28 Kasım 2010 Pazar

Dancing Wtih The Stars

Dancing With The Stars’ın 11. sezonu henüz bitti, ve şimdiden gelecek sezonunun ekibinden konuşulmaya başlandı. Yeni ekip açıklanmamışken, sizlere kimlerin katılmayacağını onaylayabiliriz.

Kaynaklarımın bildirdiğine göre, halk ile ilişkileri sonucunda öğrenilenlere göre, Twilight ekibinden, Robert Pattinson ve Kristen Stewart’a Dancing With The Stars’ın 12. sezonunun bir parçası olmaları teklif edilmiş.

Özel detaylar henüz ulaşılabilir değil, onun haricinde, somut gerçek, starların hiçbirisi yakın zamanda dans etmeyecek. Pattinson ve Stewart ikilisiyle ortaklaşa temasa geçilmiş. Kaynakların söylediğine göre, ABC Twilight süper starlarının yarışmada boy göstermelerini umuyormuş.

Aslında Pattinson ve Stewart’tan talebi kabul edip etmediklerine yönelik bir haber yok veya hemen reddedildiğine dair…

Japonya'daki Twilight Cafe




Alıntı

Edward & Bella Yüzükleri

25 Kasım 2010 Perşembe

Nikki Reed Hazırlık


Twilight Saga'nın yeni bölümü için hazır olun! Yıldız oyuncu ekibin Breaking Dawn çekimleri için iki hafta içinde yine birlikte olacağını söyledi ve Rosalie rolü için yeniden nasıl hazırlandığını anlattı!
Nikki Reed'i NYC Gansevoort Park Avenue'de Swatch New Gents Collection yemeğinde yakaladık, ve o bize tüm ekibin tam zamanında New Orleans'daki Breaking Dawn Setinde toplanacağını söyledi.
Twilight ve Eclipse Vancouver'da çekilmişti, yıldız oyuncu Breaking Dawn için güneye gideceğini söyledi.
"Bir hafta içinde orada (New Orleans) olacağım."
Yolculuk boyunca oyuncunun başka bir rolü daha var - Öğrencilik! "Beş derse yazıldım fakat ikisini alamayacağım." Boş zamanında Dil Bilimi, İngilizce ve Pisikoloji dersleri alacağını anlattı.
Yani Rosalie'den neler beklemeliyiz? Nikki hayranlardan onun vampir karakterinin sempatik yönünü görmelerini istedi, ve onu insallaştırmayı umduğunu söyledi. "Bunu yapabileceğime inanıyorum." Karakterine geri dönmek için Breaking Dawn kitabını yeniden okuyor ve gelecek hafta New Orleans'a gidene kadar oyunculuk derslerini yeniden planladı ve böylece rolüne hazırlanabilecek.
"Hiçbir şeyi unutmadığıma emin olmak için, senaryoyu alır almaz her şeyi ayarladım." diyor.

23 Kasım 2010 Salı

Bella'nın Değişmez Sahnesi

Robert ? Damon ?

http://www.hollywoodlife.com/2010/11/18/sexiest-man-alive-ian-somerhalder-robert-pattinson-photos-vampires/

Richard Attenborough Film Awards



The Richard Attenborough Film Ödüllerinde yılın en iyi performans gösteren aktör ve aktris adayları arasında Kristen Stewart ve Robert Pattinson bulunuyor... ;)

Yılın En İyi Film Performansı Aktrisi Adayları

Angelina Jolie (Salt (Ajan))
Noomi Rapace (The Girl Who Kicked The Hornet’s Nest (Ejderha Dövmeli Kız))
Julia Roberts (Eat Pray Love (Ye Dua Et Sev))
Kristen Stewart (The Twilight Saga: Eclipse )
Gemma Arterton (Prince of Persia (Pers Prensi))

Yılın En İyi Film Performansı Aktörü Adayları

Leonardo DiCaprio (Shutter Island (Zindan Adası))
George Clooney (The American (Centilmen))
Jesse Eisenberg (The Social Network (Sosyal Ağ))
Robert Pattinson (The Twilight Saga: Eclipse )
Robert Downey Jr (Iron Man 2)


Oylama 6 Aralık Pazartesi bitiyor ;) Kristen şuanda %38 oyla ikinci ancak Robert %78 oyla ödüle yakın! ;)

Oya verebileceğiniz link;

http://www.oxfordmail.co.uk/leisure/cinema/film_awards_2010/

Esme Adasındaki Evin Görüntüleri



Şafak Vaktiyle İlgili Detaylar


Büyük bir heyecanla beklenen “Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti” oyuncu seçmeleri Los Angeles, Baton Rouge ve Vancouver’da başladı. “Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti” milyonları kendisine bağlayan romantik serinin sır ve gizemlerinin ortaya çıktığı son bölümü.

“Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti” iki ayrı film olarak gösterime girecek. Şafak Vakti – 1. Bölüm 18 Kasım 2011’de ve Şafak Vakti 2. Bölüm ise 16 Kasım 2012’de vizyona girecek. Yönetmen Bill Condon filmleri arka arkaya çekecek.

Oyuncuların, provalar, saç ve makyaj testleri gibi, hazırlıkları Ekim 2010’da Baton Rouge’da başlayacak. Şafak Vakti 1. Bölüm ve 2. Bölümün çekimleri 1 Kasım 2010 tarihinde başlayıp, 2011 yılı Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Louisiana’daki çekimler 1 Kasımdan Ocak 2011 sonuna kadar devam edecek. Çekimler daha sonra 1 Şubat 2011’de Vancouver’da başlayacak ve Mart sonunda tamamlanacak. Summit Entertainment çok sayıda oyuncu bulunmasından dolayı çekim tarihlerinde bir takım kaymalar olabileceğini ve çekimlerin uzayabileceğini açıkladı.

Şafak Vakti II 3-Boyutlu olarak yayınlanacak, ancak 1. Bölüm ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. 3-Boyutlu bir film iki yöntem ile yapılabiliyor. Birincisi filme çekim sonrasında CGI kullanarak 3-Boyut efektleri eklemek. Diğer yöntem ise filmi özel 3-Boyut kameraları ile çekmek. Mesela Avatar filmi Sony HDC-F950 3-Boyut kameraları kullanılarak çekildi. Condon’ın hangi yöntemi kullanacağı bilinmiyor, ama 3-boyutlu kameraların efektleri çok daha üstün olduğu için 3-boyut kameraları kullanarak çekim yapacağı tahmin ediliyor.

Çekimler Baton Rouge, Louisiana ve Vancouver’da gerçekleşecek. Filmin çok büyük bölümü, Louisiana eyaletinin film stüdyosuna sağladığı %30 indirim vergi indiriminden dolayı, Louisiana’da çekilecek. Şafak Vakti filminin her iki bölümünün bütçesi de serinin diğer filmlerine ayrılan bütçeden fazla, bu sebeple Summit Entertainment Louisiana’da çekim yaparak masraflarını azaltacak. Vancouver çekimleri sadece Şafak Vakti için zorunlu olan bir kaç çekimi içerecek

Kaynak:Facebook

Yeni Set Resimleri



Kris'in Elbisesinin Benzeri



Kristen Stewart'ın Sette Giydiği Elbisenin Benzeri Satışa Sunuldu.

12 Kasım 2010 Cuma

B.D.Çekimleri

“Breaking Dawn” Çekimleri 2. Gün

Taylor’dan bir iz yok, çünkü film öncelikli olarak Edward, Bella ve bebekleri ile ilgili. Buna rağmen, Jacob’un birçok sahnesi de mevcut. Yaşadığımızı ve Taylor’un güncellemelerini aradığımızı göstermek için bir güncelleme yapıyoruz sadece. Bugün balayını ve Brezilya’daki şelalede aşk sahnelerini çekiyorlardı.

Breaking Dawn' dan Haber

Robert Pattinson ve Kristen Stewart, Rio de Jenerio’da gece bir sokakata yürürken görüşüne göre ‘farkedilmemiş’ bir şekilde öpüştüler. Fakat bütün gözler Breaking Dawn sahnelerini çeken Twilight çiftinin üzerindeydi.

Rob ve Kristen, Edward ve Bella’nın balayından kritik sahneleri çekmek için Brezilya’dalar.
Senaryoya göre cadde ortasında –fırtınadan önceki sakinlikte- sarılıp öpüşmeleri gerekiyordu.

Rob ve Kristen aynı zamanda Costa Verde River Paraty’deki sahneleri çekmek için, 8 Kasım Pazartesi günü Rio’daki Lagoa Rodrigo de Freitas havaalanındaki bir helikopter pistinden havalandılar. Hotel Copacabana Palaca’ı ayrı arabalarda ve dört polis aracının eşliğinde terk ettiler.

Paraty’deki büyük köşkün sekiz yatak odası, geniş salonları ve kuş bakışı okyanus manzarasına sahip balkonları ve 300 yarddan (İngizliz ölçüsü) fazla özel bir sahil şeridi alanı bulunuyor. Film çekimlerinde korunma sağlanmasını kolaylaştıracak şekilde sadece bot ya da helikopter ile ulaşılabilir bir yer.
Odaların üç günlük kiralama bedeli 12,000 $ iken on gün için 15,000 $.

Rob ve Kristen Twilight serisinin çılgınca popüler olduğu Brezilya’da heyecana sebep oldular. Hareketleri yerel medya ve fanlar tarafından yakından takip ediliyor.

Ve Esme Adası için felaket önlemler alınmış...
Dünya çapındaki Box-Office şampiyonu işe koyuldu. Efsane Twilight serisinin dördüncü filmi olan Breaking Dawn çekimlerinin bir bölümü Rio'da yapıldı. Oyuncular Kristen Stewart ve Robert Pattinson ise Brezilya ruhu ile dolu sahneler çekiyor. Başka bir ekip ise Güney Sahilindeki tarihi şehir Paraty'de bir evi "Vampirlerin balayı" için uygun hale getiriyor.


Bella ve Edward'ı canlandıracak oyuncuları ağırlıyacak olan bu ev bir iş adamının, ve Saco do Mamanguá'da. Evde toplam 15 oda var, ev ana bina ve ek bina olarak ikiye ayrılıyor - iki binada bölgenin doğal manzarasını bozmuyor.
Cam Oda: Vampirlerin Evini Hatırlatıyor

Evin tahtadan olamsı çok etkileyici ve cam. 10 metrelik geçit ana binanın ikinci katındaki iki kanadı birbirine bağlıyor. Sahil odanın birkaç metre önünde, ve burada doğal köklerden oluşan bir çatı ve geniş cam bir bölüm var.

Hikayede Rio de Janerio'nun yakınında bir bölge olan Mamanguá Inlet "Isle Esme" olucak. Ada vampir aile resisi Carlisle Cullen'ın (Peter Facinelli) eşi, Esme Cullen (Elizabeth Reaser) Edward'ın Annesine hediyesi.

Ev Hazırlanıyor

Vampirlerin evine gitmeyi düşünen hayranlara bir uyarı: Bu pazar Port Authority'den bir tekne sahilin güvenliğini sağlayacak. Burası özel bir alan olduğu için buraya girmek isteyenler tutuklanabilir. Yapım ekibi tarafından kiralanan diğer üç koruma ise bölgeyi çevreleyecek hem Paraty Limanı'ndan eşyaları transfer edicek hem de onları koruyacak.

Cumartesi sabahı, Paraty'deki yapım ekibi şöyle bir konuşma yaptı. Müteahhitler - Brezilyalı ve yabancı- projenin inşaatı için imzaladıkları kontratta bazı şartlara dikkat etmeli. Twilight setininin bir bölümünü kamera ya da kemaralı telefon kullanarak videoya çekeni veya basına bilgi sızdıran herkes işten atılacak - ve ödeme de yapılmayacaktır, bunun bildirilmesi iyi oldu. Bilgi sızdıran kişiler yapımcılar tarafından mahkemeye verilecek.

RobSten Paraty'e Gitmek İçin Rio'dan Ayrılırken




Twilight' in Yeni Kitabı Yolda

'Twilight' yazarı Stephenie Meyer, yeni kitabın hazırlıkları içerisinde.


‘The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide’ adını taşıyacak kitap , olağanüstü vampir dünyasının ansiklopedik referansı olarak tanımlanıyor. Kitabın; önümüzdeki sene çıkması planlanırken, tüm karakterlerin geçmiş hikayeleri hatta Bella’nın gelinliği gibi detayları içerecek ve kafanda hiç bir soru işareti kalmayacak. Heyecan verici bir kitap geliyor...! Beklemeye dayanabilecek misin?

www.heygirl.com.tr sitesinden alıntıdır .

Edward ? Harry ?

Büyük kapışma nihayet başladı... Harry Potter ve Edward Cullen... İkisi de kurgu karakteri ve İkisi de İngiliz oyuncular tarafından canlandırılıyor... Peki...

Hangisi daha iyi kahraman?

http://blog.moviefone.com/2010/11/09/twilight-vs-harry-potter-the-ultimate-smackdown/


Edward Cullen 7786 (45.8%)
Harry Potter 9222 (54.2%)