7 Aralık 2011 Çarşamba

David Cronenberg'den Cosmopolis Haberleri




Geçen hafta Gotham Bağımsız Film Ödülleri'nde vizyondaki filmi A Dangerous Method'u tanıtmaya gelen Cronenberg'le yeni filmi Cosmopolis ve Robert Pattinson'ı zorlayan sahneler hakkında konuşma fırsatı bulduk.
"Sanırım son günlerde çektiğimiz sahneler; oldukça uzun, Paul Giamatti ile olan 15 dakikalık bir sahneydi, sadece ikisi bir odanın içinde." diyor Cronenberg. Cosmopolis'de Robert Pattinson, saç tıraşı olmak isteyen bir milyoner Eric Parker'ı canlandırıyor. İşler limuzini trafikte sıkışıp, Giamatti tarafından canlandırılan sapığın işin içine girmesiyle daha da ters gitmeye başlıyor.
Cronenberg, Pattinson'un oyunculuk yeteneğinin Akademi Ödülü adayı rol arkadaşını oldukça etkilediğini söylüyor; "İkiside inanılmazdı, ve Paul gerçekten etkilenmişti.Eğer Paul etkilendiyse bunu açıkça söyler, aktörleri iyi analiz eder."
Yönetmen hem A Dangerous Method'u tanıtıyor hem de Cosmopolis'in son rötuşlarını yapıyor. Cronenberg bu iki işin hiç bir zaman zor olmadığını söylüyor. "Cosmopolis'i düzenledim ve son ses kontrolleri için Paris'e gideceğim ama değiştirebilirim. Bu iki çocuk sahibi olmak gibi. Hangisinin sırasıysa onun için gidiyorsunuz."

Hiç yorum yok: