4 Aralık 2009 Cuma

Alacakaranlık Yıldızları Son Filmin Sözleşmesi için Güçlerini Birleştiriyor


Nasıl Harry Potter filmleri bir zamanların bilinmeyen oyuncuları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint’I uluslararası tanınan ve son derece zengin film yıldızlara dönüştürdüyse, şimdi de benzer bir uzun vadeli finansal plan Alacakaranlık / Yeni Ay yıldızları Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner için işliyor.
Stephenie Meyer’in Şafak Vakti kitabından uyarlanacak olan ve iki bölüm olma olasılığı bulunan filmin görüşmelerine Pattinson, Stewart ve Lautner’in birlikte, bir ekip olarak katılacakları söyleniyor. Bu daha önce Sıkı dostlar (Friends) dizisinde rol alan oyuncuların uyguladıkları bir taktikti, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc dizinin yeni bölümlerini çekmek isteyen yapımcılar ile ekip olarak görüşmüştü.
Henüz kağıt üzerinde birşey olmasa da, hem Alacakaranlık, hem de Yeni Ay’ın, ve hatta çekimleri tamamlanan ve önümüzdeki Haziran vizyona girecek olan Tutulma’nın büyük başarısının ardından üç oyuncunun yapımcı firmadan büyük olasılıkla üzerinde 8 haneli rakamların bulunduğu ödeme çekleri istemeleri bekleniyor.
* Bu arada, Pattinson ve Lautner’a yakın olan güvenilir bir kaynak bana iki genç oyuncunun anlaşamadıkları konusunda haklarında çıkan dedikodulara gülüp geçtiklerini anlattı. Summit Entertainment’ta çalışan söz konusu kaynak, “Bu iki adam gerçek hayatta birbirinden daha farklı olamazdı, ama onların ilişkileri tam anlamıyla zıtlıkların uyumu ve gerçekten çok iyi dostlar.” dedi.

Hiç yorum yok: