21 Ocak 2013 Pazartesi

Altın Küre Ödül Töreninden Röportaj




Avustralya'ya gidecek misin?
Rob: Evet, birkaç gün içinde.

Biraz filmden bahsedebilir misin?
Rob: Günümüzden 20 yıl sonrasının Avustralya'sında geçiyor. Ben, Avustralya'da bir suç çetesi üyesinin kardeşini canlandırıyorum. Guy Pearce ise beni kaçırıp, alıkoyan ve çeteye ulaşıp kardeşimi bulmaya çalışan bir karakteri canlandırıyor. Bunun dışındakiler anlatması zor şeyler. Ama iyi ve eğlenceli bir film.

Bu gece (Altın Küre Ödülleri) için nasıl hazırlandın? Daha önce Oscar'da sunum yapmıştın, bu gecede de sunum yapacaksın, bunun için hazırlık yaptın mı?

Rob: Hazırlık yapamazsınız ki. Bu imkansız bir şey. Ben her zaman çok endişeleniyorum. Arabadan adımımı attığım anda başlıyor o heyecan.

Aklından neler geçiyor?
Rob: Şimdilik sorun yok, iyiyim.

Neden endişeleniyorsun?
Rob: Hiçbir fikrim yok. Garip bir his. Ben pek iyi değilim... yani diğer insanların yanında iyi hissetmiyorum.

Alacakaranlık kırmızı halılarını düşününce böyle bir gece de Gleen Close'un yanında bulunmak farklı mı hissettiriyor?
Rob: Hayır, harika bir duygu. Ama aynı zamanda üzerinize çok fazla sorumluluk hissi de yüklüyor.

Yeni Film: The Rover


The Rover'ın çekimleri Şubat ve Mart aylarında Flinders Ranges civarlarında yapılacak. Set ekibinin set kurulum çalışmalarına başladığı son birkaç günde çöldeki hava sıcaklığının 47ºC'yi bulduğu belirtiliyor.

The Rover filminin çekimleri Güney Avustralya'da 24 Ocak'ta başlıyor. Çekimlerin 7 haftalık bölümü çölde (diğer dış mekanlarda), 2 haftalık bölümü ise Adelaide stüdyolarında yapılacak. 
Çekimlerin Bitişi: Mart sonu 2013 

Konusu: The Rover yakın gelecekte bir tarihte, Avustralya'nın tehlikeli çöllerinde geçiyor. Eric (Guy Pearce) her şeyi terk edip gitmiş, insancıl dış görünümünü ardında bırakmıştır. Geriye kalan tek varlığı tehlikeli bir hırsız grubu tarafından çalınan arabasıdır. Eric grubun peşine takılıp izlerini sürmeye kalkışır ama bu durum aynı zamanda onu hırsız grubunun son işlerinde büyük bir kaosla beraber geride bıraktıkları saf, avanak üyesi Reynolds'la (Robert Pattinson) işbirliği yapmaya zorlar.

Forbes Listesinde


Robert Kristen, Forbes'in ''Gişede En Çok Kazanan Çiftler'' listesinde 1.17 milyar kazanç ile 1.sırada yer aldı.

Seri Bitti.


'Alacakaranlık Serisi'nin yazarı Stephenie Meyer için serinin sona ermesi bir şaka konusu değil. Bu hem acı hem de tatlı bir süreç çünkü kendisi muhtemelen bir daha Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'la birlikte çalışamayacak.

"Ben tam zamanlı bir anneyim ve bu çocuklar da pek çok açıdan benim evlatlarımmış gibi hissediyorum," diyor Meyer.

'W' Dergisi Röportajından



"Herkes 'Yolda'daki çıplak sahnelerle ilgili sorular soruyor, ama ben filmde aynı zamanda dans etmek zorundaydım ve dans etmek çıplak olmaktan daha zor bir şey. Karakterim Marylou çok hayal dolu biri ve benim onun bu yanını, etraftaki en çılgın hatun olduğunu göstermem için sadece beş dakikam vardı. Kitapta bu sahne için şöyle deniyor; "Dean Marylou'yu kaptı ve aşkla dolu bir dansa tutuldular, hiç kimse gözlerini onlardan alamıyordu." Sadece tek bir cümle. Ama bu sahne acayip derecede gözümü korkutmuştu. 

'Salt Peanut' şarkısıyla tam dört kez dans ettik. En sonunda domates gibi kıpkırmızı olmuştum. Yere düşmemek için Garrett'a tutunuyordum. Her dans denemesinden sonra bayılacak gibi oluyordum."