz aktör Stewart’ın (20) deneyimlerine rağmen balayı sahnesi çekimlerinin kolay olmadığını söylüyor.

“Eğer sen birisiyle onu yapıyorsan, o her zaman bir şekilde uygunsuzdur.”

“O gerçekten nasıl sahnelendiğine ve malzemesine bağlıdır. Şaşırtıcı bir şey yapar gibi.”

Rob (24) gecenlerde saçının renginin neden değiştiğini açıkladı.

“Ben iki film arasında saçımın değişimini korumak zorundayım.”

“Onun güzel bir değişiklik olduğunu düşündüm.”

Peter'dan B.D.Çekimleri Hakkında




Twilight efsanesi Breaking Dawn 2. Bölüm çekimleri yaklaşık 4 ay sonra sona eriyor.

Ve dokunulmaz bir star.Peter Facinelli 'Hikayenin son bölümünü çekerken üzücü' bulduğunu açıkladı.
O MTV'ye"Geçen gün serinin sona geldiğinde çekim sırasında bu son iki filimin sonunu biliyorduk ve O Biraz melankolik." dedi.

" O üzgündü."

Peter'in Yardımcı oyuncusu Robert Pattinson son zamanlarda ortaya " Bunun son serisi için 27 dakika gibi bir final var ve o ateş sonsuza kadar sürmekte."

" 75 milyon seven var. Aman Tanrım. Sahte bir kar tanesi üzerinde bir ay gibi yeşil ekran çevrili. Kesinlikle beni çılgınca kullanıyor."

Biz Şafak vaktini görmek için sabırsızlanıyoruz fakat Bu dokunulmazlık sona erince üzgün olacağız.

B.D.Setinden Haber



NessieMackenzie.com Breaking Dawn filminin Louisiana'daki setinden bazı bilgiler paylaşmış. Resmi bir açıklama değil ancak genel olarak Mackenzie hakkında bir yazı olmuş.

"Mackenzie'nin ortamı aydınlatmasını çok seviyorum. Çok uzun bir gün olmuş olabilir ve herkes yorgundur ama Mackenzie göründüğü zaman atmosferin tamamen değiştiğini söyleyebilirim. Robert ve Kristen'la olan aile sahneleri ekranda çok güzel duracak. Bu ailenin arasında çok özel bir bağ var biliyorsunuz. Mackenzie ikisine de çok benziyor ve onlar da Mackenzie ile çalışmayı seviyorlar, bu da her şeyi kolaylaştırıyor. Film aralarında sürekli şakalaşıyorlar. Özellikle Robert 'kızım' kelimesini kullanmaya bayılıyor. Duyduğuma göre Mackenzie'ye İngiliz aksanıyla bazı kelimeler öğretiyormuş, bu çok komik.
Kristen da 'Miley Cyrus' takıntısını paylaşacak birini bulmuş. Ve ikisi de evcil hayvanlara bayılıyorlar, yani konuşacak çok fazla şeyleri var. Her yerde şirinlik var. Ama herkes Mackenziyi seviyor, yaşına öre oldukça akıllı. Sette böyle bir küçüğün olması çok güzel."

23 Ocak 2011 Pazar

Küçük Renesmee Eliza ?





Breaking Dawn'ın IMDB sitesindeki sayfasında 'Küçük Renesmee' olarak 5 yaşındaki Eliza Faria'nın ismi geçiyor.
Renesmee olarak sadece Mackenzie resmi olarak açıklandı. Belki de Eliza'nın sadece vücudu kullanılacaktır. Çünkü Renesmee'nin her büyüme aşamasında özel efektlerle Mackenzie'nin yüzünü kullanacaklarını açıklamışlardı.

CGI Tekniği Açıklandı...



Şafak Vakti Filmindeki Renesmee karakterini oynayacak Mackenzie şuan 10 yaşında fakat kitaptaki Renesmee çok daha küçük..Bizim bu sorumuza Bill Condon filmde Mackenzie'ye Benjamin Button filmindeki CGI efektininin kullanılacağı cevabını vermişti.Tabi yinede ben bunu olanaksız buluyordum çünkü her ne kadar küçültselerde 10 yaşındaki bir çocuğu tüm film boyunca kucaklarında gezdiremezlerdi.Geçen gün Bill sorumu yanıtladı ve CGI sistemine yeni bir boyut getirdiklerini bu küçültme olayı için 'morphed' tekniğini tasarladıklarını söyledi.Bu teknik şöyle birşeymiş;
Mackenzie nin suratı 100.000 kadar farlı efektlerle küçültülecek,güzelleştirilecek ve değiştirilecekmiş(yani Mackenzie'den farklı birşey göreceğiz) daha sonra bu efektler henüz seçilmeyen (Bill Condon iki hafta içinde açıklayacağını söylemişti) bir kzın yüzüyle birleştirilecek.Ve ortaya hayal edebileceğimizden çok daha sevimli bir Renesmee çıkacakmış.Yüz halledilse bile vücut olarak Mackenzie'yi kullanmaları imkansızmış(Zaten vücudundaki kriterler hiç uymuyormuş.)İşte bu kısımda 'morphed' devreye giriyor.Bill dört farklı kız seçecekmiş-ki hepsi farklı yaş evrelerinde-ve bu kızların vicudu Mackenzienin yüz efektleriyle 'morphed' olacakmış.yani biz bütün bir film boyunca ayrı yüz ve vicutlar izlerken aslında tek bir Renesmee'nin gelişimini görecekmişiz.Bill Condon bu iş için sette bir ekip oluşturduğunu ve işe başladıklarını söylemişti.Breaking Dawn Part 2 Renesmee 2 yaşındayken başlayacağı için bu haber beni çok sevindirdi.Şuan 'Bebek Renesmee' ve 'Büyük Renesmee' için iki kız seçilmiş bile...

Bella'nın Evi Kuruluyor...




Haberleri ise:
Elimizde Bella'nın Vancouver'da kurulan evininin resimleri var, Prodüksiyon ekibi Breaking Dawn'ın çekimlerine bu ayın sonuna kadar devam edecek.

Oyuncular ve ekip hala Baton Rouge'da çekimlere devam ediyor ve Rob ve Peter'ın Golden Globe röportajlarına göre, savaş sahnelerinin çekimlerinin ortasındalar.

Breaking Dawn Logosu


19 Ocak 2011 Çarşamba

Vogue Şubat 2011


Golden Globe'den Robert


"Rob Çok Komik"



“House” un muhteşem esmeri ile Pazar günki Golden Globes ödüllerinde “The Twilight Saga” yıldızıyla ödül sunması hakkında konuşma fırsatı bulduk.

“Biz çok güldük.” Diyor Best Foreign Film ödülünü sunmadan önce Robert Pattinson’la geçirdiği dakikaları anlatırken. “O gerçekten en komik insanlardan biri.”

En Çok Kazananlar...


5. Robert Pattinson Ve Kristen Stewart
1.8 Milyar Dolar

Listenin 5. Sırasında Twilight filmlerinden Robert Pattinson ve Kristen Stewart var. Birçok filmde aşk yerine aksiyon ön planda, ve bu Twiilight filmleri içinde geçerli. Pattinson ve Stewart’ın gerçek hayatta da çift olması pek bir şey fark etmiyor. Şimdiye kadar Global Box Office’de film toplamda 1.8 milyar dolar kazandı. Son kitap Breaking Dawn 2 filme bölündü. İlk film bu kasımda sinemalarda olacak.

PCA 2011 Ödül Töreninde Duygulandı...




Robert P. PCA 2011 ödüllerine duygulandı.gerçi o Kristen'ın (S.) her ödül alışında
böyle oluyor...
Robert 'e bu sorulduğunda :
"O benim en yakın arkadaşım onun multu olması beni de mutlu ediyor. "

Tabi canım artık arkadaş mısınız bilemeyeceğiz daha doğrusu nereye kadar?

alıntı

Alacakaranlık ve Tarih




"Alacakaranlık ve Tarih" editörü, bu kitabın Stephenie Meyer’ın karakterleri hakkında okuyuculara bir bakış açısı kazandıracağını umuyor.

Birkaç hafta önce, tarihi bir düzlemde Alacakaranlık karakterlerinin inceleneceği haberi geldi-ve bu haberi düzenleyen de Alacakaranlık’ın bir fan sitesiydi- editörle bir röportaj yapmışlardı ve kitap basılmadan önce bazı detayları editörden almayı başarmışlardı.

Eğer karakterlerin hikayelerini seviyorsanız, daima onlar hakkında biraz daha bilgi edinmek istersiniz, onları dünyaları ile ilgili, hayat hikayeleriyle ilgili ve geçmişleriyle ilgili. Harry potter ve Alacakaranlık gibi iyi fantastik seriler gerçekçi hikayeleri-karakterlerin geçmişleriyle ilgili- kendi kitaplarının içinde anlatıyorlar, bu geçmişi, karakterlerin dünyasının içinde yapılandırıyorlar. Yazarlar gerçek tarihle karakterlerin geçmişlerini harika bir şekilde dokuyorlar. Karakterlerini geliştirirken tarihten yardım alıyorlar ve bazı tarihi noktaları* kitaplarında işliyorlar.

Bu nedenle, Alacakaranlık ve Tarih, tarihin bazı gerçek yönlerini didikliyor. Hayal dünyası, gerçek tarih ve bazı kültürel parçalarla birleşiyor. Stephenie Meyer karakterin bize nerede nasıl doğduğunu ve büyüdüğünü anlatıyor. Stephenie’ye göre, birinin geçmişini biliyorsanız, onu daima daha iyi anlarsınız.

Carlisle’ın 17. yüzyıldaki Londra’daki yaşamı, Alice’in kapatıldığı yerde geçirdiği zamanlar, Jasper’ın İç Savaş’a katılması ve bunun gibi birçok şey umut ediyorum ki Alacakaranlık severlere daha doyurucu bilgiler verecek. Karakterlerin ve onların dünyasının geçmişinin daha zengin anlatımı, fanları memnun olacak gibi görünüyor.

13 Ocak 2011 Perşembe

Breaking Dawn Çekimlerinden Haber



Sadece EW'ye ait bir baskı, Bella (Kristen Stewart) ve Edward (Robert Pattinson)'ın karı koca olarak olan kare... Onların düğün gecesi.

"O çok beklenen sahnelerden biri." diyen Breaking Dawn'ın yönetmeni Bill Condon EW'ye anlattı;
"Bunun üzerinde düşünerek çok vakit harcama. Bölümün beklentisinin bir parçası, insanlar daha oynamasını bekliyorlar ve onlara sürpriz yapmak istiyorum."

People's Choice Awards 2011





En iyi film : The Twilight Saga-Eclipse
En iyi kadın oyuncu : Kristen Stewart

6 Ocak 2011 Perşembe

Robert-Kellan-Jackson-Taylor




Bu dört yakışıklının nasıl kızlardan hoşlandığını merak ediyorsan oku!

Robert Pattinson=Bağımsız-erkeğin ilgisine muhtaç olmayan,güçlü kızları beğeniyor.
Taylor Lautner="Bella" gibi sade ve doğal kızları beğeniyor.
Jackson Rathbone=İçten bir gülümseyişe sahip olmak ve maceraperest bir ruh onun için çok önemli.
Eğer hoşlandığın çocuk utangaç bir tip ise Kellan Lutz'ın söylediklerine kulak ver.

Kellan Lutz=Bir erkek için yanına gelip senden hoşlandığını söylemek çok zor olabilir.Örneğin ben bazen çok utangaç bir tip olabiliyorum.Özellikle birinden çok hoşlanıyorsam asla gidip ona açılamıyorum.Cesur ol ve hoşlandığın çocuğa karşı neler hissttiğini açıkça söyle.Belki onun da bunu duymaya ihtiyacı vardır.

Boo Boo:Şafak Vakti Hakkında




Boo Boo Stewart (Seth Clearwater) Belfast Telegraph'i ile röportaj yaptı ve Breaking Dawn hakkında konuştu.

Boo Boo: Şafak Vakti Son Zamanların En İyisi.


Alacakaranlık Serisi: Şafak Vakti filmi, filmin fanlarına ve Boo Boo Stewart’a göre son zamanların en iyi filmi olacak.

Hollywood’daki aktörler film çekimlerinin gerçekten çok güzel gittiğini itiraf etti.

"Kesinlikle söylemek zorundayım ki, sizlerin onu gerçekten beğeneceğinizi düşünüyorum. O şimdiye kadar olanların en iyisi." 16 yaşında.

Boo Boo’nun karakteri Seth Clearwater, sonraki bölümlerde çok önemli olacak ve aktör filme daha çok dahil olarak eğlendiğini söylüyor.

Boo Boo itiraf ediyor.
"Bu sette olmak rahatlatıcı, bunu seviyorum, oyunculuk yapmayı seviyorum."

Aktör, her yıl yapılan Hollywood Noel geçit töreninde yüzen bir şeyi sürmek için LA’da soğuk bir geceye göğüs gerdi.

O Alacakaranlık fanlarının üzerinden dikkatini hiç çekmediğini de itiraf etti.

"O gerçekten eğlenceli, başka filmler gibi değil."

B.D.Yapımcısından


Alacakaranlık filmlerinin yapımcısı Wyck Godfrey,elinde büyük bir iş bulunduruyor:Şafak Vakti.Eğer efsanenin en büyük kitabını okumayı veya anlamayı düşünürseniz zor olurdu,bu çaptaki anlaşılması zor bir öykünün film olacağını hayal edebiliyor musunuz?Kitabının seks sahnelerinin,Esme Adasının veya 3-D olup olmadığı tartışmalarında Wyck bizlere garanti verebilir,onlar biz fanları dinliyorlar.İşte yapımcının söyledikleri.Spoiler alarmı,dikkatli olun!

Alacakaranlık Efsanesi yapımcısı Wyck Godfrey,film yapımcılarının Şafak Vakti'nin grafik doğum sahnesini beyaz perdeye taşımayı düşündüğünü ve neden 3-D'nin hala serinin son filmi için seçenek olduğunu gösterdi.

"Benim karım bir OB-GYN* bu yüzden onu yaptığımız işten emin olmak için sete getirmeliyiz,eğer Edward oral sezaryen yapacaksa,onun gerçekten dişleri ile doğru kesim yapması gerekiyor."Daha sonra,o bu anti-rasyonel şeyi paylaştı ki,itiraf etmeliyim,mükemmel mantıklı:"Bence bir şey ki yaptığımız,tüm filmlerde yaptığımız,onları çok öznel yapan ve Bella'nın açısından engellenmektedir.Bu yüzden Bill (Condon) ile konuşmalar yaşadık,biz burada ona benzer bir çalışma yapmaya çalışacağız;siz Bella'nın perspektifi ile beraber ve onun etrafında yaşanan onun noktasıylasınız,o şiddetli bir ağırda gibi.Çok fazla odaklanmadan,objektik olmadan,onun ve onun bedeni üzerinden bunlar.Bence, böyle bir şeyin,izleyici deneyimi ile yapılmalı ve kafa karışıklığı hissediyorum,ona olanlar hakkında.

Şubat ayında söylentilerin ilk olarak çıktığında yapımcılar Şafak Vakti için 3-D seçeneğini göz önüne aldılar,fakat a PopWatch anketine göre okuyucuların yüzde 67'si bu fikirden hoşlanmadı.Ama Godfrey'in bu durum için de makul bir açıklaması var:

"Biz bu tartışıyoruz,ve her şeyi ele alıyoruz ama bir şekilde iki filmi ayırt edecek o kısmın 2-D olabileceğini biliyorum,ve o vampir olduğunda bunu 3-D ile ekrana taşınmalı.Ama biz gerçekten ne yapabiliriz konumunda karar vermek için yeterli düzeyde kazanmış değiliz.İki tane fikrim var,açıkçası,ve bence herkes;Ben eğer organik ve uygun değilse,takip etmek istemiyorum.Eğer bunu düşünüyorsanız,böyle olacak."

OB-GYN:"Obstetrician" ve "Gynecologist" kelimelerinin birleşmesi ile oluşur.Türkçesi,doğum uzmanı,jinekolog gibi anlamlardadır.