18 Temmuz 2011 Pazartesi

Show TV'de New Moon




The Twilight Saga : New Moon - Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay 19 Temmuz Salı Günü, Saat 21.15'de Show TV ekranlarında...
http://www.showtvnet.com/yayin​akisi/

Kris Cosmopolis Setinde...



http://www.etonline.com/news/112293_WATCH_Kristen_Stewart_Visits_Robert_Pattinson_on_Cosmopolis_set/index.html#
Geçtiğimiz günlerde Kristen Stewart,Robertın oynadığı "Cosmopolis" setini ziyaret etti.

Jackson'dan B.D.Hakkında Açıklamalar



Jackson Rathborne, Melissa Rosenberg’in şimdiye kadar bahsettiği kadarıyla Breaking Dawn’ın doğum sahnesinden tüm ekibin çok etkilendiğini belirtti. Spike TV Scream Ödüllerinde “Sanırım ekipteki herkes bu konuda çok heyecanlı ve beklentilerin ötesinde ne kadar güzel yapılabileceği konusunda şaşkın. diyor.
Nikki Reed de Jackson’ın söylediklerini doğrulayıp ekliyor; “Yoğun, gerçekten çok yoğun olacak.” diyor. “Rosalie bunu her zaman çok istediğimden bu filmde cidden çok kritik bir rolüm var. O yüzden çok sıkı çalışıyorum. Her gün 3 saat oyunculuk koçumla birlikte çalışıyoruz. Bu işi gerçekten çok önemsiyorum ve iyi olması için çalışıyorum.” diyor.

Her ne kadar iki filmin çekimleri önümüzdeki bahara kadar devam edecek olsa da Jackson ve Nikki toparlanıp ekibe veda etmenin kolay olmayacağını biliyorlar. “Bu ekiple birlikte çalışırken gerçekten çok güzel zaman geçirdim. Ve tabi hayranlarımız inanılmazdı ve hepimize çok destek oldular .” diyor Jackson ve devam ediyor. “Veda etmek gerçekten zor olacak.”

Nikki ise yüzünde büyük bir gülümsemeyle cevap veriyor; “Daha uzun bir süre devam ediyor olacak.”diyor ve ekliyor. “Ama tabi bittiğinde gerçekten çok üzüleceğim. Çünkü cidden süper insanlarla çalışıyorum. Gerçekten çok sevdiğim insanlarla çalışıyorum. Çok yetenekli yönetmenlerle çalışıyorum ve tabi seri sayesinde bir sürü yeri görme ve bolca seyahat etme imkanım oldu.”

Bella'nın Dönüşümü



Breaking Dawn - Bella's Transformation Scene [incomplete test shot sneak peek preview]
http://www.youtube.com/watch?v=e-KCH894ezU

Bella'nın Dönüşüm Sahnesinden Video....

Fransa Dergisinde Yayınlanan B.D.Posteri

14 Temmuz 2011 Perşembe

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Rob: Kris'e Acımayacağım...



Robert Pattinson, Breaking Dawn’ın çekimlerinin başlaması için heyecanlı ama dört gözle beklenen sahneler onunki değil. İngiliz oyuncu, Kristen’ın vampir makyajıyla uğraşmasını görmeyi bekleyemediğini söylüyor çünkü Kris, üç film boyunca Robert’ın şikayetleri hakkında hiç anlayış göstermemiş.

“Bütün seri boyunca, lens takmak, bütün o makyaj ve bunun gibi zorluklar hakkında şikayet ettim.” diyor. “Ve o daima “Oh, hadi ama. O kadar zor değil.” der gibiydi.”

24 yaşındaki aktör ekliyor “Bunun hakkında çok şikayet edeceğini biliyorum ve ona hiç anlayış göstermemeyi dört gözle bekliyorum.”demiş.


6 Temmuz 2011 Çarşamba

Mutsuz Son...



Şafak Vaktinin sonu değiştirilmiş...

Senarist Melissa Rosenberg Şafak Vaktinin yeni kanlı sonunu yazdı.(değiştirdi)

Yeni senaryoya göre filmin sonunu kanlı bitireceklermiş.Yani şimdilik birkaç farklılığı söylemişler devamı sonra gelecekmiş.Bu değişiklikler gerçekten çok kritik değişiklikler.Şok etkisi yaratıyor!

Sanırım Şafak Vakti filminin de kitaptan farkı bu olacak Beyaz Perdeye uygulandığında.

Son Savaş Kısmında değiştirilecek olan şeyler şöyle;

-Kurt Takımından Paul Volturiyle savaşmak isteyecek ve meydana atlayıp Aro'ya saldırmayı deniyecek

-Jane bunu görüp Paul'ü acıyla süründürmek için saldıracak

-Bu sırada Emmet'de sıçrayıp Paul'ü kurtarmayı ve Jane'e saldırmayı deneyecek,Fakat Demetri ve Felix tarafından
yakalanıp üzücü bir şekilde öldürülecek tabiki Paul'le birlikte.

-Cullenlar Rosalie'yi sakinleştirmeye çalışacaklar Kurtlarda yerküreyi sarsarcasına uluyacaklar.

-Cullenler ve Kurtlar arkadaşları için yasa boğulacaklar.
*Kesin mi bilmiyorum...

Vampir Bella


2 Temmuz 2011 Cumartesi

Cosmogirl Temmuz Sayısı





" Cosmogirl " dergisi Temmuz Sayısında Robert Pattinson, yeni filmleri ve Şafak Vakti'nden haberler...Sakın Kaçırmayın...