8 Kasım 2013 Cuma

GQ İngiltere Röportajı (Eylül 2013)


GQ İngiltere Röportajı (Eylül 2013)

Şimdiye dek, Robert Pattinson hayatına hiçbir markayı dahil etmedi. Alacakaranlık'ın yıldızı kârlı sözleşmelerle kazancını arttırabilirdi fakat bunu yapmadı. Ama bu durum Çarşamba günü 12 Haziran 2013'te değişmeye hazırlanıyor. Dior Homme kampanyasının dünya prömiyeri için Batı Hollywood'daki Soho House'dayız ve yeni reklam yüzümüz Pattinson. Led Zeppelin'nin 'Whole Lotta Love' şarkısının arka planda yer aldığı ve yönetmen Romain Gavras tarafından yönetilen '1000 Lives' isimli bir dakikalık reklam filminde Edward ve Bella'dan çok farklı, New York'lu, tutkuyla aşık bir çift yer alıyor

Pattinson mavi renkli iki düğmeli Dior Homme takım elbisesi ve içindeki siyah tişörtüyle ilk basın görüşmesine çıkıyor. "Reklam yapma konularında biraz çekingenim." diye itiraf ediyor. "Büyük şirketlerle çalışırken her zaman çok tereddüt ederim." Dior şirketi kendisini ikna etmek için, projenin konseptinden yorumlanış şekline kadar her şartta Pattinson'a özgürlük tanıdı. "Romain başından beri benim ilk tercihim olmuştu," diyor. "Olaya girmeden önce ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu; sadece bir şeyler yapıyorduk. Daha önce hiç böyle çalışmamıştım."

Gavras'ın fikri, parfüm reklamını orijinal bir şeye dönüştürdü: "Birçok hatunla dolu, pahalı araba kullanan bir adam." Ayrıca filmde eski püskü bir BMW -ki Pattinson ilk gününde o araçla kaza yaptı - ve onun tek aşkı: modellikten oyunculuğua geçiş yapan Camille Rowe var. Pattinson'a göre hikaye, "kendine zarar veren" iki kişinin ilişkisi "mıknatıs gibi birbirini iten ama sadece çok kısa bir saniye için birbirine değen - yani olmaması gereken birşey," gibi. Bu sözleri bizi Kristen Stewart'la yaşadıkları konusunda düşündürtüyor; acaba kendi deneyimlerinden mi ilham aldı?

27 yaşındaki Pattinson genç-vampir akımının zincirlerinden kurtuluyor: "Çekim yapmak için garip bir dönemdi; ilk kez yetişkin biri gibi hissetmiştim." Pattinson, kampanyadan bahsediyor, "Şimdi projeye oldukça bağlıyım. Artık çok daha doğru görünüyor çünkü çekimler çok eğlenceliydi. Bu işi yaparken ticari bir şey yapıyor gibi hissetmedik. İzlerken bile bir şeyler satmaya çalışıyormuşum gibi hissetmiyorum." Bu da bizi Dior'un onu neden işe aldı konusuna getiriyor: parfümü satmak. Peki onun ilk parfümü neydi? "12 yaşındayken, teyzem bana L'Eau D'Issey'i verdi. Aynı yaz saç jölesini de keşfetmiştim ve süper şık olduğumu düşünüyordum."

The Big Shoe


The Big Shoe filminin çekimleri 2014 Nisan ayında başlayacak.

'The Big Shoe'dan haberler var! AFM (American Film Market) 2013'den gelen haberlere göre; Bankside Films filmin satış haklarını üstleniyor. Ayrıca resmi olarak pre prodüksiyon aşamasına giren filmin kadrosuna yeni bir isim, Klaus Maria Brandauer de katıldı. Ve son olarak filmin çekimlerinin Nisan 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Bankside Films - THE BIG SHOE

Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yönetmen: Steven Shainberg
Oyuncular: Jim Sturgess, Kristen Stewart, Elizabeth Banks, Klaus Maria Brandauer

THE BIG SHOE, yaratıcılığı bastırılmaya çalışılan sıradışı ayakkabı tasarımcısı Nate ve onu tekrar harika tasarımlar yapmaya iten ilham perisi Delphi'nin hikayesini anlatan çarpıcı bir romantik komedi. Ailesi tarafından üst tabakaya hitap eden ayakkabılar üretmesi yasaklanan Nate Arbinger, babası hayatta olduğu süre boyunca ailesinin sanayileşmiş ayakkabı işleriyle uğraşmamaya yemin etmiştir. Babasının ölümü üzerine cenaze töreni sebebiyle evine dönen Nate, annesi Irene ve ablası Ellen'ın ondan şirketi yeniden canlandırması ve tekrar ayağa kaldırmasını istediğini bilmesine rağmen bunların hiçbiriyle uğraşmak istemiyordur.

Onun bu isteksizliğini gören Irene, oğlunun tekrar işinin başına dönmesini sağlamak için özellikle ayak fetişi konusunda uzman olan bir terapist MK'yı (Mary Kay) tutar. MK da bunun üzerine Nate'e ilham vermesi için seks işçisi ve ayak modeli olan Delphi'yi işe alır. Yavaş yavaş aşık olmaya başladığı güzeller güzeli Delphi'den ilham alan Nate şimdiye kadar yarattığı en güzel işi ortaya çıkarır. Fakat ailesi yeni yarattığı ayakkabı kreasyonunun kontrolünü eline alıp ilham perisinden ayırınca, Nate büyük bir çöküş yaşar. Ta ki MK tekrardan işe el koyup Nate'in hayatını beklenmedik ve şaşırtıcı bir şekilde düzene sokana kadar...

Screen Daily - Londra kaynaklı Bankside Films, Steven Shainberg'in komedi-dram filmi 'The Big Shoe'nun dünya çapındaki haklarının satışından sorumlu olacak.

Yeteneğini kendi çıkarları için kullanmaya çalışan ailesinden uzak durmaya çalışan bir ayakkabı tasarımcısının hikayesini konu alan filmde Jim Sturgess, Kristen Stewart, Elizabeth Banks ve Klaus Maria Brandauer rol alacak. Stewart tasarımcının ilham perisini canlandıracak.

Shainberg ve Mickey Birnbaum'un yazdığı filmin satışı Bankside ve Güney Afrika kaynaklı Azari Media tarafından yapılacak. Filmin çekimlerinin Nisan 2014'te başlaması planlanıyor.

Filmin yapımcılık koltuğunda Mad Change Productions'dan Andrew Lazar oturuyor, uygulayıcı yapımcılar ise Christina Weiss Lurie, Phil Hunt, Compton Ross ve Anton Ernst.

Filmin Kuzey Amerika hakları ise CAA'nın (Creative Artists Agency) elinde bulunuyor.

Bankside'ın satış ve reklam sorumlusu Stephen Kelliher filmle ilgili olarak şunları söylüyor: "Sekreter filminin büyük hayranlarıyız, bu yüzden Steven Shainberg'in yeni filmine dahil olma fırsatı doğduğunda bunu kesinlikle yapmalıyız dedik. Heyecan verici bir oyuncu kadrosuna sahip, sıradışı bir yönetmenin elinden çıkmış çok orijinal bir hikaye. Ve eminiz ki tüm dünyadan distribütörler de en az bizim kadar heyecan duyacak. Burada, AFM'de filmi tanıtmak için sabırsızlanıyoruz."

Yeni Film Projesi: 'The Lost City of Z'



Screendaily AFM'den günlük paylaştığı haberlerde bugün, Robert Pattinson ve Benedict Cumberbatch'ın 'The Lost City of Z' projesinde bir araya geleceğini belirtti. 

Makaleden: Panaroma Media bir macera filmi olan The Lost City of Z'nin finansını ve pazarlamasını üsteleniyor. James Gray'in yöneteceği projede Benedict Cumberbatch ve Robert Pattinson rol alacak.
Filmi hikayesi: 

(IMDb'ye göre Benedict Cumberbatch filmde Albay Percy Harrison Fawcett'i canlandıracak. Robert'ın rolü hakkında şimdilik bir bilgi yok.) 

1925'te efsanevi İngiliz kaşif Percy Fawcett, tehlikeli uygarlıklar hakkında bilgi edinmek için Amazon ormanlarında keşfe çıkar. Ve bir daha geri dönmez. 

Deadline: Filmin yapımcılığını Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner ve Anthony Katagas'ın sahibi olduğunu Plan B şirketi üstleniyor.

1 Kasım 2013 Cuma

Robert ve Kristen


30 Ekim 2013

Çekim Tarihi Ve Kadro.


Queen of the Desert 
Çekim Tarihi Ve Kadro

Queen of the Desert'ın çekimleri 1 ay sonra başlayacak, Çekimler Fas,Ürdün ve Londra'da gerçekleştirilecek. Kadro Nicole Kidman, Robert Pattinson, Damian Lewis ve James Franco'dan oluşuyor.

Tam tarihi: 15 Aralık 2013– 15 Ocak 2014 Londra, Ürdün ve Fas.

Kris Ayrılığı Atlatamadı.


Ünlü oyuncu Kristen Stewart'a sevgilisi Robert Pattinson'dan ayrılmak pek yaramadı. Pattinson'ı evli yönetmen Rupert Sanders ile aldatan ve sancılı bir ayrılık süreci yaşayan Stewart, ayrılığın ardından hala kendisine gelmeyi başaramadı. Yakışıklı aktörden ayrıldıktan sonra hiç kimseyle görünmeyen Stewart'ın arkadaşları da güzel oyuncunun psikolojisi konusunda endişeli. Stweart'ın arkadaşları, İngilizDaily Mail gazetesine şöyle konuştu:

HAYATINDA KİMSE YOK.

"Kristen, Robert'ın hep yanında kalacağını düşünüyordu. Oysa kişilikleri hiç uygun değildi. Buna rağmen ondan ayrılacak cesareti yoktu. Zaten ona olan hisleri kuvvetli olsaydı asla Rupert ile görüşmezdi. Olayın ortaya çıkması ve yaşananlar onu çok etkiledi. Robert, ondan ayrıldıktan sonra Sean Penn'in kızı Dylan ile görüşmeye başladı. Oysa Kristen'ın hayatında hiç kimse yok. Psikolojisini toplayamadı. Bu süreci atlatmak için psikolojik destek almaya başladı."