20 Şubat 2011 Pazar

Rob'dan Yeni Haber


Perşembe günü Baton Rouge çekimlerini tamamlayan Rob, Cuma günü Los Angeles’ta Filler için Su tanıtımı için yapılan basın konferansına katıldı.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Kris, Snow White


Kristen Stewart 'Snow White' filminin rolü için 1.tercih...
HollywoodLife.com'a, filme bağlı kişilerden biri Kristen'ın oynaması hakkında düşüncelerini konuşmuş.

"Eğer Kristen bunun bir parçası olmak isterse onu bu projede çalıştırabiliriz." diyor kaynak.
"Herkesin bir yedek planı var, Kristen o rolü kaybederse diye." diyor başka bir teyit...

Filler İçin Su - Water For Elephants


Water For Elephants'tan.
( Filler İçin Su )
Fil bile Rob'a hayran kalmış belli ki...

Twilight Ekibi Kanada Yolunda

Robert Pattinson, Kristen Stewart ve serinin diğer üyelerinin Kanada’ya doğru yol alması üzerine British Columbia’yı bir Twilight ateşi sardı. Twilight çekim ekibine yakın bir kaynak Hollywoodlife’a ekibin ne zaman ve nerede çekim yapacağını söyledi.


“Baton Rouge’da ki şeyleri toparlıyorlar.” “Fakat Kanadaya gelecek hafta gidecekler ve bir çok yerde çekim yapacaklar fakat sadece bir gün Vancouver’da olacaklar 14 Mart, o günün bir bölümünde tiyatroda olacaklar daha sonra Beatty Sokağında çekim yapacaklar.”

“The Directors Guild Of Canada” nın haberine göre Twililght:Breaking Dawn’ın 21 Şubattan 13 Nisan’a kadar Kanada’da çekimleri yapılacak, ve kaynak onların her yerde olabileceğini söylüyor.


BSC sizlere Edward ve Bella’nın düğününün yapıldığı yerden bir görüntü, ve “Renesmee’s Lullaby” i yazan kişi hakkında biraz bilgi ve Jennifer Love Hewitt’in kasım aynındaki galada RPattz için neler yapacağı gibi bütün son dakika haberlerini vermeye gönüllü olduğundan Canada Twilight ateşiyle yanıp tutuşan tek yer olmayacak.

B.D.Sevgililer Günü Özel Fotoğraf


Summit tarafından The Twilight Saga Twitter sayfası aracılığıyla 'Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun' mesajı verilirken bir de Esme Adası'ndan bir fotoğraf yayınlandı.

Swan'ların Evi Yılbaşı Sahnesi İçin Hazırlık




Charlie ve Bella'nın Vancouver'da kurulan evleri artık tamamlandı ve çekimler için süsleniyor. Görünüşe göre yakın zamanda Bella Renesmee'yi yılbaşını kutlamak için bu eve getirecek. Vancouver'daki kaynaklar çekimler için yolun trafiğe ve seyircilere kapatılması için herhangi bir kesin tarih olmadığını belirtmişler ancak evin çevresindeki ışıklandırmalar ve kapıdaki yeşil süslemeler hazırlanmış.

13 Şubat 2011 Pazar

Şafak Vakti 2'de Ninni



Robert Pattinson 'Şafak Vakti 2' filminde ninni söyleyecek.

Stilist Tara Swennen Kris Hakkında


Twilight'ın yarı tanrıçası takılarını tek parça takıyor -ne parça ama, H. Stern elmas bilekliği (değeri $265.000'dan daha fazla!), onun o Monique Lhuillier elbisesiyle kıvrımlarını yansıtıyor. "Kristen çok doğal yüzlü, o ekstradan daha fazla mücevhere ihtiyaç duymuyor - yada istemiyor." diyor stilisti Tara Swennen.

Twihard ?


TwiHard ; Stephenie Meyer'ın Alacakaranlık serisine bağımlı olan,serideki oyunculara ve seriyle ilgili herşeye aşırı hayranlık duyan,çoğunluğu ergen gençlerden oluşan insan topluluğudur.

Bu topluluğun Amerika'da ki ayağı gününün çoğunu sette geçirerek dünyanın dört bir yanındaki Twiight Fanlarına fotoğraf,video gibi birçok meteryal ulaştırmayı adeta kendine görev bilir.

Bu topluluğun bir kısmıda sete gidememesi nedeniyle kendini twilight eşyalarına adamıştır.Tüm odasını Robsten,Twilight ve seriyle ilgili posterlerle doldurmuş.Seriyle ilgili bulabildiği tüm eşyaları stoklamaya başlamıştır.

Geriye kalan TwiHard'lar ise gününü setten gelen fotoğrafları paylaşmaya,yorumlamaya ve yeni konu araştırmaya adamışlardır.

İşte böyle kutsal bi oluşumdur 'Twihard'.
Alıntı

2 Şubat 2011 Çarşamba

Bella <> Korkunç Vampir



Çekim sürdüğü sürece ‘Breaking Dawn’ setinden haberler gelmeye devam ediyor...

'Twilight' ekibindeki herkes Kristen Stewart’ın yani Bella Swan’ın 'Breaking Dawn’un ikinci bölümünde korkutucu bir vampire dönüşeceğini ve de kameraların önünde değişimi izlemenin çok heyecan verici olduğunu söylüyor...Kristen’a hayran olanlardan 'Dr. Carlisle Cullen' rolündeki Peter Facinelli ; ‘Gerçketen çok iyi oynuyor. Muhteşem görünüyor. O lensleri taktığınız zaman zaten bir heykel gibi görünüyorsunuz.’ şeklinde konuşuyor. 'Esme Cullen' rolündeki Elizabeth Reaser ise; sette gerçekten korktuğunu gizleyemeyip, vampirlerin yeni doğduklarında gerçekten çok güçlü ve korkunç olduklarını söyleyerek duruma açıklık getiriyor. Kristen’ı bembeyaz donuk teni ve kırmızı gözleriyle görmek çok ilginç bir tecrübe olacak gibi...

Kaynak -> http://www.heygirl.com.tr/unluler/6013-korkunc-bir-vampir-geliyor.html

Kris,Lois Lane Rolü İçin



Kristen Stewart, Superman'ın yeniden çevrilen filmi için Lois Lane rolü için aday...


Ünlü "medya adamı"'na göre, Zack Snyder'in yeniden çevirdiği Superman filminde Lois Lane rolünü Twilight'ın Bella Swan'ı Kristen Stewart olabilirmiş.

Superman'in çevriminde İngiliz aktör Henry Civill sette göğsünde 'S' harfiyle dolaşacak. Yeniden çevrimin "modern"'liği hakkında bir şey bilinmiyor, ama ana rolleri esas alarak Clark Kent'in Lois Lane'i görünmesi garanti.

Birkaç oyuncunun Lois LAne rolü ile ilgilendiği ve rolleri okuduğu konusunda söylentiler yayıldı.
Günün son söylentisi ise Gregory Littley'den geldi; Twilight'ın Kristen Stewart'ının da bu filme karışacağını söyledi.

"Kristen Stewart'ın Zack Snyder'in Superman filminin senaryosunu resmen okuduğunu duyuyorum."

Meyer'ın Korkunç Rüyası


Stephenie Meyer'a Edward ve Bella'yla lgili başka bir rüya görüp görmediği sorulmuş. O da şöyle yanıtlamış:
"Yeni Ay üzerine çalışırken bir rüya daha gördüm. Çok garipti. Eşim soğuk algınlığına yakalandığı için misafir odasında uyuyordum. Yani benim için normal ortam değildi. Rüyamda Edward birden ortaya çıkıp bana onun gerçekte var olduğunu ve benim her şeyi yanlış anladığımı söyledi.Ayrıca onun hayvanlar sayesinde hayatta kalamayacağını da söyledi. Ve ben onun beni öldüreceğini hissettim."
Stephenie'nin yorumu: "Çok korkutucu bir durumdu ve onun karakteri hakkında düşündüklerimden çok farklıydı. Yine de hoştu, onunla ilgili görüşlerime farklı şeyler kattı.
kaynak:myparkmagazine

B.D.Setinden Cullen Ailesi