19 Şubat 2014 Çarşamba

Life Filmi

"Life" filminin setinden ilk fotoğraflar. Rob filmde James Dean'ın fotoğrafçısı Dennis Stock'u canlandıracak bu yüzden saçlarını siyaha boyattı.




Toronto - 18 Şubat 2014

17 Şubat 2014 Pazartesi

Camp X-Ray Yönetmeni Kris Hakkında Konuştu


"Camp X-Ray" Yönetmeni Peter Sattler, Kristen Hakkında Konuştu.
Yönetmen Peter Sattler, geçtiğimiz yılın ilkbaharında elinde Guantanamo Kampı hakkındaki kitaplar ve belgesellerle dolu bir kutuyla birlikte Kristen Stewart'ın Los Angeles'taki evine gitmiş. Bundan birkaç gün önce Stewart, "Camp X-Ray"de (gerçek bir terörle savaş kampı) bir ABD askerini canlandırmayı kabul etmişti ve Sattler da kendisiyle yapmış olduğu araştırmaları paylaşmak istemiş.

"Kutuyu Kristen'a verdim ve içindekileri inceledi sonra da bana 'Bunların hepsi zaten bende var, aslında sana gösterebileceğim başka materyaller de var' dedi," diye anlatıyor Sattler. "Kristen en başından beri karakterini çok önemsiyordu. İki yıldır hiçbir filmde rol almamıştı ve bu konudan bahsettiğimde Kristen bana bu konunun onun için önemli olduğunu, bu filmi yapmalıyım hissi uyandıran bir projeyi beklediğini söyledi."

Sattler, "Camp X-Ray"i geçtiğimiz yaz Whittier'daki (Los Angeles) terkedilmiş bir islahevinde 21 günde çekti. Mekanın Küba'daki gerçek Guantanamo Kampı'na benzerliğinin yanı sıra bir artısı daha varmış. Sattler durumu şöyle açıklıyor:

"70 dönümlük bir arazi üzerine kurulu ve dört tarafı tel örgüleriyle sarılı bir alandı, dolayısıyla bu durum Kristen için harika oldu. Bu sayede uzak çekim kamerasıyla onun fotoğraflarını çekmeye çalışan paparazziler konusunda endişelenmeden etrafta dolaşabilecek ve işine odaklanabilecekti."

American Ultra


'American Ultra'nın Çekimleri 14 Nisan'da.

“AMERICAN ULTRA”

Çekim Tarihi: 14 Nisan
Çekim Yeri: New Orleans
Yapımcılar: Anthony Bregman - David Alpert - Britton Rizzio - Kevin Frakes - Raj Brinder Singh Senaryo: Max Landis
Yönetmen: Nima Nourizadeh
Oyuncular: Kristen Stewart - Jesse Eisenberg

Eisenberg, filmde hayattan hiçbir beklentisi olmayan ve kız arkadaşı Phoebe (Stewart) ile birlikte küçük ve sessiz bir kasabada yaşayan uyuşturucu bağımlısı Mike'ı canlandıracak. Film, ikilinin (Mike ve Phoebe) hayatının Mike'ın geçmişindeki problemlerle tekrar yüzleşmesi ve hükümet tarafından yürütülen bir operasyonun baş zanlısı haline gelmesiyle bir gecede bambaşka bir hal almasını konu ediyor.

2013 Marie Claire Röportajından


Robert: ''İtiraf etmek gerekirse Alacakaranlık'tan sonra neler olacağı konusunda endişeliydim. O kadar uzun zamandır işler yolunda gidiyor ki kötü bir şey olmasından korkuyorum. Artık 27 yaşındayım ve herkes 27'sinde ölüyor. Evet, ölüyorlar! Jim Morrison, Amy Winehouse, Janis Joplin... Ve 28 olmak için Mayıs'a kadar beklemem gerek.''