1 Mayıs 2011 Pazar

Kris ve Ashley sette kavga mı etti?



Ashley, Breaking Dawn setindeki uzun süren çekim günlerinin birkaç tartışmaya yol açtığını kabul ediyor- ancak herkes kolayca toparlanıyor.

Breaking Dawn oyuncularının gerçek bir aile gibi oldukları görülüyor- ve bunu kanıtlamak için tipik aile kavgalarına da giriyorlar. Ashley Green InStyle Hair’a konuştu ve çekim hayatı ile ilgili olarak: “ Bitkin düştük! Bazı şeyler oluyor. Ancak işin güzel tarafı, günün sonunda kız kardeşinize bağırmış gibi oluyorsun. Ona kesinlikle kızgın kalmıyorsun.”dedi. Yoksa Ashley, Kristin Stewart ile yaygara maçlarına mı giriyor? Ashley’nin sıkıntılarının büyük bir bölümü her gün Alice Cullen haline gelmek için katlandığı yoğun süreçten kaynaklanıyor olabilir. Fiziksel dönüşümüyle ilgili: “ Hepsi 2 saat sürüyor. Saçım oldukça gür, onu sarıp bir peruğun altına yerleştiriyoruz. Dolayısıyla uzaylı fafasıyla görünmek hoşuma gitmiyor.”

Set dışında, Ashley bunun tam tersi ve kendini, iş makyaj ve saça geldiğinde ayrıntılara takılmayan bir 15 dakika kızı olarak tanımlıyor.

Hiç yorum yok: