28 Mayıs 2011 Cumartesi

MTV Film Ödülleri & Kristen


5 Haziran'da gerçekleşecek olan Mtv Film Ödüllerinde hazırlıklar başlandı...İlk olarak tanıtım videoları yapıldı... Bu yıl ki tanıtım videolarında Kristen da var.

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Happy Birthday Robert

13 Mayıs olduğu belli oluyor ama hangi yıl olduğunu bilmiyorum.Fakat bu sene ki olabilir çünkü daha önce hiç görmemiştim.

19 Mayıs 2011 Perşembe

Kris'e Hediye Motorsiklet


"Kristen Stewart 21.yaş gününü erkek arkadaşı Robert ve yakın arkadaşları Taylor ve Lily'yle birlikte Squamish'teki Breaking Dawn setinin yakınında favori mekanlarından biri olan " Rockwell’s Bar & Grill" de kutladı.Hediyeye gelince: yepyeni bir motorsiklet!!
Saat 10 gibi "İyi ki Doğdun" şarkısı eşliğinde Kristen'ın çikolatalı pastası geldi ve Robert şarkıyı söylerken kalabalığa öncülük etti. Kristen (sevimli bir şekilde) oldukça utandı.
Herkes mutluydu ama film bitmek üzere olduğu için bu buruk bir mutluluktu.

Robert Pattinson ve Kristen Stewart ilişkisinde yavaşlama işaretleri gözükmüyordu.Kristen ve Robert bütün gece el eleydi ve Robert Kristen'i yanağından birçok kez öptü.
Kristen unutamayacağı bir gece yaşadı.Ekipten herkes toplanıp,ona bir motorsiklet aldı.Robert,


Kristen için çok heyecanlıydı,herbiri motorsiklete binip tur attı.Kristen New Moon çekimleri sırasında motorsiklet kullanmayı öğrenmişti ve bu yüzden motorsikletin uygun bir hediye olacağını düşünmüşler.Kristen motorsiklete binerken Robert onun güvenliğinden emin olmak için Kristen'e yardımcı oldu.Harika vakit geçiriyor gibi görünüyorlardı."

19 Mayıs



19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...

5 Mayıs 2011 Perşembe

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Robsten B.D.Röportaj



Çekimlerden önceki röportaj

Breaking Dawn’da Edward’ın değişimi sizce nasıl olacak ?

Rob: ” Kitap çok heyecanlı ama ben henüz filmin hikayesini okumadım ne olacak merak ediyorum.” diyor.Şu anki saç kesimi Edward’ın saçlarından kısa ve nasıl uzatacağı sorulduğunda ise “belki Edward saçlarını kestirmiştir aslında saçlarımı kısaltırken bunu düşünmedim ama vampirler saçlarını kestirebilir düşünsenize kel bir Edward. ”

Filmin iki part olacağını ne zamandır biliyorsun ve Bill Condon hakkında düşüncelerin nasıl ?


Rob: ” Basında yazıldığında öğrendim 2 bölüm olacağını.Bill Condon Mtv ödüllerinden birkaç hafta önce bir barda bir çeşit kaza ile tanıştım.İyi görünüyordu.Filmin detaylarını konuşmadık ama Gods and Monsters harika bir film Breaking Dawn’ın iyi olacağını düşünüyorum.Ama hakkında birşey bilmiyorum hatta nerede çekileceğini bile.”


Breaking Dawn’ın iki bölüm olacağını ne zamandır biliyorsun ve çekimler nerede olacak?


Kristen: ” 6 hafta sürecek çekimler.Mart’a kalmadan biter sanırım Şubat gibi ama programa tam bakmadım.Uzun zamandır konuşuluyordu ve şimdi biliyoruz 2 bölüm olacak heyecanlıyız.”


Filmde özellikle olmasını istediğin sahneler var mı ?


Kristen: ” Milyon tane var ama henüz çekimlere başlamadık.Göremek için bekleyemiyorum evlenip çocuk sahibi olmayıda.Çılgınlık olacak.”


Bella’nın gelinliği için tasarımcı ne diyor ve sen olsan nasıl isterdin ?


Kristen: ” Stephenie bu konuya çok yoğunlaşmış durumda ve eminim özel fikirleri vardır.Ben bu konuda pek düşünmedim ama Bella sade ve güzel birşeyler istiyor, tasarımcıların fikirleri konusunda hiçbirşey bilmiyorum.”


Beyaz mı olacak ?

Kristen: ” Evet veya krem ama tamamen klasik olacak.Güzel ve gösterişli olacak ama Bella bunu istemezdi o evlenmek istemiyor sadece Edward’ı istiyor Edward’ın farklı duyu ve düşünceleri var.”

Rob, kitaba bağlı kalınarak + 18 olmasını istediğini söylüyor sence nasıl olmalı ?


Kristen: ” Bence PG-13 olacak ama tahmin sadece bilmiyorum.”

Filminde Bella’nın vampir öncesi ve sonrası ile iki Bella var sence avantajı var mı ?

Kristen: ” Evet o olmayı bekleyemiyorum.Onlardan biri gibi oynamanın nasıl hissettireceğini bileceğim.Bella’nın onlardan biriyle çıkıyor olduğunu düşünürsem onun hakkında çok fazla düşünmeliyim.Bu tuhaf olacak ve bence çokta değişmeyecek.Aralarındaki özel vampir olacak.Dokunulmaz ve özel güçleri müthiş.Ve o bir anne Twilight’ın 17 yaşındaki çocuktan sonra değişimini görmek güzel olacak.”

1 Mayıs 2011 Pazar

"Cosmopolis" Çekimleri Başlıyor.


David Cronenberg’in Don DeLillo’nun romanı Cosmopolis’in sinema uyarlamasına dahil olalı birkaç yıl oldu, ve şimdi sizlere çekimlerin 24 Mayısta Toronto’da başlayacağını duyurmaktan mutluluk duyarız. Oyuncularda birkaç değişiklik olsa da ekip oturmuş gibi gözüküyor. Robert Pattinson başrolü kaptı, ve ekipteki diğer oyuncular şöyle Jay Baruchel, Paul Giamatti, Sarah Gadon, Juliette Binoche ve Kevin Durand.


Pattinson genç, çok zengin bir iş adamı Eric Packer’ı canlandıracak. Filmde Manhattan’da Eric Packer’ın limuziniyle saçını kestirmeye gittiği bir gününü anlatacak (Film NYC’de geçiyor ama Toronta’da çekilecek). Hikaye Packer’ın her şeyini kaybettiği bir günü anlatacak Hikayenin sonu çok vahiysel.

Pattinson Cosmopolis’in en sevdiği romanlardan biri olduğunu söyledi ve bu rolün çok zor olduğunu fakat onun için “çalıştığını” söyledi.

Başka bir habere görede filmin müzikleri Kanadalı Besteci Howard Shore tarafından yapılacak. İkili daha öncede birlikte çalışmıştı (The Fly’ın Opera versiyonunda , Dead Ringers, Naked Lunch, Scanners, Eastern Promises ve diğerleri) Shore aynı zamanda The Lord Of The Rings filmi içinde müzik bestelemişti ve şimdi The Hobbit filmi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kris ve Ashley sette kavga mı etti?



Ashley, Breaking Dawn setindeki uzun süren çekim günlerinin birkaç tartışmaya yol açtığını kabul ediyor- ancak herkes kolayca toparlanıyor.

Breaking Dawn oyuncularının gerçek bir aile gibi oldukları görülüyor- ve bunu kanıtlamak için tipik aile kavgalarına da giriyorlar. Ashley Green InStyle Hair’a konuştu ve çekim hayatı ile ilgili olarak: “ Bitkin düştük! Bazı şeyler oluyor. Ancak işin güzel tarafı, günün sonunda kız kardeşinize bağırmış gibi oluyorsun. Ona kesinlikle kızgın kalmıyorsun.”dedi. Yoksa Ashley, Kristin Stewart ile yaygara maçlarına mı giriyor? Ashley’nin sıkıntılarının büyük bir bölümü her gün Alice Cullen haline gelmek için katlandığı yoğun süreçten kaynaklanıyor olabilir. Fiziksel dönüşümüyle ilgili: “ Hepsi 2 saat sürüyor. Saçım oldukça gür, onu sarıp bir peruğun altına yerleştiriyoruz. Dolayısıyla uzaylı fafasıyla görünmek hoşuma gitmiyor.”

Set dışında, Ashley bunun tam tersi ve kendini, iş makyaj ve saça geldiğinde ayrıntılara takılmayan bir 15 dakika kızı olarak tanımlıyor.

Bir Kızı Başından Atma


Robert,Bir Kızı Kibarca Nasıl Başından Atabileceğini Anlattı.

1. Her zaman, her zaman bunu sürpriz bir şekilde yapın. Bunun geldiğini anlamamalı… (güler)
2. Her zaman bu konu hakkında sessiz olun, planlayın.
3. Her zaman doğrudan gözlerine bakın, o zaman söylediğiniz şeyde kararlı olduğunuzu anlar.
4. Bir sonraki gün onu aramayın.
5. Sonrasında onun arkadaşları ile çıkmayın. (güler)