1 Şubat 2010 Pazartesi

'Eclipse' Daha Gerçekçi Olacak


Volturi klanından Demetri 'yi canlandıran Charlie Bewley eclipse'in ilk iki filmden daha farklı olacağını söyledi . Yönetmen David Slade vampir aşk masalına edepsiz bir ton katacak diyor.

"David ruh hallerinin efendisi. Eclipse bu farklı ruh hallerine sahip ,bu karanlık ve şiddetli. Vampirlerin vahşi doğalarını ve gerçekten kapasitelerinin ne olduğunu göreceksiniz ,ki bu ilk iki filmde gerçekten görmediğimiz birşey. "

Ve oyuncu bize David'in çalışma yönteminin Chris'den farklı olduğunu söyledi.

"Onlar çok farklı yönetmenler .David her sahnenin karanlık bir hava yaratması için neye ihtiyacı olduğunu biliyor.Kesinlikle ince bir ayar .O siz sadece söyleyeceğinizin yarısını bile söylemeden sahneyi durdurabilir.
Çok kontrollü,ve ben setteyken kendimi Chrisle olduğu kadar tiyatral olarak ayrıntılı olmaya uygun bulmadım. Ama David bu yüzden alındı bu filmi daha gerçekçi yapmak için .Eclipse daha gerçekçi olacak.

"Chris işinde organize olmuş biri ve hazırlık konusunda çok titiz çünkü yaptığı iş çok büyük ve bu new moonlaydı .Montepulciano'ya gitti ,(new moon'da ki saat kulesi sahnesinde kullanılan köy Tuscany'deydi. bu filmi doğru biçimde çekmek için italyadaki her bir köyü ziyaret ettiler ve en doğruyu buldular" diyor.

Hiç yorum yok: