22 Ağustos 2010 Pazar

Kristen Ve Nikki'nin Yeni Filmi K-11




Twilight'in her derde deva iki bayan basrol oyuncusu Jules Mann-Stewart tarafindan yonetilecek yeni film K-11 icin degisik bir makyajla karsimiza cikacak. Kristen'in annesi tarafindan yazilan yeni dramada Kristen Stewart ve Nikki Reed yeniden bir arada oynayacaklar. K-11 filmin cekilecegi Los Angeles hapisanesinin koguslarindan birinin adi. Her iki bayan da LA'deki hukuk sistemi ile biri nefsi mudafadan digeri ise ceza ehliyetsizligi sebebiyle mucadele eden iki erkege donusecekler.

Jules Mann-Stewart senaryo denetimcisi olana kadar Hollywood'da 20 yilin uzerinde bir zaman harcadi. Mann-Stewart "Jack Frost", "Are We There Yet" ve Paris Hilton'un da yer aldigi muzikal drama "Repo"da calisti. K-11 yonetmenligini ustlenecegi ilk projesi olacak ve o bu proje uzerinde cok uzun zamandir calisiyor. Twilight bakis acisinin tam tersine cok karanlik bir film olacak; ama filmdeki yanlizlik odule deger olacak.

Hem Reed hem de Stewart Twilight'ta alti cizilen kusursuz guzelliklerinin aksine erkek olacaklar. Rol yeteneklerini zorlayacak ve tartisma yaratacak bu rolleri almakla her ikisi de cok cesur bir harekette bulundular. Eger bu hanimlari 2011 yili Subat'inda kirmizi halida oskarlardan birini almak uzere gorurseniz sasirmayin.

K-11'de bir baska tanidik yuzu daha gorecegiz. Bu kisiyi "Jay & Silent Bob"un iki bolumunda salak Jay'i oynarken gorduk. Ama onu daha farkli gormeye hazirlanin. Jason Mewes K-11'de kacmaya calisan bir mahkum olan David rolu icin imza atti. Ayrica unlu aktor/yonetmen/yazar Kevin Smith'in de 2010'da sinemalarda olmasi planlanan bu filmde yer alacagina dair dedikodular bulunmakta.

Son birkac aydir her iki Twilight guzeli yeni filmleri hakkinda basina kisa bilgiler veriyorlar. Iste bu konuda soyledikleri:

Nikki Reed MTV'ye konustu"Benim oynayacagim karakterin adi Mousey ve o bir erkek bir fahise. Surekli olarak rahat oldugu icin hapishaneye girip cikiyor. Cunku orada tepesinde bir cati oluyor, yemek yiyiyor, dinleniyor ve tekrar sarj oluyor. Suresi dolup da tekrar disari gonderildiginde yer altinda ugrasmasi gereken bir suru uyusturucu isi oluyor. K-11 onun bir yerde dunyasi."

Kristen Stewart ise MovieOnline'a sunlari soyledi " K-11 Los Angeles'in bir hapishanesinde geciyor. Nereye giderseniz gidin topluma tam olarak uyum saglayamayan, cilgin, egzantirik karakterler vardir. Nikki ve ben onlardan ikisini oynayacagiz. Jason Mewes ise nerede oldugunu bilmeksizin bir gun uyanacak ve 2 hafta boyunca kacmaya ugrasacak bir karakteri canlandiracak. Kendini topluma entegre etmeye calısacak. Bu super olacak ama tabi aile olarak bir arada olmak biraz sıkıntılı olabilir."

Hiç yorum yok: