26 Temmuz 2014 Cumartesi

Evlerini Sattılar.




Robert Pattinson Evini 6,3 Milyon Dolara Sattı.

Ünlü oyuncu Robert Pattinson, Kristen Stewart ile beraber yaşadıkları Los Angeles'taki evlerini 6.3 milyon dolara sattı.
Ünlü oyuncu Robert Pattinson, Kristen Stewart ile beraber yaşadıkları Los Angeles'taki evlerini 6.3 milyon dolara sattı. Stewart ile olan günlerini tamamen arkasında bırakmak isteyen Pattinson, eski sevgilisiyle ilgili hiçbir soruya da yanıt vermiyor.

21 Nisan 2014 Pazartesi

Cloud of Sils Maria ve Kristen Stewart




Cloud of Sils Maria filminden fotoğraflar.

Chanel Fotoğraf Çekiminden Kris


Yeni 'The Rover' Afişleri


Yeni 'The Rover' Afişleri
''Kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış adamdan korkun.''

"Maps To The Stars" Filminden Yeni Kare


Beklediğimiz "The Rover"





19 Şubat 2014 Çarşamba

Life Filmi

"Life" filminin setinden ilk fotoğraflar. Rob filmde James Dean'ın fotoğrafçısı Dennis Stock'u canlandıracak bu yüzden saçlarını siyaha boyattı.




Toronto - 18 Şubat 2014

17 Şubat 2014 Pazartesi

Camp X-Ray Yönetmeni Kris Hakkında Konuştu


"Camp X-Ray" Yönetmeni Peter Sattler, Kristen Hakkında Konuştu.
Yönetmen Peter Sattler, geçtiğimiz yılın ilkbaharında elinde Guantanamo Kampı hakkındaki kitaplar ve belgesellerle dolu bir kutuyla birlikte Kristen Stewart'ın Los Angeles'taki evine gitmiş. Bundan birkaç gün önce Stewart, "Camp X-Ray"de (gerçek bir terörle savaş kampı) bir ABD askerini canlandırmayı kabul etmişti ve Sattler da kendisiyle yapmış olduğu araştırmaları paylaşmak istemiş.

"Kutuyu Kristen'a verdim ve içindekileri inceledi sonra da bana 'Bunların hepsi zaten bende var, aslında sana gösterebileceğim başka materyaller de var' dedi," diye anlatıyor Sattler. "Kristen en başından beri karakterini çok önemsiyordu. İki yıldır hiçbir filmde rol almamıştı ve bu konudan bahsettiğimde Kristen bana bu konunun onun için önemli olduğunu, bu filmi yapmalıyım hissi uyandıran bir projeyi beklediğini söyledi."

Sattler, "Camp X-Ray"i geçtiğimiz yaz Whittier'daki (Los Angeles) terkedilmiş bir islahevinde 21 günde çekti. Mekanın Küba'daki gerçek Guantanamo Kampı'na benzerliğinin yanı sıra bir artısı daha varmış. Sattler durumu şöyle açıklıyor:

"70 dönümlük bir arazi üzerine kurulu ve dört tarafı tel örgüleriyle sarılı bir alandı, dolayısıyla bu durum Kristen için harika oldu. Bu sayede uzak çekim kamerasıyla onun fotoğraflarını çekmeye çalışan paparazziler konusunda endişelenmeden etrafta dolaşabilecek ve işine odaklanabilecekti."

American Ultra


'American Ultra'nın Çekimleri 14 Nisan'da.

“AMERICAN ULTRA”

Çekim Tarihi: 14 Nisan
Çekim Yeri: New Orleans
Yapımcılar: Anthony Bregman - David Alpert - Britton Rizzio - Kevin Frakes - Raj Brinder Singh Senaryo: Max Landis
Yönetmen: Nima Nourizadeh
Oyuncular: Kristen Stewart - Jesse Eisenberg

Eisenberg, filmde hayattan hiçbir beklentisi olmayan ve kız arkadaşı Phoebe (Stewart) ile birlikte küçük ve sessiz bir kasabada yaşayan uyuşturucu bağımlısı Mike'ı canlandıracak. Film, ikilinin (Mike ve Phoebe) hayatının Mike'ın geçmişindeki problemlerle tekrar yüzleşmesi ve hükümet tarafından yürütülen bir operasyonun baş zanlısı haline gelmesiyle bir gecede bambaşka bir hal almasını konu ediyor.

2013 Marie Claire Röportajından


Robert: ''İtiraf etmek gerekirse Alacakaranlık'tan sonra neler olacağı konusunda endişeliydim. O kadar uzun zamandır işler yolunda gidiyor ki kötü bir şey olmasından korkuyorum. Artık 27 yaşındayım ve herkes 27'sinde ölüyor. Evet, ölüyorlar! Jim Morrison, Amy Winehouse, Janis Joplin... Ve 28 olmak için Mayıs'a kadar beklemem gerek.''

18 Ocak 2014 Cumartesi

Karakterler Hakkında



'Camp X-Ray' yönetmeni Peter Sattler, Kristen ve Peyman Moaadi'nin filmdeki karakterleri hakkında konuşuyor: 
''Peyman'ın karakteri geveze, süper konuşkan tutuklu, bu yüzden o sürekli kızla (Cole) konuşmaya çalışıyor. Ve o da [Cole] iyi bir asker olmak için çabalıyor. İkisinin yer aldığı bir sahneyi izlediğinizde gözlerinizi onlardan alamıyorsunuz.''

16 Ocak 2014 Perşembe

Kristen Stewart ve Nicholas Hoult


Kristen Stewart ve Nicholas Hoult Aynı Filmde! 

Kristen Stewart, yönetmen Drake Doremus'un fütürist aşk hikayesi "Equals"ta başrol oynamayı kabul etti ve bu durum onu acayip endişelendiriyor.

George Orwell'in klasik romanı 'Equals', 1948 yılında yazılmış 1984'deki gelecekle ilgili. Bu yıl çekimlerine başlanacak olan film kitabın biraz daha güncellenmiş bir versiyonu olacak.

Kristen Stewart: ''Bunu kabul ettiğime inanamıyorum. Ben çok endişeleniyorum. Film, çok basit bir konsept üzerine kurulu olmasına rağmen, aşırı iddialı. Equals'ta bazı şeyler yolunda gitmiyor çünkü toplumun sahip olduğu insancıl duyguları kimse görmezden gelemiyor. Bu çok etkileyici bir hikaye.'' 

Drake Doremus: 'Aşkın artık var olmadığı bir dünyada yaşanan bir aşkı anlatıyor.''

Kristen Stewart: ''Drake'ın yöntemine güveniyorum ve ben gerçekten doğal ve gerçek bir şey yapacağımıza inanıyorum. Ama Drake'e söyledim 'Benden bunu yapmamı bekleme, bu çok zor.' ama o 'hayır' cevabını bir türlü kabul etmedi. Daha öncede yönetmenlere red cevabı vermiştim fakat hiçbirine bu kadar çok hayır dememiştim.''

2011 yapımı "Like Crazy"de rol alan Jennifer Lawrence, Parker'ın senaryosunu ilk okuyan aktrislerden biriydi. Doremus filmin, hikayesiyle Lawrence'ı ağlatmasına rağmen kendisinin rolü benimseyemediğini söylüyor.

Drake Doremus: ''Nick ve Kristen'ın harika bir kimyaya sahip olacağını kafamda belirlemiştim.''

Kristen Stewart: ''Bu çok ama çok destansı bir aşk hikayesi olacak, korkuyorum.''

The Rover dan Yeni Haberler


'The Rover' '2014'ün En Çok Beklenen Filmleri' Listelerinde.

The Playlist'in "2014 Yılında En Çok Beklenen 100 Film' listesinde The Rover 11. sırada yer alıyor! 
11. "The Rover"

Hikaye: Savaşın mahvettiği bir gelecekte ekonomik çöküşten kaçan, çalınan arabasının ve içindeki gizemli paketin peşine düşen bir adam kendini Avustralya çöllerinde yorgun argın dolanırken bulur.

Film Hakkında Bilmemiz Gerekenler: David Michod'ın adının duyulmasını sağlayan 'Animal Kingdom'dan sonra çektiği ilk film. Gerçeğe yakın bir Western hikayesi olarak tanımlanan filmin en dikkat çeken yanı Alacakaranlık'ın yıldızı Robert Pattinson'ın rol alması. Michod aynı zamanda Animal Kingdom'da beraber çalıştığı Guy Pearce'le tekrar bir araya geldi ve ekibe bir de Scoot McNairy'i de ekledi.

Neden Bu Kadar Bekleniyor: Animal Kingdom son yılların en heyecan verici yapımlarından biriydi. Film bize, Michael Mann'in ilk işlerinde tarzı ve Werner Herzog'un insan davranışlarına attığı bilimsel bakışı bütünleştirip ürkütücü ve akıllardan çıkmayan bir hikaye sunmuştu. Michod, bu filmde tarzı biraz bilim kurguya dökse de, 'Wake In Fright' ve 'Mad Max' karışımı, çölde geçen bir suç hikayesi anlatacağı kesin. İlgimizi en çok çeken şey ekonomik çöküşün nasıl sunulacağı ve Michod'ın yaratmak istediği modern dünyaya nasıl adapte edileceği.

--------------------------------------------
Blackbook'un '2014'ün En Çok Beklenen 30 Filmi' listesinde The Rover da yer alıyor! 

Yönetmen: David Michod, övgüyle anılan filmi Animal Kingdom'ın ardından yoluna nihayet devam etmeye karar verdi. 

Hikaye: Avustralya'ın ücra yerlerinde arabasını çalan bir çetenin peşine düşen yalnız bir adamın hikayesi.

Oyuncular: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy

İskeleti: Animal Kingdom son yılların en kendinden emin ve garantili filmlerinden biriydi ve bence bu film Michod'ın, günümüzün en iyi yazar/yönetmenlerinden biri olabileceğinin kanıtı. Ayrıca kült filmlerle (Memento, LA Confidential) yeteneğini konuşturan Guy Pearce ve 2012'de Cosmopolis'teki performansıyla sürpriz yapan Pattinson bu filmde bir araya geliyor.

--------------------------------------------
Buzzfeed '2014'te Heyecanla Beklediğimiz Filmler' listesine The Rover'ı da dahil etti!

Buzzfeed: The Rover hakkında filmin 2014'te vizyona gireceği, Guy Pearce, Robert Pattinson gibi oyuncuları barındırdığı ve kısa film özeti dışında pek bir bilgi yok. Şimdilik tek bildiğimiz Pearce ve Pattinson'ın zorlu şartlar altında çalıntı bir arabanın peşinde iz sürdükleri. Umuyoruz ki yakında bir fragman yayınlanacak! Bütün bunların haricindeki şeyler de eklenince ortaya muazzam bir film çıkacak gibi görünüyor.


Ser’Darius Blain, Kristen ve Camp X-Ray Hakkında


Ser’Darius Blain, Kristen ve Camp X-Ray Hakkında Konuşuyor.

- 'Camp X-Ray' filmindeki hikayeyi nasıl tarif edebilirsin?

''Film, bir askerin çok zor şartlar altındaki bir hapishaneye gelişini ve burada sonucu ne olursa olsun savunduğu doğrulara sahip çıkması gerektiğini öğrenişini anlatıyor. Bu yolda o bir kaç iyi arkadaş kazanıyor ve bazı düşmanlarda ediniyor ama hikaye başlı başına insani duygulara ve biz insanların aynı şeye ihtiyaç duyduğu fikrine ışık tutuyor.''

- Filmde Kristen Stewart'la çalışmak nasıldı?

''Yüz yüze Kristen ile çalışma şansına sahiptim inanılmaz bir deneyim oldu. Filmdeki karakteri hakkında ne yapması gerektiğini bilen insanlardan biri. Her zaman her şeye hazırlıklı, aklı başında ve mükemmel derecede profesyonel. Onunla çalışmak çok kolaydı.''

The Rover


"The Rover" bu yaz sinemalarda.