16 Şubat 2011 Çarşamba

Twilight Ekibi Kanada Yolunda

Robert Pattinson, Kristen Stewart ve serinin diğer üyelerinin Kanada’ya doğru yol alması üzerine British Columbia’yı bir Twilight ateşi sardı. Twilight çekim ekibine yakın bir kaynak Hollywoodlife’a ekibin ne zaman ve nerede çekim yapacağını söyledi.


“Baton Rouge’da ki şeyleri toparlıyorlar.” “Fakat Kanadaya gelecek hafta gidecekler ve bir çok yerde çekim yapacaklar fakat sadece bir gün Vancouver’da olacaklar 14 Mart, o günün bir bölümünde tiyatroda olacaklar daha sonra Beatty Sokağında çekim yapacaklar.”

“The Directors Guild Of Canada” nın haberine göre Twililght:Breaking Dawn’ın 21 Şubattan 13 Nisan’a kadar Kanada’da çekimleri yapılacak, ve kaynak onların her yerde olabileceğini söylüyor.


BSC sizlere Edward ve Bella’nın düğününün yapıldığı yerden bir görüntü, ve “Renesmee’s Lullaby” i yazan kişi hakkında biraz bilgi ve Jennifer Love Hewitt’in kasım aynındaki galada RPattz için neler yapacağı gibi bütün son dakika haberlerini vermeye gönüllü olduğundan Canada Twilight ateşiyle yanıp tutuşan tek yer olmayacak.

Hiç yorum yok: