29 Aralık 2011 Perşembe

Nick Frost'dan Kris'e...


Snow White And The Huntsman


Nick Frost: "Sette filmin 10-15 dakikasını izledik, harikaydı. Oldukça gotik bir film ama bence cüceler filme biraz komedi katıyor ve Kristen Stewart harika bir Pamuk Prenses. Bir taraftan çok narin, öyle ki onu alıp sarıp sarmalamak istiyorsunuz. Diğer taraftan ise zırh giyiyor ve gerçek bir savaşçıymışçasına kılıç kullanıyor. İşte bunu seviyorum, bence bu gerçekten çok ender rastlanan bir şey. Bir anda biriyken göz açıp kapayıncaya kadar başka birine dönüşebiliyor. Yani iyi bir iş ortaya çıkarılmış olmalı - ben öyle düşünüyorum."


Empire'den Bir Söyleşi



Empire: Sette işleri eline yüzüne bulaştırdığın oluyor mu?

-Evet, her zaman! Şimdiye kadar çok sayıda düşme yaşadım ve maalesef ki bundan daha komik bir şey yok. Düşünmemeye çalışıyorum. Bu çok utanç verici, komik bile değil. Bazen bir şeyi yapamadığımda çok sinirleniyorum. Şafak Vakti filminde çocuğum var ve ben sürekli küfür ediyorum. Bu yüzden içine sadece benim para attığım bir küfür kavanozu vardı. Mackenzie (Foy) ne zaman “Biraz önce söylediğini duydum,” dese Mackenzie Foy, “Hayır, duymadın. Ne dediğimi duymadın.” derdim.


Kris:Rob Eğlenmeyi Sever.



Kristen: ''Rob normalde insanların düşündüğünden daha çok eğlenmeyi sever bunun dışında onun için insanları şaşırtacak çok şey olduğunu sanmıyorum.''


25 Aralık 2011 Pazar

Rob Neden Seçildi ?





Kristen Stewart neden Robert Pattinson’ın seçildiğini şöyle özetliyor:


''Gelen oyuncular içinde burnu havada, dünyanın en yakışıklı erkeği benim havasında oynamayan sadece Robert’dı. Başını öne eğmiş adeta burada olmalı mıyım bilmiyorum dercesine içeri girdi. İşte o zaman anlamıştım Edward rolü Robert’ın olmalıydı.''

21 Aralık 2011 Çarşamba

Edward'dan Aşk Sözcükleri...



Aşkım! Karım... Ölüm güzel nefesini emdi. Güzelliğinin üzerine bir güç yoktu. Senin sanatın ele geçirilmedi. Fakat güzelliğinin bayrağı, dudaklarındaki ve yanaklarındaki kızıldır. Ve ölümün solgun bağrağı da burada tekamül ediyor...

Burada benim için ebedi rahatlık başlayacak ve burada uğursuz ve zulümlü yıldızlardan kurtaracağım. Gözlerime son kez bak! Kollarımı son kez kucakla! Ve nefes kapısı dudaklarıma erdemli bir öpücükle mühürlen! Çekici bir ölüm için sonsuz pazarlık! Böylece, bir öpücükle, ölürüm.

Will I set up my everlasting rest,
And shake the yoke of inauspicious stars
From this world-wearied flesh. Eyes, look your last.
Arms, take your last embrace. And, lips, O you
The doors of breath, seal with a righteous kiss
A dateless bargain to engrossing death.

Çin Tiyatrosunda...



Robert, Kristen ve Taylor'ın el ve ayak izleri kurumuş ve Çin Tiyatrosu önündeki yerini almış...

Doğum Günün Kutlu Olsun Jack ...

7 Aralık 2011 Çarşamba

David Cronenberg'den Cosmopolis Haberleri




Geçen hafta Gotham Bağımsız Film Ödülleri'nde vizyondaki filmi A Dangerous Method'u tanıtmaya gelen Cronenberg'le yeni filmi Cosmopolis ve Robert Pattinson'ı zorlayan sahneler hakkında konuşma fırsatı bulduk.
"Sanırım son günlerde çektiğimiz sahneler; oldukça uzun, Paul Giamatti ile olan 15 dakikalık bir sahneydi, sadece ikisi bir odanın içinde." diyor Cronenberg. Cosmopolis'de Robert Pattinson, saç tıraşı olmak isteyen bir milyoner Eric Parker'ı canlandırıyor. İşler limuzini trafikte sıkışıp, Giamatti tarafından canlandırılan sapığın işin içine girmesiyle daha da ters gitmeye başlıyor.
Cronenberg, Pattinson'un oyunculuk yeteneğinin Akademi Ödülü adayı rol arkadaşını oldukça etkilediğini söylüyor; "İkiside inanılmazdı, ve Paul gerçekten etkilenmişti.Eğer Paul etkilendiyse bunu açıkça söyler, aktörleri iyi analiz eder."
Yönetmen hem A Dangerous Method'u tanıtıyor hem de Cosmopolis'in son rötuşlarını yapıyor. Cronenberg bu iki işin hiç bir zaman zor olmadığını söylüyor. "Cosmopolis'i düzenledim ve son ses kontrolleri için Paris'e gideceğim ama değiştirebilirim. Bu iki çocuk sahibi olmak gibi. Hangisinin sırasıysa onun için gidiyorsunuz."

Robert: Berlin'i Seviyorum...


- Sayın Pattinson, daha Nisan'da 'Water for Elephants' için Berlin'deydiniz. Şehir sizin için sıkıcı değil mi?

Rob: Hiçte değil! Berlin'i seviyorum ve birkaç tatilde burada bulundum. Burada ilk bulunduğumda 18 yaşındaydım, ki üzerinden zaman geçti. Özellikle şehrin doğu kısmından etkilendim çünkü orada her yerde galeriler ve ücretsiz çalan gruplar vardı. Şimdi bundan hala hoşlanıp hoşlanmadığınızı bilmiyorum, ama Berlin'de az parayla çok şey yapılabilir.

3 Aralık 2011 Cumartesi

1 Aralık 2011 Perşembe

Kris:"O İnatçı Değil"



Kristen: ''Rob çok akıllı ve yetenekli biri, irade gücüne, mükemmel bir muhakeme yeteneği ve sağduyuya sahiptir. Onun büyük niteliklerinden biri de hatalarını görme yeteneğine sahip ve bunları değiştirmek için çaba sarfediyor. O inatçı değil ve bütün bu özellikleri sayesinde her kız kendisini onun eşi olarak görmek istmesine neden olur, sanırım''

"Snow White And The Huntsman" Kris'in Yeni Filmi...