24 Temmuz 2013 Çarşamba

En Çok Kazanan Ünlü: Kris


Kristen Forbes'un "30 Yaş Altı En Çok Kazanan Ünlü İsimler" Listesinde Yer Alıyor.

9. Kristen Stewart - 22 Milyon $
Alacakaranlık Serisi Stewart'a hala para kazandırıyor (ama şimdilik). Fakat geliri düşecek gibi görünüyor: Pamuk Prenses ve Avcı filminin gişede büyük başarı elde etmesini sağlamasına rağmen devam filmi için daha çok zaman var ve aktris büyük bütçeli filmler yapma konusunda pek de gönüllü görünmüyor.

Camp X-Ray Seti


Los Angeles - 21 Temmuz 2013

LA - Beyonce Konserinden


LA - Beyonce Konserinden - 1 Temmuz 2013

"Robert Bir İkon"




Dior '1000 Lives' Kampanyasından Bir Makale.

Robert Pattinson bağımsız bir temsilci. Bir ikon.

Robert Pattinson şöhret ışıkları altında bir aktör. Baştan çıkarıcı ve karmaşık. Fiziksel çekiciliği malumunuz ama bu sadece onun bir kısmı. Yetenekli, bunu hemen hissedebiliyorsunuz. Mıktanıs gibi dikkatleri üzerine çeken fotojenik bir yanı var. Duru bakışları yakıcı bir etki bırakıyor. Sırrına erişmeye çalıştıkça gücü ortaya çıkıyor. 

Robert Pattinson modern bir erkeği doğal bir şekilde canlandıraca bilecek yeteneğe sahip nevi şahsına münhasır bir aktör. Bugün kendisi kararlılığını hiç çaba göstermeden ve rol yapmadan ortaya koyuyor; entrikalarla baştan çıkarıcılık doğruluk isteğiyle birleşir, şiddetli ve güçlü. 

Robert Pattinson bir ikon başlığı samimi bir tanım; O da isteklerine göre seçim yapma şansına erişti. Rol seçimlerinde iddialı tercihler yapmakta özgürdü. Tıpkı Dior'un yeni bir çağa girişi gibi o da yeni sanatsal mücadelelere girişti. Nasıl olurdu da bu ikisi bir araya gelmezdi? 

Romain Gavras tarafından çekilen reklam filminde Robert Pattinson bütün önyargılara meydan okuyan bir adama dönüşüyor. Tıpkı öncüleri Marlon Brando, James Dean, Paul Newman, Monty Clift gibi o da bildiğimiz erkeksiliği ortaya çıkarıyor. Seksilik masumiyet ile bütünleşiyor ve bu da farkı yaratıyor, güce dönüşen bir hassasiyet gibi.

Açıkça görünüyor ki hızlı yaşayan, hırsla seven ve tek bir kurala göre hayatını şekillendiren kişilerin izinde; özgür olmak, hayatı olduğu gibi kabul etmek. 

Bize kameranın aşık olduğu sıradışı kişilikleriyle dikkat çeken idolleri anımsatıyor. Özgürlüğündeki zarafetin sınırları yok. 

1986: Londra'da doğdu
2001: Barnes Tiyatro Topluluğu'nda ilk kez sahneye çıktı.
2004: İlk kez Ring of the Nibelungs'da rol aldı 
2005: Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde yer aldı.
2008: Alacakaranlık Efsanesi'nin ilk bölümüyle dünya çapında tanındı.
2010: Allen Coulter'ın Remember Me filminde yer aldı. 
2011: Francis Lawrence'ın Water for Elephants filminde yer aldı. 
2012: Alacakaranlık Efsanesi'nin son bölümü gösterime girdi. 
2012: David Cronenberg'in Cosmopolis'inde yer aldı ve geçen yıl bu filmle Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi.

18 Temmuz 2013 Perşembe

Tactical Media Group Kris Hakkında


Tactical Media Group Kristen'a Övgüler Yağdırdı.

Kristen'a 'Camp X-Ray' filminin hazırlıkları aşamasında askeri eğitim veren Tactical Media Group'un Facebook sayfasında yayınladığı mesaj:
"Hepimiz Kristen Stewart'la ve Camp X-Ray'deki yeni rolüyle ilgili gösterdiği takdire değer çabalarıyla gurur duyuyoruz. O şimdiye kadar eğittiğimiz oyuncular arasında hiç şüphesiz en sıkı çalışan isimlerden biri. Ordumuza karşı duyduğu saygı, hayranlık ve gurur ciddi manada akıllara durgunluk verecek derecede. Sadece birkaç günlük eğitimden sonra onda gördüğümüz değişim inanılmaz ilham vericiydi. Camp X-Ray vizyona girdiğinde hayranları çok mutlu olacaklar!!! TMG'deki herkes seni saygıyla selamlıyor Kristen, her zaman arkanda olacağız!!"
Warfighter Brewing* de Tactical Media Group'un mesajı üzerine bir mesaj yayınladı:
"Warfighter Brewing'de yer alan herkes; teşekkürler Kristen, savaşçılarımızın cesaretini, gururunu ve şerefini temsil ettiğin için. Tam bir savaşçısın ve seni saygıyla selamlıyoruz!"
*Warfighter Brewing: Amacı askerlik görevi yapmış olan gazilere iş imkanı sağlamak olan bir bira fabrikası.

17 Temmuz 2013 Çarşamba


'Maps To The Stars'a Dair Yeni Bilgiler 

'Cosmopolis'in yıldızı Robert Pattinson, David Cronenberg'in yeni filmi Maps To The Stars'da limuzinin arka koltuğundan ön koltuğa transfer oluyor. Filmin bugün başlayan çekimleri Toronto ve Los Angeles'ta gerçekleştirilecek ve Ağustos ayına kadar sürecek.

Entertainment One ve Prospero Pictures'ın ortaklaşa finanse ettiği filmde John Cusack, Julianne Moore, Mia Wasikowska, Olivia Williams, Sarah Gadon, Evan Bird ve Robert Pattinson yer alıyor.

Şöhret bunalımı içindeki toplumumuzun kötü yanlarını ele alan bu modern hikaye Weiss ailesine odaklanmaktadır. Ailenin babası Stafford (John Cusack), araştırmacı ve yaşam koçu, yazmış olduğu kişisel gelişim kitaplarıyla kendine kocaman bir servet yaratmıştır; ailenin annesi ise (Olivia Williams) kafayı rehabilitasyondan yeni çıkmış olan 13 yaşındaki televizyon yıldızı oğullarının (Evan Bird) kariyerine takmıştır. Ailenin dünyadan bihaber kızları (Mia Wasikowska) akıl hastanesinden henüz çıkmıştır ve oyunculukta gözü olan bir limuzin şoförü (Robert Pattinson) ile arkadaş kurmuştur. 

Stafford'un ünlü müşterilerinden biri olan aktris Havana'nın başı yeni ve sıradışı asistanıyla derttedir. Havana'nın ölen annesinin (Sarah Gadon) 60larda rol aldığı filmi yeniden uyarlama hayali; hayaletler, ölüm ve ahlaksızlıkların bir araya gelmesiyle birlikte yerle bir olur. 

Senaryosunu Bruce Wagner kaleme aldığı Maps To The Stars'ı Cronenberg yönetiyor. Yapımcılar; Prospero Pictures'ün sahibi Martin Katz, SBS Productions'dan Saïd Ben Saïd (Carnage) ve Michel Merkt, Sentient Entertainment'den ise Renee Tab. Uygulayıcı yapımcı; eOne'dan Benedict Carver. Ortak yapımcı ise Integral Films'den Alfred Hürmer ve Cronenberg'in uzun yıllar beraber çalıştığı Walter Gasparovic.

Martin Katz: "Maps To The Stars, ödüllü büyük oyuncuları, gelecek vaat eden yeni yeteneklerle harmanlayarak, Cronenberg hayranlarının bayıldığı o şok edici ve cesur sinemaya geri dönüşü işaret ediyor."

Camp X-Ray Seti


Camp X-Ray filminin setinden;
Peyman Moaadi (Ali karakteri), Kristen Stewart (Cole karakteri), Lane Garrison (Randy karakteri).

Map To The Stars Filmi


Map To The Stars filminin çekimlerinden ilk fotoğraf geldi! Cronenberg, Olivia Williams ve John Cusack. Ne yazık ki henüz Robert yok.

Kris Sözlerinden...


Kristen: "Senin ne istediğini yapman için gerekçe gerekmez. Ve bazen herkes için berbat görünen şey senin için doğrudur. Bunu yapmalısın bu utanılacak bir şey değil."

9 Temmuz 2013 Salı

Ortak Giysiler.


Kristen'ın 8 Temmuz 2013'de giydiği tişört ve şapka Robert'a ait.

Kristen'ın Kamyonetine Yazılan Yazı.


8 Temmuz'dan gelen fotoğraflarda bir hayran Kristen'ın kamyonetine ''I Rob" yazmış.

'Queen of The Desert'


'Queen of The Desert' Yönetmeni Werner Herzog, Robert Pattinson Hakkında Konuşuyor.

- Sonraki filminiz Queen of The Desert'de Twilight'ın genç çekici erkeği Robert Pattinson başrolde. 

Werner Herzog: ''Benim Hollywood'u ciddiye alma nedenim bu. Çünkü çok iyi aktörler benimle çalışmak istiyor. Mesela 'Bad Lieutenant' filmi için Nicolas Cage'den başkası daha iyi olamazdı.''

- Robert Pattinson'da ne görüyorsunuz?

Werner Herzog: ''O karizmaya sahip, zeki, yazar. Bir gün onu bir yönetmen olarak görmeyi umut ediyorum. 'Queen of The Desert' henüz tam olarak finanse değil ve biz çekimler nerede yapılacak henüz bilmiyoruz. Belki de, Suriye'de olmalı.''