29 Eylül 2010 Çarşamba

28 Eylül 2010 Salı

Kris Bluzları




'Little American'




Dedikodu: Kristen 'Little American' Filminde mi Oynayacak?

Dün itibariyle ortalıkta dolaşmaya başlayan bir dedikodu... Film haberlerinde yer aldığından, Kristen hayranları da meraklandı tabii. 'Welcome to the Rileys'in farklı bir versiyonu gibi düşünülüyor şimdilik film için. Ama biz onun her rolün altından kalkabileceğini biliyoruz... Göreceğiz ne kadar doğru, ne kadar yanlış...

Peter Craig'in yazdığı Little American ile Kristen Stewart'ın ilgilendiği söyleniyor. Run Howard ve Brian Grazer tarafından yönetilecek filmin konusu ile şöyle tasvir ediliyor; Speed ve Black Dog'un karışımı...

"16 yaşındaki hayat kadını bir çete elemanını öldürür ve kaçmak zorunda kalır. Öldürücü bir zehir taşıyan bir kamyon şoförüyle yol almaya başlar. Kamyon şoförü ve hayat kadını mesele ile birbirlerine bağlanıyorlar.

Josh Brolin kamyon şoförü rolüyle ilgileniyor.

En İyi Giyinen Erkek...




KAZANAN: Robert Pattinson

Tarzı: Dışarıda giydiği ekoseli oduncu gömlekleri ve kot pantolonlarıyla dikkat çekerken, kırmızı halıda giydiği özel dikilmiş ve teşvik edici bir görünüme sahip takımı ve ince kravatlarıyla gözleri dolduruyor. Robert Pattinson kesinlikle ezici bir üstünlükle birinciliği hak ediyor. İngiltere'nin en şık erkeği listesinde bir numaraya yerleşmek, onun uzun listesinde sadece minik bir adım.

Şirin Emma Watson ise En Şık Giyinen Kadın seçilmiş.

Pixie Lott Hala Rob'a Vurgun!







Pixie Lott daha öncesinde de Robert Pattinson ve Zac Efron'u çekici bulduğunu söylemişti.

Şarkıcı bu iki aktörden Pattinson'ı tercih ettiğini çünkü Efron'un "Biraz fazla mükemmel" olduğunu söyledi.

Lott Glamour'a : " Zac Efron'dan gerçekten hoşlanıyorum. Fakat saçını birazcık dağıtırsa, onu tercih edebilirim, biraz fazla mükemmel. Robert Pattinson'dan gerçekten hoşlanıyorum. Yeni Twilight filminin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum." diye anlatmış.

26 Eylül 2010 Pazar

Rob Slaytı


Robert Pattinson / Tarkan- İşim olmaz
Yükleyen robertazm. - Aile videolarını izleyin.

Alıntı

Robert Pattinson: Hollywood’ta Çok Büyük Başarı Kazanan En Son İngiliz






thisismoney isimli İngiliz finans sitesi bugün “Robert Pattinson nasıl bu kadar hızlı servet edindi?” başlıklı bir makale yayınlamış. Yer yer İngilizlerin para konusunda cimrilikleri ile tanınmışlıklarını hissettiğim yazıyı beğendim. Bakalım sizler ne düşüneceksiniz?
Robert Pattinson’ın Edward Cullen olarak milyonların kalbinde hak iddia etmesine neden olan Alacakaranlık Efsanesine teşekkürler. Ve bu şöhret daha şimdiden oyuncuya bir servet kazandırdı… Alacakaranlık çılgınlığı tüm dünyayı kasıp kavururken, Robert Pattinson’ın vampir Edward Cullen rolü ile bu yılki Sunday Times Genç Milyonerler listesine giriş yapması belki de şaşırtıcı bir durum değil.

24 Eylül 2010 Cuma

Robsten New Orleans' da



Robert Pattinson'un bu kadar boş zamanının olması iyi bir şey, çünkü bu kızarkadaşı Kristen Stewart'ı
ne zaman isterse sette ziyaret edebilicek demek! Geçtiğimiz hafta Güney turu yaparken, R-Patz New Orleans'da
durdu ve sevgilisinin yeni filmi On The Road setinde ziyaret etti - bu Kris'i görmek için bir ay içinde yaptığı ikinci seyahat!

Rob (24), Kristen'ı (20) görmek için özel bir tur yapıyor, erkek erkeğe geçirilen bir haftadan sonra birkaç erkek
arkadaşıyla Houston ve Dallas gibi Güney şehirlere doğru gidiyor. Bir kaynak Hollywoodlife.com'a"Rob Kris'i sette
ziyaret etti, fakat set Rob'un yolunun üzerinde değildi." diyor . " Kris film çekerken Rob çok profesyonelce
davranıyor - sette işlerin nasıl işlediğini kesinlikle biliyor. Sette herkes ona bayılıyor. O çok konuşkan, genellikle
spor, Londra ve sıradaki Twilight filmi hazırlığı hakkında konuşuyor. Boş zamanı olduğunda ne kadar mutlu olduğunu,
ve kendini ne kadar rahatlamış hissettiğini söylemeden duramıyor."

Ne yazıkki bu sefer sette Rob'un Kris'i sette geçen ziyaret ettiği zaman kadar boş vakit yok. Geçtiğimiz Ağustos ayında
Montreal'de Kris'in çekimlere ara verdiği bir günde onları sonunda! öpüşürken gördüğümüz günü kim unutabilir? Bu son turda
Kaynak "Rob ve Kristen sette önceki zamanlardan daha az takıldılar." diyor, " Uzun bir mola yada tatil yoktu, fakat onlar
Kris'in mola zamanlarında da beraber zaman geçirdiler, fakat onlar kesinlikle birlikteler" diyor.

Kirsten ile Rob On The Road setinde çekimler bittikten sonra gece eve götürüyor.Aman Tanrım!! "Kristen'in kaldığı bir yer var,
fakat evin yerini ekipten çok az insan biliyor Bu üç günün sonunda Kris ve Rob birlikte ayrılırlardı, çünkü sette haftalık aralarda
ikisi bir yerlere kaybolurlardı ve herkes bu yerin doğruca ev olduğundan emindi. Sabahları sete birlikte dönerlerdi."

(Ahahaah Sanırım bu Kirs'in Rob'dan bıktığı iddasını çürütüyor)

Ne yazıkki R-Patz artık Twilight Saga filmlerini çekerken tanışıp aşık olduğu kız arkadaşıyla birlikte olamıyor. "Biraz tatil planları
için ve kasımda başlayacak Breaking Dawn çekimleri öncesi arkadaşları ve ailesiyle zaman geçirmek için Londra'ya gitti."

Kristen New Orleans, Mexico ve Montreal'de On The Road filmini çekmeye devam ederken, İngiliz yakışıklı vatanına geri döndü.
Birçok kişi Rob'un müzisyen arkadaşı Marcus Foster'ı Londra'da 18 Eylül'de St. Stephen's Church konserinde dinlemeye gittiğine
tanıklık etti. Kristen'ın On The Road'dan rol arkadaşı ve R-Patz'in uzun süreli yakın arkadaşı Tom Sturridge'de oradaydı.

Çok yakında bu muhteşem çiftin nerede takıldığı konusunu dert etmeyeceğiz - 1 Kasımdan itibaren Breaking Dawn Part 1 ve
Part 2 çekimleri için 6 ay birlikte olucaklar - bu teknik olarak sonsuzluk! Fakat hey, Rob zaten bir vampiri canlandırıyor.

Kaynak : http://www.hollywoodlife.com/2010/09/21/robert-pattinson-on-the-road-with-kristen-stewart-in-new-orleans-london-marcus-foster-twlight-breaking-dawn/

Edward Cullen En Karlı Film Karakteri



Brand Licensing Europe 2010 tarafından uygulanan küresel ankette, Edward Cullen 2010 yılının en lisanslı karlı karakteri olduğunu açıklamış.

İngiliz aktör Robert Pattinson'ın canlandırdığı Edward Cullen karakteri %32'lik bir oranla 2010 yılının en karlı film karakteri oldu.

Pozlar ve Bakışlar...

Kris' in pozlarına Rob' un bakışı....


Robert' in pozlarına Kristen' ın bakışı....



Alıntı



22 Eylül 2010 Çarşamba

Allure'den Bir Resim


EW 'den Resimler







Rob ve Kris Oylarınızı Bekliyor



Hatırlayacağınız üzere ekranın ateşli çiftler arasında bir oylama daha olmuştu.Şimdi
sayı iki çifte düştü ve bu yarışın galibi kim olacak?

Masum aşk ve öpücükleriyle Twilight - Kristen ve Rob mu?

Yoksa

Ateşli öpücükleriyle The Vampire Diaries - Nina ve Ian mı?

Evet vampir hayranları - işte sizin için zor bir seçim daha. Sizlerin Twilight filmlerinde büyük ekranda
Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın ateşli dakikalarını izlemeye bayıldığınızı biliyoruz, fakat onlar
şimdi bir yarış içindeler. 9 Eylül'de "The Vampire Diaries" in ikinci sezon galası yapıldı ve Ian Somerhalder
ve Nina Dobrev CW tarihinin en ateşli sahnelerinden birini bizlere sundu!
(Gerçekten ünlü Gossip Girl sahnelerini bile gölgede bıraktı!)

Peki şimdi karar verin hangi çift daha ateşli ?

Kaynak ve oy için : http://www.hollywoodlife.com/2010/09/10/twilight-vampire-diaries-robert-pattinson-kristen-stewart-ian-somerhalder-nina-dobrev-kissing-makeout-hookup/

21 Eylül 2010 Salı

'Sadece Bir Oyuncağım'



"Alacakaranlık" serisinin başrol oyuncusu Kristen Stewart, 'Alacakaranlık' hayranlarının kendisini gerçekten sevmediklerini söyledi.

Oyuncu İngiliz Telegraph gazetesine verdiği röportajda "Filmlerin fanatikleri beni sadece bir araç olarak görüyor. Onlar için Edward'a ulaşmanın bir yoluyum, o kadar. Ona yanlış bir hareket yapsam, beni çarmıha gererler" dedi.

Londra, Robert ve Gitarı

Alıntı

20 Eylül 2010 Pazartesi

Robun Ağzından Kendi Çocukluğu...



“Okulda öğle yemekleri getirmezdik. Ben bir öğle yemeği takipçisiydim – herkesin patates kızartmalarını alırdım!”

“12 yaşıma gelene kadar ablalarım beni bir kızmışım gibi giydirirler ve başkaları ile ‘Claudia’ olarak tanıştırırlardı! Oniki yaşında karma bir okula geçmem benim için bir dönüm noktası oldu, sonrasında saç jölesini keşfettim ve daha çekici hale geldim.”

“10 yaşımda gazete dağıtmaya ve haftada 10 pound kazanmaya başladım ve sonrasında 15 yaşıma kadar para kazanmayı takıntı haline getirdim.”

“Çizgi film Sharkey ve George’u çok beğenirdim ve daha sonra rapçi MC Hammer ile ilgili bir çizgi film, Hammertime, gösterime girdi. O çizgi filme bayılırdım, harikaydı! Artık onun gibi çizgi filmler yapmıyorlar.”

“En çok sevdiğim öğretmenim sanırım İngilizce öğretmenimdi, çünkü beni soruları sadece cevaplamak yerine yazmaya yönlendirdi. Ona ödev olarak hazırladığım 20 sayfa civarında gereksiz yazı verirdim ve hepsini değerlendirirdi. Gerçekten harika bir öğretmendi.”

“12 yaşımdayken okuldan uzaklaştırma aldım – gerçekten kötüydü!”

“Karnelerim genelde çok kötüydü – neredeyse hiç ödev yapmazdım. Öğretmenlerimi sevdiğim için derslere her zaman devam ederdim, ama karnelerim gereken çabayı göstermediğimi söylerdi.”

Rol Arkadaşlarının Gözünden Rob!




Ashley Greene'den Pierce Brosnan'a kadar Robert Pattinson'la çalışan herkes onun hakkında düşüncelerini söyledi, ve herkes onu överek göklere çıkardı.

"İnsan olarak o Hollywood'da tanıştığım kimseye benzemiyor, oyuncu olarak da o tamamen doğal. Hiç bir egosu yok. Herkes onu çok seviyor fakat o üzerinde bu kadar yoğun bir ilgi olmasına rağmen bundan hiç etkilenmedi." - Ashley Greene (Twilight Saga)

"Rob'la çalışmak inanılmazdı. O harika bir insan ve çok yetenekli." - Christina Ricci (Bel Ami)


" O harika biri. Yolu açıldığı için ve bu kadar başarılı olduğu için onun adına çok mutluyum." - Emma Watson (Harry Potter)

" Rob Pattinson seks sembolü. Rob Pattinson gerçekten seksi biri." - Daniel Radcliffe (Harry Potter)


"(Robert) utangaç biri ... mütevazi. Onu gerçekten şımartıcak bir şey olduğunu sanmıyorum. O çok yetenekli. Robert dışında sadece işini yapan biriyle tanışmadım." - Kellan Lutz (Twilight Saga)

" Bence o gerçekten iyi bir oyuncu olmak istiyor, ve gerçekten harika biri. Şu ana kadar nelerle ilgilenmesi gerektiğini düşünürsek, Twilight popüleritisi ve onun etkileri var. Bence bunlarla oldukça iyi başediyor." - Chris Cooper (Remember Me)

" O harika bir oyuncu, ve gerçekten çok iyi biri" - Hugh Jackman (Unbound Captives)

" Bence o cesur ve çok farklı biri." - Kristen Stewart (En iyi arkadaşı, Sevgilisi ve Twilight Saga'dan rol arkadaşı)

George Clooney' den Rob' a



Geçen hafta ”Up in the Air” oyuncusu Anna Kendrick başrol oyuncusu George Clooney’in Alacakaranlık başrol oyuncusu Robert Pattinson’u nasıl da kıskandığını ağzından kaçırdı.

Dün akşam George Clooney’i New York Film Critic’s Circle Ödülleri töreni sırasında kısa bir süreliğine de olsa yakaladık ve Oscar ödüllü oyuncu bize Robert Pattinson ile film rollerini için rekabet etmek zorunda olmadığı için memnun olduğunu söyledi.

“Tanrıya şükürler olsun onunla yarışmak zorunda değilim,” diyen Fantastic Mr. Fox, “O genç, yakışıklı ve yetenekli,” diyerek de ekledi.
Alıntı

18 Eylül 2010 Cumartesi

Aynı Tişört



Kristen'ın On The Road setinden yeni bir resmi geldi.Kristen Stewart'ın giydiği t-shirt'ü Robert Pattinson'da onu sette ziyaret ederken giymişti.

Kris & Dakota (The Runaways) Karikatürü



Kris: Bu gitarla ne yapacağım? Edward Nerede?

Dakota: Aman Tanrım!

People'ın En İyi Giyinenleri



İlk sıradaki Carrie Underwood en iyi tek omuzlu elbise de, Kris de En İyi Metalik Kostümde seçilmiş. Bu arada elbise Dolce &Gabbana imiş...

Eclipse DVD

CD'de;
Fotoğraf Galerisi

Silinmiş ve Kesilmiş Sahneler

6 Parçadan Oluşan Belgesel

En Sevdiğiniz Sahne Seçimi

Müzik Videoları

Kısa Yorumlar

Bulunuyor..
NOT: Henüz ne zaman çıkacağı belli değil.

17 Eylül 2010 Cuma

Oylar Rob' a


Glamour 2010 yılının en iyi giyinen İngiliz erkek ve kadını seçiyor.
Glamour.com 2010 yılının en iyi giyinen İngiliz erkek ve kadınını seçmek için bir oylama başlatmış.
Oy verelim...

http://www.condenast.co.uk/mediaresearch/GlamourBestDressedBrit/

The Spike Scream Ödülleri Zamanı


The Spike Scream Ödülleri töreni 19 Ekim 2010′da yapılacak.

Yeni Ay Guinness Dünya Rekorlar Kitabında!



“Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay” 72,7 milyon dolarlık hasılat ile En Yüksek Açılış Hasılatı’na sahip film olarak Guinness Rekorlar kitabında yer aldı. Rekorun bir önceki sahibi “Batman: The Dark Knight” idi.

“Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay filmi en büyük gece yarısı açılışının yanısıra ayrıca en iyi açılış günü ve bir günde en iyi hasılat elde eden film ünvanını aldı.

14 Eylül 2010 Salı

Robert & Kristen Facebook' ta Destek


Facebook sayfamıza destek istiyorum...Eğer sizde benim gibi Robert, Kristen ve Alacakaranlık serisinin hayranıysanız beklerim.Bu da linki :

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/RoBert-Kristen-Twilight-Fan/117986671590005
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kristen Çizimi


Kris: Okulda Benimle Alay Ederlerdi!




Kristen Stewart oyuncu olması nedeniyle kendisiyle okulda hep alay edildiğini açıkladı.

Oyunculuk kariyerine 9 yaşında 'The Thirteenth Year' adlı filmle başlayan Kristen, özellikle "The Safety of Objects" filminde erkeksi bir kız çocuğunu canlandırınca uzun süre alaya maruz kalmış.

"Özellikle "The Safety of Objects" filminden beni hatırlıyanlar durmadan 'O erkeksi kız nasıl da güzel olmuş!' diyerek bana takılıyorlardı ve benden çoğu zaman uzak duruyorlardı!"

Şimdi 20 yaşında olan ünlü yıldız bu tutuma dayanamayarak okuldan soğumuş ve 13 yaşında okul hayatını sona erdirmiş. Kristen bir çok derse katılamadığı için çoğundan kalıyormuş.

Kristen, "Yaşıtlarıma uyum sağlıyamıyordum. Çok acımasızdılar ve bana hiç şans vermediler. Okulu bıraktıktan sonra hayatın ne kadar küçük bir parçası olduğunu gördüm. Aslında beş yaşımdan bu yana kendimi hep olgun hissettim. Her zaman bir çok sorumluluğum oldu." dedi.

Yeni Bir Oylama Hangisi Daha Ateşli ?



Senin dişlerinin batması için biz senin için 7 ayrı sıcak vampir bağlantısı hazırladık.

İşte Hollywoodlife yeni bir oylama ile karşımızda !

Senin fovorin hangisi?

Ve Eylül arasında. The Vampire Diaries'ın 9 sezon prömiyeri,True Blood'un 12. sezon prömiyeri, ve The Twilight Saga :
Eclipse'in yaklaşan DVD yayını, biz, senin beyinde vampirlerin olduğunu biliyoruz.Öyleyse neden en sıcak vampir bağlantıları
için HollywoodLife.com galeriye gelmiyorsun?Tüm resimlere göz atın & hangisinin daha ATEŞLİ olduğuna karar verin.


- Edward & Bella, Twilight: Bella Swan (Kristen Stewart) & Edward Cullen (Robert Pattinson)
Twilight destanı içinde sıcak & ağır.

- Katherine & Damon, The Vampire Diaries: Katherine Pierce (Nina Dobrev) & Damon Salvatore (Ian Somerhalder)
Vampir günlüklerinin 2. sezon prömiyeri günahın değeri bir yüzyılın değerinden fazla.

- Eric & Sookie, True Blood: Onu yakında, "Gerçek ölüm" karşılayacak olduğundan korkarak, vampir Eric Northman
(Alexander Skarsgard), onun üzüntüsünün, gerçek kanda (Anna Paquin) ölümlü kadın garson Sookie Stackhouse'yi
öpmemiş olmak olacak olduğunu söyledi. Bundan dolayı, yaptı!

- Buffy & Angel, Buffy The Vampire Slayer: Sooki'den yıllar önce, Elena veya Bella, ekranda onların vampir aşkları
vardı, (Sarah Michelle Gellar) haftalık tehlike ile flört ettiler.Bir vampir katili olarak, (David Boreanaz) Angel onun
aşkı, bir ruhla vampir, sadece yasak değildi — hem de tamamen sıcaktı!

- Stefan & Elena, The Vampire Diaries: Onların ilişkisinde yeni bir yatağa uzandıktan sonra, (Paul Wesley) vampir Stefan
Salvatore, ve insan Elena Gilbert sonunda, Vampire Diaries uyumaya karar verdiler.

- Bill & Sookie, True Blood: Anna ve Stephen Moyer gerçek hayatta sadece sıcak bir çift değil.
Onların True Blood karakterleri, insan Sookie Stackhouse ve vampir Bill Compton. Onlar hatta, bir defa
bir mezarlıkta seks yaptı!

- Buffy & Spike, Buffy The Vampire Slayer: Ne zaman Angel şehirden ayrılsa Buffy, başka bir vampirin
kollarında yeni sevgiyi buldu, (James Marsters.)Bu güne kadar hala onun hangi vampire ait olduğuna dair ateşli
tartışma devam etmektedir.
http://www.hollywoodlife.com/2010/09/11/sexy-vampires-photos-edward-cullen-robert-pattinson-ian-somerhalder-damon-salvatore-eric-northman-alexander-skarsgard/

12 Eylül 2010 Pazar

Kellan, Taylor ve Dakota Posteri




Blue Jean dergisi Eylül sayısında Taylor , Kellan ve Dakota'nın posterlerini veriyor. Almak isteyenlere duyurulur.

Bravo Ödülleri - Almanya - İçin Oy Verin!



Twilight oyuncuları arasında oylama yapılıyor. Bunun için beğendiğiniz Twilight Efsanesi oyuncularından birine oy verebilirsiniz. Sitemiz adına Robert ya da Kristen olursa çok iyi olur.

11 Eylül 2010 Cumartesi

Şafak Vakti - Yeni Oyuncu


The Pacific dizisinin ünlü oyuncusu Rami Malek, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti filminin oyuncu kadrosuna katıldı.
Kendisini Müzede Bir Gece serisinden Ahkmenrah rolüyle tanıdığımız ünlü oyuncu Rami Malek, Emmy Ödül Töreni’nde yaptığı açıklamada Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti filminin oyuncu kadrosuna katıldığını açıkladı. İki bölümden oluşacak olan filmin ilk bölümü 18 Kasım 2011 yılında vizyona girecek. İkinci bölüm ise 16 Kasım 2012 yılında vizyona girmesi bekleniyor...
Cullen'ların Volturiyle karşı karşıya gelmek için vampir arkadaşlarını çağırdıklarını herkes biliyor.Rami Malek filmde Benjamin karakterini canlandırıcak.

Robsten' den Son Şafak Vakti Haberleri



Robert Pattinson ; Breaking Dawn’da Edward’ın değişimi sizce nasıl olacak ?

” Kitap çok heyecanlı ama ben henüz filmin hikayesini okumadım ne olacak merak ediyorum.” diyor.Şu anki saç kesimi Edward’ın saçlarından kısa ve nasıl uzatacağı sorulduğunda ise “belki Edward saçlarını kestirmiştir aslında saçlarımı kısaltırken bunu düşünmedim ama vampirler saçlarını kestirebilir düşünsenize kel bir Edward. ”

Filmin iki part olacağını ne zamandır biliyorsun ve Bill Condon hakkında düşüncelerin nasıl ?

” Basında yazıldığında öğrendim 2 bölüm olacağını.Bill Condon Mtv ödüllerinden birkaç hafta önce bir barda bir çeşit kaza ile tanıştım.İyi görünüyordu.Filmin detaylarını konuşmadık ama Gods and Monsters harika bir film Breaking Dawn’ın iyi olacağını düşünüyorum.Ama hakkında birşey bilmiyorum hatta nerede çekileceğini bile.”

Kristen Stewart ; Breaking Dawn’ın iki bölüm olacağını ne zamandır biliyorsun ve çekimler nerede olacak?

” 6 hafta sürecek çekimler.Mart’a kalmadan biter sanırım Şubat gibi ama programa tam bakmadım.Uzun zamandır konuşuluyordu ve şimdi biliyoruz 2 bölüm olacak heyecanlıyız.”

Filmde özellikle olmasını istediğin sahneler var mı ?

” Milyon tane var ama henüz çekimlere başlamadık.Göremek için bekleyemiyorum evlenip çocuk sahibi olmayıda.Çılgınlık olacak.”

Bella’nın gelinliği için tasarımcı ne diyor ve sen olsan nasıl isterdin ?

” Stephenie bu konuya çok yoğunlaşmış durumda ve eminim özel fikirleri vardır.Ben bu konuda pek düşünmedim ama Bella sade ve güzel birşeyler istiyor, tasarımcıların fikirleri konusunda hiçbirşey bilmiyorum.”

Beyaz mı olacak ?

” Evet veya krem ama tamamen klasik olacak.Güzel ve gösterişli olacak ama Bella bunu istemezdi o evlenmek istemiyor sadece Edward’ı istiyor Edward’ın farklı duyu ve düşünceleri var.”

Rob, kitaba bağlı kalınarak + 18 olmasını istediğini söylüyor sence nasıl olmalı ?

” Bence PG-13 olacak ama tahmin sadece bilmiyorum.”

Filminde Bella’nın vampir öncesi ve sonrası ile iki Bella var sence avantajı var mı ?

” Evet o olmayı bekleyemiyorum.Onlardan biri gibi oynamanın nasıl hissettireceğini bileceğim.Bella’nın onlardan biriyle çıkıyor olduğunu düşünürsem onun hakkında çok fazla düşünmeliyim.Bu tuhaf olacak ve bence çokta değişmeyecek.Aralarındaki özel vampir olacak.Dokunulmaz ve özel güçleri müthiş.Ve o bir anne Twilight’ın 17 yaşındaki çocuktan sonra değişimini görmek güzel olacak.”

Breaking Dawn Kadrosunda 2 Yeni İsim



Cast'a Drew Roy ve Guri Weinberg,Breaking Dawn kadrosuna katıldı. Drew kitaptan hatırlayacağınız 'Nahuel' karakterini canlandıracak Guri ise 'Stefan' Giderek daha da merak etmeye başladık...

5 Eylül 2010 Pazar

Kris Makyajı Sonbahar Modası



Sonbahar'ın modasını öğrenmeye hazır mısınız? "Sonbahar'ın En İyi 3 Yüzü" makyaja bakılarak Güzellik Uzmanı Holly Carter tarafından seçilecek.

Şimdi sezonun en seksi makyaj trendlerine bakarak yenilenmek ve tazelenmek için en iyi zaman, diyor Holly. "Yumuşak ya da gösterişli, mutlaka size uygun bir görünüş var!"

Belirgin Hatlı Bir Görünüş...Kristen Stewart Gibi Gözünüzü ön plana çıkaran baharın yeşil tonları, pas rengi, koyu mor ve pembe renkli kalın göz farlarını kullanmaktan çekinmeyin. Açık renkli ya da hafif koyu kapatıcılar şeffaf veya opak bir görünüm verebilir. Ama koyu tenli olanlar opak renklere bağlı kalmalıdır, bu onlara canlı ve farkedilebilir bir renk verecektir. Sade görünüm bu sonbaharda moda olacaktır, bu nedenle sadece bir renk tonu seçin. O rengi kirpiklerinizin kenarında, göz kapağınızda ve gözlerinizin kenarında kullanın. Fakat tercih ettiğiniz renk pembe ise dikkatli olun. Göz kapağınızda kullandığınız pembe rengi gözlerinize tedirgin bir hava verebilir.

Yazın Kral ve Kraliçesi



E! 'nin düzenlediği yazın en seksi 16 kadın ve 16 erkek, 32 ünlüsünün bulunduğu ankete Yazın Kralı ve Kraliçesi için oylar verildi.
Final turunda kimler mi vardı?
Yazın en iyileri kim miydi?
Final turunda Kristen Stewart ile Katy Pery karşılaştı...
Kristen Stewart oyların % 61.6'sını alırken, gençlerin sevgilisi Katy Perry %38.4'te kaldı...

Erkeklerde ise Robert Pattinson ile bir diğer Robert, yani Robert Downey Jr.'ın cazibesi çarpıştı.
Pattinson oyların % 68.7'sini alırken, Downey Jr. %31.3'ü aldı...

Yani... Hayal çift, yazın Kral ve Kraliçesi seçildi...

3 Eylül 2010 Cuma

'WTTR' Gösterime Gireceği Ülkeler



Bugüne kadar kesinleşen ülkeler şöyle;

- Belçika
- Fransa
- Almanya
- Yunanistan
- İsrail
- İzlanda
- Portekiz
- İskandinavya
- İsviçre
- Türkiye
- Brezilya
- Orta Doğu
- Güney Kore
- Tayvan
- Polonya
- Romanya
- Rusya
- Yugoslavya
- Yeni Zellanda
- Çek Cumhuriyeti