27 Haziran 2011 Pazartesi

Aro'nun Bella'ya Yolladığı Kolye

Lillian Glass Robsten Hakkında...



Beden Dili Uzmanı Lillian Glass'ın ROBSTEN Hakkında Söyledikleri...

'Rob ve Kristen birlikte olup evlenmeyi düşünüyorlar. Birlikte çok rahat ve mutlu gözüküyorlar. Ellerini birbirlerinin üzerinden çekemiyorlar ve vücutlar yalan söylemez. Kesinlikle aşıklar! Aşık olduğunuz zaman aşık olduğunuz kişiyle sürekli temas halinde olmak istersiniz bunun bir yoluda dokunmaktır! Ya Rob Krise kollarını doluyor; ya Kris Robu arkadan tutuyor ya da el ele tutuşuyorlar.
Birine aşık olduğun zaman nerede olduğunu umursamadan ellerini çekemezsin üzerinden. Bir ödül töreninde olsan bile. Bir resimde Robert Kristen'a sahnede yol veriyor. Burada vücut dili Rob'un Kristen'ın iyi hissetmesiyle alakadar olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu Rob'un hassas, nazik ve ilişki adamı olduğunu gösterir. Onlar ilham verici! Rob ve Kristen bu zamana kadar hiç bu kadar aşık olmamışlardır. Aşklarının zirvesindeler! Brad ve Angelina'ya benziyorlar.
Tek farkları Robsten'in ilişkisi gün geçtikçe daha iyi bir hale geliyor. Hatta (Brangelinadan) daha bile iyiler çünkü Robstenin aşkı daha fazla. Birlikteyken daha rahat daha az gerginler özellikle Kristen. O herzaman daha gergin olmasına rağmen burada tamamen kendine gelmiş çünkü rob ona gerçek bir kadın olduğunu hissettiriyor. Kristen'ın güveninin, desteğinin, etkileyiciliğini, iletişimini sevgi ve ilgiyle ortaya çıkarıyor Rob. Ve Kristen çok daha sağlam gözüküyor ve bu onun oyunculuğunu tercüme edecek.
Rob harika biri. O her zaman kendine güvenir gözüksede Kristen'layken daha çok emin duruyor kendinden. Kristen Rob'un erkeklik yanını ortaya çıkarıyor çünkü Rob'a kendisini koruması için izin veriyor. O ikisi birbirlerine yapabildikleri herşey için izin veriyorlar. Birbirlerini kontrol etmiyorlar ve bunun sonucundada özgürlük ortaya çıkıyor! Şimdiden onların birbirleriyle evleneceklerini ve birlikte çocuk sahibi olacaklarını görebiliyorum. Onlar Tom Hanks ve Rita Wilson gibi Hollywood'daki en sağlam çiftlerden biri olacaklar.


22 Haziran 2011 Çarşamba

"A Better Life" Galasında Kris


21 Haziran tarihinde Kristen Stewart " A Better Life " filminin galasında böyle poz verdi...

18 Haziran 2011 Cumartesi

Jodie:Kris'e Şaşırdım...


Jodie Foster:(Panik Odası'nda beraber rol aldığı oyuncu)
"Kristen'ı severim, fakat onun oyunculuğu seçeceğini hiç düşünmemiştim. Annesine "Bu işi istemiyor değil mi?" diyesorduğumda o da "Belki bilmiyorum o seçecek." demişti. Çünkü o bana çok benziyor. Ünlü biri olması onun için rahatsız edici bir şey, aşırı duygusal biri, göğsüne vurarak her beş dakikada ağlıyordu. Sanki o çok zeki bir teknisyenmiş de o yüzden kameralarla ilgileniyormuş gibi hissediyordum. Onun başka işlere yöneleceğini düşünmüştüm."


Rob: Kris Gelinliğin İçinde Harika...



Robert Pattinson, Pearson International Airport'la 6 Haziran Pazartesi günü Kanada'ya uçtu.

24 yaşındaki aktör haftasonu MTV Movie Awards 2011'e katılmak için ara verdiği Cosmopolis'in çekimlerine devam etmek için geri döndü.

Robert sahne arkasında MTV'yle Breaking Dawn'daki düğün sahnesi hakkında konuşurken yakalandı.

"Düğün çok hoş, çok güzel" dedi. "Umarım iyi olacak. Gerçekten orada ayakta durmaktan başka bir şey yapmadım, sanırım bu tüm erkeklerin yaptığı şey."

"Kristen şaşırtıcı görünüyordu." diye ekledi Robert, başrol oyuncusu Kristen Stewart'ın düğün elbisesi hakkında. "O tüm yol boyunca yürüdü ve her şeyi yaptı."

İşte Beklenen Breaking Dawn Fragmanı !

7 Haziran 2011 Salı

TNT'de The Runaways


'The Runaways' yarın yani 8 Haziran 23:00'da TNT'de!

Cosmopolis Setinden





MTV Film Ödülleri







#Best Kİss: Robert Pattinson ♥ Kristen Stewart
#En iyi film ödülü = The twiliqht saga : eclipse .
# En iyi kadın oyuncu ödülü : Kristen stewart .
#En iyi erkek oyuncu ödülü : Robert pattinson.
#En iyi dönüş sahnesi : Robert pattinson,Brycee Dallas Howard and Xavier Samuel .

InStyle - En Şık Çift


Robert Pattinson ve Kristen Stewart InStyle Dergisi’nin yaptığı en şık çift seçimlerinde 1. oldular.

Robert Pattinson ve Kristen Stewart ortaya çıktığında, ekranda dünya tarafından bağımlısı olunan bir çift oldular. İlişkilerini gizlilik içinde yaşamalarına ve detayları korumalarına rağmen, kırmızı halı üzerindeki güçleri inkar edilemez. Biz Robert’ın bu kamu-okul arasındaki stilini ve Kristen’ın gevşek Amerikan moda yaklaşımını seviyoruz. Bu bile Kristen’ın Yigal Azroul tahta işlemeli elbise, bir çift topuklu yerine converse seçmesi, eğlenceli bir bakışı, imza stili yaptı.