21 Nisan 2012 Cumartesi

Kris ve Karakterleri



Kristen: "Şimdiye kadar hep kendime benzeyen karakterleri oynadım. Başıma bir şey geldiğinde benden farklı tepki verecek hiçbir karakter canlandırmadım. Açıkçası her zaman gerçekten ve - ne bileyim - tamamıyla canlandırdığım karakter olmak istedim."

18 Nisan 2012 Çarşamba

Kris'in At Sürüşü.



SWATH'ın Aksiyon Koordinatörü Kristen'ın At Sürüşüne Övgüler Yağdırıyor.

SWATH'ın aksiyon sahnelerinin koordinatörü Steve Dent Kristen'ın at binmeyi çok çabuk öğrenişinden bahsediyor:
"Kristen çok iyi bir iş çıkardı. İlk başlarda çok endişeliydi ve bu endişesi az da olsa sonuna kadar devam etti ki bu aslında iyi bir şey... onun bu konuda çok istekli olması umursamaz ve aptalca bir şeyler yapmayacağı anlamına gelir. Fazlasıyla tedbirli olmasına rağmen yine de çok güzel bir iş çıkardı. Çok akıllı biri ve söylenenleri dinliyor."

15 Nisan 2012 Pazar

Bill Condon'dan Açıklama...



Bill Condon'dan Açıklama Geldi! Ekstra Çekimlere Rob ve Kris'de Katılacak! 

Bill: ''Selam Twilight Hayranları!
Breaking Dawn Part 2 için çok sıkı çalıştığımız Los Angeles’dan selamlar. Vancouver’da çekimleri bitirdikten bir yıl sonra bu odada bu çalışmak tamamen çılgınca, iş asla bitmez.
Bir film daha çok – her bir parçası, çekimi ile- bir puzzle gibidir ve her bir parçayı birbirine uydurmak gerekir. Bizim Part 2 Puzzle’ımız sonunda birkaç hafta içinde izlenebilir hale gelecek. Eklenecek bazı sahneler için – ufak birkaç sahne- kuzeye gideceğiz. Yeni bir sahne yada diyalog çekmeyeceğiz, sadece ekibimiz ve dublörlerimizle yapacağımız bazı teknik işler.
Bazı arkadaşlarımla sette olmayı gerçekten 4 gözle bekliyorum. Twilight yolculuğumu sinematograficimiz Guillermo Navarro ve ekibi ile yaptım. Ve evet Rob ve Kristen da altın rengi lensleriniz son bir kez daha takmak için orda olacaklar..
Bunu sizlerin keşfedeceği bir sonraki Twilight fragmanından çok önce haber verdiğim için heyecanlıyım. Ve ilk posterleri bekleyin – bundan önce gördüğünüz hiçbir “Twilight” posterlerine benzemiyor. Ve 16 kasımda film sizlerin olacak!
O zamana kadar harika bir bahar geçirin ve sizlere çok yakında geri döneceğim. 
En iyi dileklerimle''

- Çekimler 30 Nisan ve 3 Mayıs arasında yapılacak.

1 Nisan 2012 Pazar

Ünlülerin Saç Boyacısı Jennifer J, Kris Hakkında


Ünlülerin Saç Boyacısı Jennifer J Kristen'ın Pamuk Prense'se Dönüşünü Anlatıyor..

"Kristen'ın saçlarını yaparken, sadece siyah yapmak istedik - süper parlak, süper koyu siyah" dedi Jennifer. "SWATH (Pamuk Prenses ve Avcı) gerçekten karanlık/kasvetli bir film, bu da karakterlere yansıyor."
Çünkü Kristen'ın daha açık renkte bir saçı vardı, Jennifer her iki haftada bir yıldızın saç rengini çabuk bir cila ile yenilemek için sete stil bakım paketini gönderdi.
"Çok koyu bir saçınız varsa ve dipleri çıkmaya başlıyorsa, bu saçınızın incelmiş ya da dalgalı gibi görünmesini sağlar.." dedi Jennifer "Bunu devam ettirmek çok önemliydi."

Jay Baruchel (Cosmopolis yardımcı oyuncusu) Rob Hakkında


Herhangi bir oyuncunun başrolünü Robert Pattinson'ın oynadığı bir filmde oynama şansına balıklama atlayacağını düşünüyor olabilirsiniz. Alacakları ünü düşünün!
Ancak, Pattinson'ın Cosmopolis filmindeki yardımcı oyuncularından biri onu filme sürükleyenin Twilight serserisi olmadığını söylüyor..
"Herkes bana Pattinson'ın nasıl olduğunu sorup duruyor." Jay Baruchel bize dün gece söyledi.
"O harika bir adam, inanılmaz kibar ve kendini sevdiren biri, ama ben sadece David Cronenberg (yönetmen) benim idolüm olduğu için oradaydım." dedi.
Filmde Baruchel bir teknoloji şirketinde Pattinson'ın yanında çalışmaya başlayan bir adamı canlandırıyor. Ve biz Baruchel'ın hiçbir aile veya arkadaşının ona sete gelip de Breaking Dawn oyuncusu ile tanışmak için yalvarmadığını duyduğumuzda şaşırdık.
"Etrafım kendini dvd'ye kaydeden kızlarla çevrildi." sırıttı "Sanırım kız kardeşim bunu kendine sakladı."
Baruchel bir Twilight hayranı mı? Güldü, "Pek sayılmaz."

Kristen'ın Abisi Cameron.


Kristen Stewart'ın abisi Cameron ilk oyunculuk deneyimini anneleri Jules'un yazıp yönettiği ve bu yılın sonlarında vizyona girecek hapishane draması K-11'de yaşayacak. 26 yaşındaki Cameron beş yıl boyunca set asistanlığı yaptıktan sonra L.A. hapishanesine düşmüş bir Neo Nazi olan Sledgehammer karakteriyle kamera karşısına geçiyor.
Cameron Stewart: "Annem bu karakteri bir nevi beni temel alarak yazdı, bir uyuşturucu bağımlısı olduğumdan değil tabii ki. Sadece zayıf olduğum için. Sanırım zayıf, Mohawk saçlı bir Neo Nazi tipini tasvir etmeye çalışıyordu. İşteyken güçlü bir desteğiniz oluyor, bu iş ikimizi de konumlarımızdan uzaklaştırdı ve bir arkadaş olarak annemle daha da yakınlaşmamı sağladı. Oyunculuk yapmaktan çok keyif aldım ve eğer kız kardeşim bunu yapabiliyorsa demek ki ben de yapabilir diye düşündüm."

Kris Kendi Kariyeri Hakkında...


“Ben öyle oturup tüm kariyerinin haritasını çıkaran insanlardan biri değilim. Böyle bir şeyi yapmaya kalkıştığın anda neyi sevip neyi sevmeyeceğini bilmek imkansızlaşıyor, bu tarz bir zihniyeti anlamam çok zor. Ama ben çok şanslıyım. İlgimi çeken işler, ‘Alacakaranlık’ veya ‘Snow White’ gibi filmler sadece 100 dolar için de yapılıyor olabilirdi. Ve ben yine de her iki filmde de yer alırdım çünkü beni bir işe çeken şeylerin filmin ne kadar popüler olduğuyla alakası yok. Bunun benim için hiçbir önemi yok, bir şeyin olacağı varsa zaten olur. Umarım hep böyle beni dürten şeyleri yapabileceğim bir pozisyonda olurum.”