27 Haziran 2011 Pazartesi

Lillian Glass Robsten Hakkında...



Beden Dili Uzmanı Lillian Glass'ın ROBSTEN Hakkında Söyledikleri...

'Rob ve Kristen birlikte olup evlenmeyi düşünüyorlar. Birlikte çok rahat ve mutlu gözüküyorlar. Ellerini birbirlerinin üzerinden çekemiyorlar ve vücutlar yalan söylemez. Kesinlikle aşıklar! Aşık olduğunuz zaman aşık olduğunuz kişiyle sürekli temas halinde olmak istersiniz bunun bir yoluda dokunmaktır! Ya Rob Krise kollarını doluyor; ya Kris Robu arkadan tutuyor ya da el ele tutuşuyorlar.
Birine aşık olduğun zaman nerede olduğunu umursamadan ellerini çekemezsin üzerinden. Bir ödül töreninde olsan bile. Bir resimde Robert Kristen'a sahnede yol veriyor. Burada vücut dili Rob'un Kristen'ın iyi hissetmesiyle alakadar olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu Rob'un hassas, nazik ve ilişki adamı olduğunu gösterir. Onlar ilham verici! Rob ve Kristen bu zamana kadar hiç bu kadar aşık olmamışlardır. Aşklarının zirvesindeler! Brad ve Angelina'ya benziyorlar.
Tek farkları Robsten'in ilişkisi gün geçtikçe daha iyi bir hale geliyor. Hatta (Brangelinadan) daha bile iyiler çünkü Robstenin aşkı daha fazla. Birlikteyken daha rahat daha az gerginler özellikle Kristen. O herzaman daha gergin olmasına rağmen burada tamamen kendine gelmiş çünkü rob ona gerçek bir kadın olduğunu hissettiriyor. Kristen'ın güveninin, desteğinin, etkileyiciliğini, iletişimini sevgi ve ilgiyle ortaya çıkarıyor Rob. Ve Kristen çok daha sağlam gözüküyor ve bu onun oyunculuğunu tercüme edecek.
Rob harika biri. O her zaman kendine güvenir gözüksede Kristen'layken daha çok emin duruyor kendinden. Kristen Rob'un erkeklik yanını ortaya çıkarıyor çünkü Rob'a kendisini koruması için izin veriyor. O ikisi birbirlerine yapabildikleri herşey için izin veriyorlar. Birbirlerini kontrol etmiyorlar ve bunun sonucundada özgürlük ortaya çıkıyor! Şimdiden onların birbirleriyle evleneceklerini ve birlikte çocuk sahibi olacaklarını görebiliyorum. Onlar Tom Hanks ve Rita Wilson gibi Hollywood'daki en sağlam çiftlerden biri olacaklar.


Hiç yorum yok: