26 Haziran 2013 Çarşamba

Kristen James Gandolfini'nin Ölümü Hakkında Konuştu.



Kristen Entertainment Weekly'e James Gandolfini'nin Ölümü Hakkında Konuştu.

Onlar en başından beri uyumsuz bir ikiliydi.

James Gandolfini, iri kıyım, gözünüzü korkutan ve içinde biriktirdiği hiddet ve kederle boğuşan bir adam. Kristen Stewart ise küçük, kırılgan ve sahte bir öz güvenle kendini kandıran, hayatını mahvetmeye eğimli bir kız.

En azından Welcome to the Rileys'deki karakterleri böyleydi. 2010 yapımı bu bağımsız filmde Kristen Stewart, genç bir striptizciyi/ fahişeyi, James Gandolfini ise çocuğunu kaybettikten sonra yolunu kaybetmiş ve kızının yerine koyduğu Stewart'ın karakterini kurtarmaya çalışan iyi niyetli bir babayı canlandırıyordu.

Stewart, Gandolfini'nin geçen haftaki ani ölümünden sonra bir açıklama yapmamıştı, oyuncunun cenaze töreni Perşembe günü New York'ta düzenlenecek, fakat aktris EW'ye sessizliğini bozdu ve kaybettiği arkadaşı ve meslektaşının ölümüyle ilgili şunları söyledi:

"James'in aramızdan ayrıldığını öğrendiğimde New Orleans'daydım, filmin (Welcome to the Rileys) çekimleri sırasında orada tanışmıştık ve bu haberi duyduğumda tüm anılarımız bir anda aklıma doluştu ve adeta o anılar altında ezildim. Yaşadığımız o dönem sonsuza dek kalbimde yer edecek. Ölçülemez derecede harika biriydi. Kalbim ailesiyle birlikte."

İkili gerçek hayattaki içe dönük yapıları sayesinde güçlü bir bağ oluşturdu. Her ikisi de pek konuşmayı sevmeyen ve obsesif fanlara sahip karakterler sayesinde ünlü olmuş isimler. Gandolfini The Sopranos'un Emmy ödüllü yıldızıydı, Stewart ise genç kızların sevgilisi Alacakaranlık Efsanesi'nin başrolündeydi.

Stewart'la 2009 yılında USA Today için yaptığım röportajda kendisi Welcome to the Rileys'in çekimlerini henüz bitirmişti ve Gandolfini'yle aralarındaki arkadaşlık hakkında şunları söylemişti. "Jim... mükemmeldi adamım," demişti gülerek, birkaç dakika doğru kelimeyi bulmaya çalıştıktan sonra. "Sessiz sakin biri. Çok iyi anlaştık çünkü ikimiz de her şeyi oluruna bıraktık. Her şey çok doğal ve güzeldi."

Her iki oyuncu da aynı zamanda bu bağımsız aile draması filmiyle yeni bir şey denemeye çalışıyordu: Gandolfini Tony Soprano'dan, Stewart ise Bella'dan daha fazlası olduğunu göstermeyi amaçlıyordu - fakat bu roller o kadar kolay kurtulunacak roller değildi.

Stewart nereye giderse gitsin Alacakaranlık hayranları orada toplanıyor ve adeta onun için çıldırıyorlardı. O dönemde tüm bu ilgiyi iyi bir şekilde idare edemediğini düşünüyordu fakat rol arkadaşının çılgın Sopranos hayranlarına karşı hissettiği duyguları çok iyi bastırdığı için ona hayran kalmıştı.

Stewart 2009'da verdiği bir röportajda, "Çok soğukkanlı. Ve bu durum çok sinir bozucu," demişti. "Herkes 'Tonyyy! Hey, Tonnyy!' deyip duruyordu. Bense orada öylece oturduğum yerden 'Yapmayın şunu... Yoksa yumruğu yiyeceksiniz.' diye düşünüyordum."

Ve bu hayranlık karşılıklıydı. Gandolfini, geçtiğimiz yıl Stewart'ın 'Yolda' filmindeki performansı için Variety'e bir yazı yazmıştı. "Kristen Stewart da o deli insanlardan biri. İyi bir delilik onunkisi. Ve insanların aklını başından alma konusunda da oldukça kararlı. Onlara sadece Alacakaranlık'taki Bella olmadığını gösterme konusunda. İçin için yandığını, tutuştuğunu, kariyerinden ve hayatından çok daha fazlasını istediğini gösterme konusunda. Hem de ne tutuşma."

21 Haziran 2013 Cuma

Show TV Alacakaranlık Serisini Yeniden Yayınlıyor!



*Ayrıca televizyonda ilk kez Şafak Vakti Bölüm 1'ide yayınlayacak!

27.06.2013 Perşembe
Saat: 20.00
Alacakaranlık. 

28.06.2013 Cuma
Saat: 20.00
Yeni Ay. 

29.06.2013 Cumartesi
Saat: 20.00
Tutulma.

30.06.2013 Pazar
Saat: 20.00
Şafak Vakti Bölüm 1

Rob: "Aşk Hayatım."


Robert: " Aşk hayatım hakkında konuşmaktan 12 yaşımdayken vazgeçtim. O zamanlar bir kıza çıkma teklifi ettim ve diğer gün okuldaki herkes fısıldaşıp gülüyordu."

"Başkası Olamam."


Kristen: ''Ben kendim için kendim olabilirim ve başkası olamam.''

Dior Tanıtımlarından Fotoğraflar.



Rob'un reklamda söylediği: ''Sonsuza kadar yaşayacakmışsın gibi hayal kur. Bugün ölecekmişsin gibi yaşa.''

6 Haziran 2013 Perşembe

Emilie de Ravin, Rob Hakkında Konuşuyor.



- Yakın zamanda onunla hiç konuştun mu? Onunla bir filmde başrolü paylaştığını biliyorum.

Emilie: ''Evet, bağlantıyı koparmadık. Aslında bir süre önce Avustralya'daydı, yani benim memleketimde.''

- Onu görme imkanın oldu mu?

Emilie: ''Ne yazık ki hayır, ben buradaydım.''

- Belki siz ikinizi yeniden bir projede görebiliriz ya da belki onu da Once Upon A Time'da konuk oyuncu olarak oynatmalısınız.

Emilie: ''O hangi karakteri canlandırsa ki acaba? (Gülüşüyorlar) Artık buna da başka bir zaman karar veririz.''

Kris'in 'Camp X-Ray' Filminde Rol Alacağını Kesinleşti.



Kristen Stewart, Peter Sattler'ın yöneteceği politik drama Camp X-Ray'in kadrosuna katıldı. Stewart, filmde genç bir askeri canlandıracak.

Yaşadığı küçük kasabadan kaçıp askeriyeye katılan Cole (Stewart) Irak'a göreve gönderilmeyi umuyordur fakat istediği olmaz ve onun yerine Guantanamo'ya gönderilir. Sorumlu olduğu Müslüman erkeklerin nefret ve tacizlerine maruz kalan Cole ile sekiz yıldır Guantanamo'da tutulan genç bir mahkum arasında ilginç bir arkadaşlık gelişir. 
Filmin yapımcıları Gina Kwon, Sophia Lin, David Gordon Green, Lindsay Williams ve Ellen Goldsmith-Vein. Çekimler yaz sonunda başlayacak.

Kristen 'Sils Maria' Filminin Kadrosuna Katıldı.


Fransız yönetmen Olivier Assayas'ın yazdığı ve İngilizce çekeceği filmin yapımcılığını CG Cinema üstleniyor. 
Çekimler bu yaz Avrupa'da gerçekleştirilecek. Filmin hakları ise geçtiğimiz ay Cannes'da IFC Films'e satıldı.
'Sils Maria'da Kristen Stewart, Juliette Binoche'nin canlandıracağı yaşını başını almış bir film yıldızı olan Maria Enders karakterinin asistanını oynayacak. Maria, kariyerine geri bir dönüş yapar ve onu ünlü yapan filmin yeniden çevriminde rol alacak genç aktrise (Chloe Moretz) kafayı takar. Filmdeki pek çok sahne tek bir odada geçecek ve çekimler bu yaz Almanya ve İsviçre'de gerçekleştirilecek. Kadroda ayrıca Daniel Brühl ve Tom Sturridge de yer alıyor.
Senarist/Yönetmen: Olivier Assayas
Oyuncular: Kristen Stewart, Juliette Binoche (Maria Enders), Chloe Moretz (JoAnn), Tom Sturridge & Daniel Brühl